Daxlias Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Έβαλα ρεύμα στην elpedison για πρώτη φορά σε νέο μετρητή και θέλω να μου πει κάποιος -α αν είναι καλή εταιρεία... Έχω διαβάσει αρκετά σχόλια και καλά και κακά ( εδώ αλλά και γενικά στο διαδίκτυο).. Την θεώρησα καλή επιλογή λόγω τιμής κιλοβατώρας... Εύχομαι μόνο να μην έκανα πατάτα!!!🤔🤔
Allan-Wake Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 ειναι ο μεγαλύτερος μετα την ΔΕΗ γιαυτο δινει καλες τιμες, εγω ειμαι ευχαριστημένος 1
korakios Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Στις 12/5/2023 στις 11:00 ΜΜ, Daxlias είπε Έβαλα ρεύμα στην elpedison για πρώτη φορά σε νέο μετρητή και θέλω να μου πει κάποιος -α αν είναι καλή εταιρεία... Έχω διαβάσει αρκετά σχόλια και καλά και κακά ( εδώ αλλά και γενικά στο διαδίκτυο).. Την θεώρησα καλή επιλογή λόγω τιμής κιλοβατώρας... Εύχομαι μόνο να μην έκανα πατάτα!!!🤔🤔 https://www.insomnia.gr/forums/topic/796374-εναλλακτικοί-πάροχοι-ενέργειας-αποκλειστικά-και-μόνο/?do=findComment&comment=59556869 και φεύγεις πριν επανέλθει η ρήτρα αναπροσαρμογής λόγω οτι θα ξαναείναι η πιο ακριβή εταιρία με διαφορά συνέχεια στο αντίστοιχο νήμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις