Lakistri Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Εχω ενα μονο κλειδι ρωτησα σε κλειδαρα 50€ πολλα δεν ειναι ; Σε σεατ αροσα εχει ιμομπιλαιζερ ; Η οχι
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, Lakistri είπε Εχω ενα μονο κλειδι ρωτησα σε κλειδαρα 50€ πολλα δεν ειναι ; Σε σεατ αροσα εχει ιμομπιλαιζερ ; Η οχι Καλά είναι τα 50 για να σου κόψει κλειδί και να το προγραμματίσει αν έχει ιμμο.Ρώτησες αντιπροσωπεία πόσο έχει;
Joshua21 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 8 hours ago, Lakistri said: Εχω ενα μονο κλειδι ρωτησα σε κλειδαρα 50€ πολλα δεν ειναι ; Σε σεατ αροσα εχει ιμομπιλαιζερ ; Η οχι Αν νομίζεις ότι είναι πολλά, τότε ρώτα και σε άλλον. Ιμομπιλάιζερ έχει, ήταν στάνταρ σε όλα τα αυτοκίνητα πριν το 97 που άρχισε να κυκλοφορεί το arosa.
Lakistri Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 9 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Καλά είναι τα 50 για να σου κόψει κλειδί και να το προγραμματίσει αν έχει ιμμο.Ρώτησες αντιπροσωπεία πόσο έχει; Οχι γιατι ειναι μακρυα αλλωστε θα πηγαινε παραπανω λογικα
meletis_m Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Μια χαρά είναι τα 50 € . Θέλει και δήλωση με ειδικό διαγνωστικό . Σε Corsa c με τηλεχειρισμό μου πήγε 80€ απο αντιπροσωπεία , αλλά είχα διαγνωστικο για δήλωση στούς αντιστοιχους εγκεφάλους .
Black Demis Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 50 ευρω ειναι πολύ καλά (αν ειναι μαζί με immo) το immo λογικά απλά έγινε κλώνος και δεν μπήκε καινουργιο κλειδί στον εγκέφαλο αλλιώς θα πλήρωνες νεφρό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα