basilis_k6 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Συνεχίζει ακάθεκτο μετά απο Lotr και Fast. Τι θα θέλατε να δείτε? Εγω θέλω rocky 1! 1
filip123go Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Spoiler Παίζει αυτές οι ταινίες να κάνουν μεγαλύτερες εισπράξεις (τώρα) απο το 90% των καινούριων ταινιών. Και το 1ο Matrix θα έβλεπα εγώ. Ήμουν μικρός όταν βγήκε και δεν το έχω δει ποτέ στο σινεμά. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2023 από filip123go
basilis_k6 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, filip123go είπε Απόκρυψη περιεχομένων Παίζει αυτές οι ταινίες να κάνουν μεγαλύτερες εισπράξεις (τώρα) απο το 90% των καινούριων ταινιών. Και το 1ο Matrix θα έβλεπα εγώ. Ήμουν μικρός όταν βγήκε και δεν το έχω δει ποτέ στο σινεμά. επαιξε αυτο περσι-προπερσι αν θυμαμαι καλα. 1
filip123go Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε επαιξε αυτο περσι-προπερσι αν θυμαμαι καλα. Χαμπάρι δεν το πήρα
Ntinaras Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Στις 13/5/2023 στις 7:46 ΜΜ, filip123go είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Παίζει αυτές οι ταινίες να κάνουν μεγαλύτερες εισπράξεις (τώρα) απο το 90% των καινούριων ταινιών. Και το 1ο Matrix θα έβλεπα εγώ. Ήμουν μικρός όταν βγήκε και δεν το έχω δει ποτέ στο σινεμά. buhaha το ειχα δει σινεμα, και ηταν η καλυτερη εμπειρια που ειχα ποτε σε σινεμα ΕΓω Τ2 θα ξαναεβλεπα
7nisiotis Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Crimson Tide (1995) Αρμαγεδδών (1998) κλπ που ταιριάζουν σε μια καλοκαιρινή βραδιά Γενικά θρυλικές 90ς ταινίες
achileesxi Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Escape from New York η γενικά Τζον Κάρπεντερ θεματικό εβεντ αν και ξέρω ότι είναι απίθανο εφόσον δεν είναι και τόσο μεινστριμ για να δικαιολογήσει το κόπο αλλά να δω τις ταινιαρες του στην μεγάλη οθόνη θα ήταν μαγική εμπειρία για μένα. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2023 από achileesxi 3
basilis_k6 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 https://www.villagecinemas.gr/el/tainies/prosehos/ 1
achileesxi Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 7 ώρες πριν, basilis_k6 είπε https://www.villagecinemas.gr/el/tainies/prosehos/ Η Βιλατζ:
tsapadim Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Αν θυμάμαι καλά περίπου ένα χρόνο πριν ξεκίνησε το epic movie nights στο village με την τριλογία του άρχοντα και ήθελα να ρωτήσω μήπως ξέρει κανένας αν και ίσως πότε θα το ξανα βάλουν. Είδα οτι είναι τώρα στα προσεχώς η τριλογία hobbit και θυμήθηκα οτι δεν είχα προλάβει τότε να δω ξανά τον άρχοντα στο σινεμά οπότε είπα να ρωτήσω μήπως ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω. Τους έστειλα και email στα village, αλλά πάει βδομάδα+ και δεν ειλικρινά εν περιμένω να μου απαντήσει κανένας😅
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαρτίου Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου Αν δεν απαντάνε αυτοί, αναρωτιέμαι πως θα ξέρουμε "εμείς" ? 😛 Δύσκολο το βλέπω να ξαναμπαίνει σύντομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα