Macosj Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 34 λεπτά πριν, terry308 είπε Πρεπει να έχεις άτομο επάνω εμπιστοσύνης ή broker να μεταβεί άμεσα να το δει αφού πρώτα κλείσει ραντεβού ,οι αποστάσεις είναι μεγάλες άσχετα εάν φαίνονται μικρές χιλιομετρικα, έχουν συνέχεια έργα αναβάθμισης των δρόμων τους και έχει και παραπάνω κίνηση. Υπάρχουν ευκαιρίες αλλά θέλει αμεσότητα και τρέξιμο, πριν 2 εβδομάδες περίπου ήμουν επάνω για να βοηθήσω φίλο και πηγαίναμε την ίδια χρονική στιγμή (τυχαία) 2 και 3 ενδιαφερόμενοι για ένα αμαξι... φυσικά Έλληνες, με έναν από αυτούς πετουσαμε στην ίδια πτήση κι ολας. Οδικώς θέλει 2 μέρες με τις αντίστοιχες διανυκτέρευσεις για ξεκούραση. Το δικό μου που έφερα πέρυσι με τη βοήθεια του φίλου,ήρθε σε καλή τιμή,έκδοση σαν αυτή στην Ελλάδα δεν υπήρχε! Εγώ έχω καταλάβει ότι συμφέρει μόνο αν είναι διατεθειμένος κάποιος να δώσει περίπου 18-20Κ για το αυτοκίνητο και έως 25 για όλη τη διαδικασία. Ούτως ή άλλως με τόσα εδώ ούτε corolla καινούριο δεν παίρνει. Οπότε, αν πας θα πας για κάτι καλό
terry308 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 57 λεπτά πριν, Macosj είπε Εγώ έχω καταλάβει ότι συμφέρει μόνο αν είναι διατεθειμένος κάποιος να δώσει περίπου 18-20Κ για το αυτοκίνητο και έως 25 για όλη τη διαδικασία. Ούτως ή άλλως με τόσα εδώ ούτε corolla καινούριο δεν παίρνει. Οπότε, αν πας θα πας για κάτι καλό Όλα εξαρτώνται από το τι ψάχνει ο καθένας και φυσικά τι προτίθεται να ξοδέψει. Εμείς είχαμε budget 11-12k και πήραμε πολύ αξιόλογο όχημα. Εάν το πουλούσα όπως ήρθε θα έβγαζα και κέρδος αλλά ήταν αμάξι που γούσταρα και απολαμβάνω πλέον,οπότε δεν... Υπάρχουν πολλλλλλα αυτοκίνητα προς διάθεση..συνέχεια βγαίνουν νέες αγγελίες . Εάν βρεις κάτι, γρήγορα κάνεις πινακίδες και φεύγεις ή αλλιώς βρίσκεις ένα ελαφρώς χτυπημενο, το φορτώνεις σε άμαξα και το φτιάχνεις εδώ με θυσία χρόνου, επειδή επάνω ζητάνε πολλά λεφτά για τις επισκευές,έχουν καλύτερες τιμές για να φεύγουν άμεσα...
Extacy156 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Ακριβώς...αν βρεις κάποιο αυτοκίνητο που όντως είναι "καλό" θα πρέπει να ενεργήσεις γρήγορα γιατί θα το χάσεις. Στη δική μου περίπτωση το βρήκα την μέρα που ανέβηκε η αγγελία. Την επόμενη είχε ελενχθει και είχε κοπεί προτιμολογιο με ρήτρα ότι θα αγοραστεί αν είναι η κατάσταση του όπως ακριβώς αναγράφεται στην αγγελία. Την επόμενη κόπηκε και το κανονικό τιμολόγιο και εξοφλήθηκε. Τώρα είμαι στο στάδιο της μεταφοράς. Μέχρι την Τετάρτη περιμένω απαντήσεις από 2 μεταφορικές και αν είναι μακριά η ημερομηνία μεταφοράς την Πέμπτη μπαίνω στο αεροπλάνο και πάω να το φέρω μόνος μου. Ενδεικτικά όσες μεταφορικές έχω μιλήσει μέχρι τώρα μου έχουν πει αναμονή 1 μήνα και κόστος από 1400-1800. Σε αυτά προσθέτεις αμοιβή εκτελωνιστή 200€ ΚΤΕΟ 50€ και έκδοση ελληνικών πινακιδων 150-300€ ανάλογος αν θέλω κάποιο νούμερο της αρεσκείας μου. Σε περίπτωση που πάω εγώ έχω υπολογίσει 200€ τα αεροπορικά 300€ τα έξοδα έκδοσης προσωρινων πινακίδων και ασφαλειας συν τα έξοδα του δρόμου(βενζίνες διόδια και 1 η 2 διανυκτέρευσεις). Έχω άνθρωπο εκεί που θα με διευκολύνει με τις μεταφορές οπότε δεν υπολογίζω έξοδα ενοικίασης αυτοκινήτου ταξί κλπ) Αναφέρομαι σε εισαγωγή από Βέλγιο. Από Γερμανία τα μεταφορικά θα είναι σίγουρα λιγότερα. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2023 από Extacy156
ideal09 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 12 λεπτά πριν, Extacy156 είπε Ακριβώς...αν βρεις κάποιο αυτοκίνητο που όντως είναι "καλό" θα πρέπει να ενεργήσεις γρήγορα γιατί θα το χάσεις. Στη δική μου περίπτωση το βρήκα την μέρα που ανέβηκε η αγγελία. Την επόμενη είχε ελενχθει και είχε κοπεί προτιμολογιο με ρήτρα ότι θα αγοραστεί αν είναι η κατάσταση του όπως ακριβώς αναγράφεται στην αγγελία. Την επόμενη κόπηκε και το κανονικό τιμολόγιο και εξοφλήθηκε. Τώρα είμαι στο στάδιο της μεταφοράς. Μέχρι την Τετάρτη περιμένω απαντήσεις από 2 μεταφορικές και αν είναι μακριά η ημερομηνία μεταφοράς την Πέμπτη μπαίνω στο αεροπλάνο και πάω να το φέρω μόνος μου. Ενδεικτικά όσες μεταφορικές έχω μιλήσει μέχρι τώρα μου έχουν πει αναμονή 1 μήνα και κόστος από 1400-1800. Σε αυτά προσθέτεις αμοιβή εκτελωνιστή 200€ ΚΤΕΟ 50€ και έκδοση ελληνικών πινακιδων 150-300€ ανάλογος αν θέλω κάποιο νούμερο της αρεσκείας μου. Σε περίπτωση που πάω εγώ έχω υπολογίσει 200€ τα αεροπορικά 300€ τα έξοδα έκδοσης προσωρινων πινακίδων και ασφαλειας συν τα έξοδα του δρόμου(βενζίνες διόδια και 1 η 2 διανυκτέρευσεις). Έχω άνθρωπο εκεί που θα με διευκολύνει με τις μεταφορές οπότε δεν υπολογίζω έξοδα ενοικίασης αυτοκινήτου ταξί κλπ) Αναφέρομαι σε εισαγωγή από Βέλγιο. Από Γερμανία τα μεταφορικά θα είναι σίγουρα λιγότερα. Μπράβο. Αρκετά μελετημένη δουλειά. Άρα μόνος θα το κατεβάσεις Ελλάδα; Τι αυτοκίνητο αν επιτρέπεται;
Extacy156 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Ναι μόνος μου θα την κάνω την διαδικασία γιατί δεν εμπιστεύομουν να την αναθέσω σε κάποιον έμπορο. Σε αναγνωριστική που έκανα σε κάποιους εμπόρους έψαχναν από τις ίδιες σελίδες που έψαχνα και εγώ οπότε δεν υπήρχε λόγος να βάλω 3ον στην εξίσωση και να έχω και το άγχος να αλλάξει κάτι στο αμάξι μέχρι να φτάσει εδώ. Π.χ. χλμ Ήθελα συγκεκριμένο αμάξι σε συγκεκριμένο χρώμα με συγκεκριμένο εξοπλισμό και σε άριστη κατασταση. Έψαχνα συγκεκριμένα για F32 430i Coupe Rwd Msport σε snapper rocks blue ηλιοροφατο από 2018-2020. Βρέθηκε σε επίσημη αντιπροσωπεία BMW στο Βέλγιο με 36.000χλμ και σχεδον όλο τον κατάλογο των έξτρα πάνω. Συν εγγύηση αντιπροσωπείας 2 χρόνια που ισχύει και Ελλάδα. Τιμή καταλόγου 66.000 και αγοράστηκε 35.700 26 λεπτά πριν, ideal09 είπε Μπράβο. Αρκετά μελετημένη δουλειά. Άρα μόνος θα το κατεβάσεις Ελλάδα; Τι αυτοκίνητο αν επιτρέπεται; Επεξ/σία 15 Μαΐου 2023 από Extacy156 1
Speculoos Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 42 λεπτά πριν, Extacy156 είπε Μέχρι την Τετάρτη περιμένω απαντήσεις από 2 μεταφορικές Κατάφερες να βρεις 2 μεταφορικές που στέλνουν Ελλάδα; Μόνο μία ξέρω. Μπορείς να γράψεις ποιες είναι;
Extacy156 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Μίλησα με 10 μεταφορικές. Σχεδόν όλες φέρνουν αυτοκίνητα από Βέλγιο απλά επειδή δεν είναι τόσο δημοφιλής η εισαγωγή από Βέλγιο περιμένουν να συμπληρώσουν φορτίο για να κάνουν το δρομολόγιο που σημαίνει 1 μήνας και αναμονή. Οι δύο που περιμένω απάντηση μου είπαν ότι ίσως να βρουν τρόπο για πιο σύντομα. Αν μου πουν μέχρι 2 εβδομάδες θα προχωρήσω έτσι. Η μία είναι Deligianidis trans και η άλλη Agrinio trans. 16 λεπτά πριν, Speculoos είπε Κατάφερες να βρεις 2 μεταφορικές που στέλνουν Ελλάδα; Μόνο μία ξέρω. Μπορείς να γράψεις ποιες είναι; 1
Speculoos Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 6 λεπτά πριν, Extacy156 είπε Μίλησα με 10 μεταφορικές. Σχεδόν όλες φέρνουν αυτοκίνητα από Βέλγιο απλά επειδή δεν είναι τόσο δημοφιλής η εισαγωγή από Βέλγιο περιμένουν να συμπληρώσουν φορτίο για να κάνουν το δρομολόγιο που σημαίνει 1 μήνας και αναμονή. Οι δύο που περιμένω απάντηση μου είπαν ότι ίσως να βρουν τρόπο για πιο σύντομα. Αν μου πουν μέχρι 2 εβδομάδες θα προχωρήσω έτσι. Η μία είναι Deligianidis trans και η άλλη Agrinio trans. Yπάρχει και ο Bellas που κάνει συχνά δρομολόγια. Τον χρησιμοποιώ για να φέρνω τα καλοκαίρια το αυτοκίνητο Ελλάδα αλλά καλό να ξέρω και κάποια εναλλακτική. 1
ideal09 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 25 λεπτά πριν, Extacy156 είπε Ναι μόνος μου θα την κάνω την διαδικασία γιατί δεν εμπιστεύομουν να την αναθέσω σε κάποιον έμπορο. Σε αναγνωριστική που έκανα σε κάποιους εμπόρους έψαχναν από τις ίδιες σελίδες που έψαχνα και εγώ οπότε δεν υπήρχε λόγος να βάλω 3ον στην εξίσωση και να έχω και το άγχος να αλλάξει κάτι στο αμάξι μέχρι να φτάσει εδώ. Π.χ. χλμ Ήθελα συγκεκριμένο αμάξι σε συγκεκριμένο χρώμα με συγκεκριμένο εξοπλισμό και σε άριστη κατασταση. Έψαχνα συγκεκριμένα για F32 430i Coupe Rwd Msport σε snapper rocks blue ηλιοροφατο από 2018-2020. Βρέθηκε σε επίσημη αντιπροσωπεία BMW στο Βέλγιο με 36.000χλμ και σχεδον όλο τον κατάλογο των έξτρα πάνω. Συν εγγύηση αντιπροσωπείας 2 χρόνια που ισχύει και Ελλάδα. Τιμή καταλόγου 66.000 και αγοράστηκε 35.700 Εξαιρετικό. Να το χαρείς. Έχει καλούτσικες τιμές το Βέλγιο γενικά και στα πιο λαικά μοντέλα. Από ποια σελιδα το βρήκες; 1
terry308 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 900€ είναι από Γερμανία προς Θεσσαλονίκη, ανάλογα βέβαια τη περιοχή παραλαβής και παράδοσης αλλάζει. Οδικώς είναι ωραίο ταξίδι, πρόσεξε όρια ταχυτήτων, επίσης τελευταία με τσολ (προσωρινές) πινακίδες σε Σερβία κυρίως ζητάνε κάπου στα 150€ έξτρα €€ για την διέλευση , εκτός και εάν έχεις κάνει άκρες ο πως το φιλαράκι που με βοήθησε για το δικό μου και του κάνουν καλύτερη τιμή 1
Extacy156 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, ideal09 είπε Εξαιρετικό. Να το χαρείς. Έχει καλούτσικες τιμές το Βέλγιο γενικά και στα πιο λαικά μοντέλα. Από ποια σελιδα το βρήκες; Το βρήκα από το autoscout. Βρήκα τα στοιχεία του πωλητή και αφού είδα ότι ήταν από αντιπροσωπεία μετά επικοινώνησα απευθείας μαζί τους. Ο κάτοχος ήταν 65 χρόνων συλλέκτης BMW (10+ στο γκαράζ του) και όταν έβγαινε νέο μοντέλο εδινε το παλιό και έπαιρνε το νέο μοντέλο γι'αυτό και τα λίγα χλμ. Στην αρχή ήταν available soon γιατί ο κάτοχος δεν ήταν σίγουρος ότι θα προχωρήσει σε ανταλλαγή αλλά είχα πει στην αντιπροσωπεία να με ενημερώσει κατευθείαν αν τελικά μπει προς πώληση όπως και έγινε. 55 λεπτά πριν, Speculoos είπε Yπάρχει και ο Bellas που κάνει συχνά δρομολόγια. Τον χρησιμοποιώ για να φέρνω τα καλοκαίρια το αυτοκίνητο Ελλάδα αλλά καλό να ξέρω και κάποια εναλλακτική. Μίλησα και με τον Bella μου είπε 1250+ΦΠΑ για Αμβέρσα - Ελευσίνα αλλά δεν ήταν σίγουρος για τον χρόνο παράδοσης αν και κάνει συχνά δρομολόγια. Είναι η επόμενη μου επιλογή αν δεν κάτσει με αυτούς που περιμένω απάντηση Επεξ/σία 15 Μαΐου 2023 από Extacy156 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα