00 George 00 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Η κάρτα γραφικών αγοράστηκε σήμερα και παρατήρησα .... σε κάθε παιχνίδι βγάζει ένα μήνυμα με την μνήμη της κάρτας ότι δεν επαρκή , επίσης όταν είναι σε φορτίο ακούγεται ένας ήχος .... κάποιο εξάρτημα ζορίζεται ...δεν ξέρω πόσο φυσιολογικό είναι !!! στην προηγούμενη κάρτα που είχα δεν ακούγονταν τίποτα ... Η οθόνη που έχω έχει μέγιστη ανάλυση 1680 * 1050 Επεξ/σία 14 Μαΐου 2023 από 00 George 00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 21 λεπτά πριν, 00 George 00 είπε Η κάρτα γραφικών αγοράστηκε σήμερα και παρατήρησα .... σε κάθε παιχνίδι βγάζει ένα μήνυμα με την μνήμη της κάρτας ότι δεν επαρκή , επίσης όταν είναι σε φορτίο ακούγεται ένας ήχος .... κάποιο εξάρτημα ζορίζεται ...δεν ξέρω πόσο φυσιολογικό είναι !!! στην προηγούμενη κάρτα που είχα δεν ακούγονταν τίποτα ... Η οθόνη που έχω έχει μέγιστη ανάλυση 1680 * 1050 ψαχνοντας στο νετ βρηκα μια οδηγια για το προβλημα σου https://occt-overclock-checking-tool.en.uptodown.com/windows https://community.amd.com/t5/graphics/rx-6700xt-ran-out-of-video-memory-exiting/td-p/568744 Going strictly by the title of your Thread and nothing else: Run OCCT GPU vRAM Test and see if it passes. There should be no reason for your GPU card to run out of vRAM while playing a game. OCCT GPU vRAM will stress test your GPU vRAM to see if it generates any errors. If it does that might indicate a defective GPU card. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
00 George 00 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Πέρασε όλα τα test ( memory / 3D standard / VRAM ) εκτός απο το Power ... έσβησε ο υπολογιστής , δουλεύω PSU CORSAIR AX760 ATX - 760W ... το πρόβλημα που πάει τώρα στην γραφικών η τροφοδοσία ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Τι windows εχεις.Ξεκιναμε απο τα βασικα .DDU καλο καθαρισμα σε safe mode και περασμα τούς τελευταίους ντριβερ απο AMD.Αν δεν φτιαξει πας για φορματ ωστε να εισαι σιγουροσ οτι δεν υπαρxει προβλημα softwear. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, 00 George 00 είπε Πέρασε όλα τα test ( memory / 3D standard / VRAM ) εκτός απο το Power ... έσβησε ο υπολογιστής , δουλεύω PSU CORSAIR AX760 ATX - 760W ... το πρόβλημα που πάει τώρα στην γραφικών η τροφοδοσία ? πιθανον να ειναι τροφοδοτικο αφου δε περασε το power και πηγε σε επανεκινηση επεσε ζορι στο συστημα ψαξιμο θελει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
00 George 00 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Έχω W10/64 , έκανα φορμάτ πριν βάλω την κάρτα στον υπολογιστή και η οδηγοί είναι από την ASUS ..... όλο το softwer είναι όσο ποιό σωστά μπορώ να το κάνω ... και για τα δύο έχω εγγύηση ( γραφικών / τροφοδοτικό ) μπορώ να τα στείλω για έλενχο αντί να κάθομαι και να ψάχνω .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, 00 George 00 είπε Έχω W10/64 , έκανα φορμάτ πριν βάλω την κάρτα στον υπολογιστή και η οδηγοί είναι από την ASUS ..... όλο το softwer είναι όσο ποιό σωστά μπορώ να το κάνω ... και για τα δύο έχω εγγύηση ( γραφικών / τροφοδοτικό ) μπορώ να τα στείλω για έλενχο αντί να κάθομαι και να ψάχνω .... Εάν δεν μπορέσεις να βρεις απο φίλο κάνα τροφοδοτικό για καμμια δοκιμη δωστα για έλεγχο πάντως προσωπικά είχα κάποιο θέμα με κάρτα γραφικών σε βαριά παιχνίδια μόλις ζοριτανε βαρουσε επανεκινηση το σύστημα και ειταν το τροφοδοτικο μακάρι όμως να βγάλεις άκρη γιατί από κάτι ελέγχους έχω φάει πίκρα στο παρελθον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
00 George 00 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Ναι , έχεις δίκιο , το πράγμα μπερδεύεται τώρα .. κάτι που δεν ανέφερα όταν είναι κάτω από φορτίο ( γραφικά ) βγάζει ήχους η κάρτα .... κάποιος πυκνωτής .. κάποιο άλλο εξάρτημα έχει θέμα .. χορωδία , δεν έχω τρόπο να ανεβάσω ηχητικό αρχείο να ακούσεις ..!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, 00 George 00 είπε και η οδηγοί είναι από την ASUS Αφού είμαστε ακόμα Κυριακή, πέτα τον οδηγό της ASUS με ddu (και τρέξε και κανένα malware bytes για κάθε ενδεχόμενο) και βάλε τον τελευταίο οδηγό από AMD. Επίσης, ακόμα κι αν είσαι σίγουρος ότι τα έχεις κάνει όλα σωστά, βγάλε την κάρτα, φύσα τη θύρα στη μητρική και τις υποδοχές του ρεύματος στην κάρτα και ξαναβάλε την. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Το σφύριγμα που ακούς ενδεχομένως να οφείλετε στο ότι παίζεις σε πολύ μικρή ανάλυση 1680χ1050(;) με αποτέλεσμα πολλά fps. Το πιθανότερο είναι το τροφοδοτικό ( αλήθεια πόσα χρόνια το έχεις;). Υ.Γ. με την ανάλυση που έχει η οθόνη τζάμπα πήρες τέτοια κάρτα επειδή δεν πρόκειται να την αξιοποιήσεις στο 100% ή εκτός αν έχεις στο πρόγραμμα να πάρεις άλλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
00 George 00 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 14 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Αφού είμαστε ακόμα Κυριακή, πέτα τον οδηγό της ASUS με ddu (και τρέξε και κανένα malware bytes για κάθε ενδεχόμενο) και βάλε τον τελευταίο οδηγό από AMD. Επίσης, ακόμα κι αν είσαι σίγουρος ότι τα έχεις κάνει όλα σωστά, βγάλε την κάρτα, φύσα τη θύρα στη μητρική και τις υποδοχές του ρεύματος στην κάρτα και ξαναβάλε την. Το έχω κάνει , στην αρχή κατέβασα από AMD και αφού είδα ότι δεν τότε δοκίμασα απο ASUS ... το αποτέλεσμα είναι το ίδιο πάντως , έχω δεύτερη κάρτα και κάνω συγκριτικό , σχετικά με της επαφές που λες . 11 λεπτά πριν, aetos1988 είπε Το σφύριγμα που ακούς ενδεχομένως να οφείλετε στο ότι παίζεις σε πολύ μικρή ανάλυση 1680χ1050(;) με αποτέλεσμα πολλά fps. Το πιθανότερο είναι το τροφοδοτικό ( αλήθεια πόσα χρόνια το έχεις;). Υ.Γ. με την ανάλυση που έχει η οθόνη τζάμπα πήρες τέτοια κάρτα επειδή δεν πρόκειται να την αξιοποιήσεις στο 100% ή εκτός αν έχεις στο πρόγραμμα να πάρεις άλλη. Η λογική λέει μικρή ανάλυση / δυνατή κάρτα, έπρεπε να δουλεύει άνετα χωρίς ήχους κλπ... Το τροφοδοτικό το έχω 5 χρόνια με εγγύηση 7 χρόνια . Ναι σκοπεύω να αλλάξω οθόνη . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 20 λεπτά πριν, 00 George 00 είπε Η λογική λέει μικρή ανάλυση / δυνατή κάρτα, έπρεπε να δουλεύει άνετα χωρίς ήχους κλπ... Το τροφοδοτικό το έχω 5 χρόνια με εγγύηση 7 χρόνια . Ναι σκοπεύω να αλλάξω οθόνη . Κι όμως είναι ακριβώς το αντίθετο! Επειδή είναι δυνατή κάρτα σε μικρές αναλύσεις έχει πολλά fps στα παιχνίδια και έτσι ακούς το coil whine https://www.intel.com/content/www/us/en/support/articles/000093133/graphics.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 19 λεπτά πριν, 00 George 00 είπε Το έχω κάνει , στην αρχή κατέβασα από AMD και αφού είδα ότι δεν τότε δοκίμασα απο ASUS ... το αποτέλεσμα είναι το ίδιο πάντως , έχω δεύτερη κάρτα και κάνω συγκριτικό , σχετικά με της επαφές που λες . Η λογική λέει μικρή ανάλυση / δυνατή κάρτα, έπρεπε να δουλεύει άνετα χωρίς ήχους κλπ... Το τροφοδοτικό το έχω 5 χρόνια με εγγύηση 7 χρόνια . Ναι σκοπεύω να αλλάξω οθόνη . Αα ξέχασα να το πω σε μενα δε εβγαζε κανένα ερρορ η καρτα έκανε επανεκινηση το όλο συστημα Τίποτα ψάχνεσε με άλλο τροφοδοτικό η τας πας για έλεγχο Επίσης κάνα φίλο δε έχεις να τα δείτε λίγο και σε αυτόν θα φανεί το προβλημα 1 λεπτό πριν, aetos1988 είπε Κι όμως είναι ακριβώς το αντίθετο! Επειδή είναι δυνατή κάρτα σε μικρές αναλύσεις έχει πολλά fps στα παιχνίδια και έτσι ακούς το coil whine https://www.intel.com/content/www/us/en/support/articles/000093133/graphics.html Μπορεί να παίζει coil whine αλλα εδω βαράει ερρορ η μνήμη είναι διαφορετικα πραγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
00 George 00 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Και εγώ που περίμενα να παίξω Diablo .... Θα πάω μια βόλτα από το κατάστημα του e-shop .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση 00 George 00 Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Μέλος Λύση Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Για την ιστορία να αναφέρω και το τελικό αποτέλεσμα στο πρόβλημα που αντιμετώπισα ..... Έστειλα την κάρτα στο σέρβις του E - shop.gr και μετά από μία εβδομάδα σχεδόν με ενημέρωσαν ότι ο θόρυβος που ακούγεται είναι φυσιολογικός ονομάζεται coil whine (δεν μου είχε ξανά τύχη να ακούσω ) η Asus δεν αναγνωρίζει τον ήχο σαν πρόβλημα και δεν μπορεί να γίνει αντικατάσταση ... παρόλα αυτά το κατάστημα δέχτηκε να γίνει επιστροφή χρημάτων (ευτυχώς) . Καταλαβαίνω ότι αν ήταν όποιο άλλο κατάστημα δεν θα γίνονταν επιστροφή χρημάτων μια και δεν το δέχεται η κατασκευάστρια εταιρία ( ASUS ) , επομένως πολύ προσοχή από ποιό κατάστημα αγοράζουμε . Σκέφτομαι τι θα έκανα αν είχα αυτό το πράγμα στα αυτιά μου συνέχεια ..!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα