Προς το περιεχόμενο

Mag 540 και κολληματα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω iptv με το mag 540.Δεν μπορω να καταλαβω ομως γιατι σε συγκεκριμενη ωρα καθε μερα τρωει κολληματα δηλαδη εχω χαμηλη ταχυτητα.(στο mag)Συνδεση υπαρχει fiber to the home .Με speedtest απο κινητο δειχνει σχεδον 100mbps.Μεσα απο τον browser του mag και εκει μια χαρα δειχνει αλλα οταν κανω speedtest μεσα απο το λογισμικο του mag δειχνει χαμηλες ταχυτητες.Ειναι συνδενδεμενο με lan παντως.Σε αλλο σπιτι που υπαρχει το mag με vdsl συνδεση δεν υπαρχει καποιο προβλημα.Μου κανει εντυπωσει γιατι να συμβαινει σε συγκεκριμενη ωρα αυτο το κολλημα

Επισης αν θυμαμαι καλα οταν το εβαλα με hotspot απο κινητο δεν εκανε αυτα τα κολληματα

Το ρουτερ ειναι το zte h1600 μαζι με το fiber terminal της huawei

Επεξ/σία από giannis22k
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, giannis22k είπε

Εχω iptv με το mag 540.Δεν μπορω να καταλαβω ομως γιατι σε συγκεκριμενη ωρα καθε μερα τρωει κολληματα δηλαδη εχω χαμηλη ταχυτητα.(στο mag)Συνδεση υπαρχει fiber to the home .Με speedtest απο κινητο δειχνει σχεδον 100mbps.Μεσα απο τον browser του mag και εκει μια χαρα δειχνει αλλα οταν κανω speedtest μεσα απο το λογισμικο του mag δειχνει χαμηλες ταχυτητες.Ειναι συνδενδεμενο με lan παντως.Σε αλλο σπιτι που υπαρχει το mag με vdsl συνδεση δεν υπαρχει καποιο προβλημα.Μου κανει εντυπωσει γιατι να συμβαινει σε συγκεκριμενη ωρα αυτο το κολλημα

Επισης αν θυμαμαι καλα οταν το εβαλα με hotspot απο κινητο δεν εκανε αυτα τα κολληματα

Το ρουτερ ειναι το zte h1600 μαζι με το fiber terminal της huawei

Περναει το καλωδιο απο τπτ πορτες μηπως; αν εχει χτυπηθει εκει που κλεινει η πορτα μπορει να ειναι απ αυτο

Οχι δεν εχει κατι το καλωδιο ειναι καινουργιο Να πω οτι οταν τρωει τα κολληματα την συγκενριμενη ωρα, οταν κανω εκεινη την στιγμη speetest απο κινητο πουανει κανονικα και γενικα δεν εχω προβλημα σε αλλες συσκευες Το mag τωρα το πηρα καινουργιο,πριν ειχα παλιοτερο μοντελο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...