Titos301 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, σε 2 μερες ληγει το cosmote καρτοσυμβολαιο που ειχα δεν μου κανουν καμια προσφορα απο cosmote μεσω τηλεφωνου, τις προσφορες που εχει το site ειναι ασυμφορες, τι προτεινετε να κανω; 1. για να παω σε καρτοκινητο cosmote ποια διαδικασια πρεπει να ακουλουθησω; (τοσα χρονια ειμαι μονο καρτοσυμβολαιο δεν εχω ιδεα) 2. φανταζομαι αν δεν κανω κατι μεχρι τη ληξη ο λογαρισμος θα παει +5€ και ειναι κατι που θελω να αποφυγω, για να παω σε αλλη εταιρια, υπαρχει το ενδεχομενο να κανω αιτηση φορητοτητας μπας και με παρουν στο μεταξυ απο cosmote και μου κανουν προσφορα; στο σταθερο εχω wind πλεον nova, το συμβολαιο εκει ληγει τον οκτωβρη λετε να μιλησω μηπως ανανεωσω σταθερο και φερω και κινητο ωστε να μου κανουν καποια προσφορα ; Επεξ/σία 12 Μαΐου 2023 από Titos301 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Titos301 είπε 2. φανταζομαι αν δεν κανω κατι μεχρι τη ληξη ο λογαρισμος θα παει +5€ και ειναι κατι που θελω να αποφυγω, για να παω σε αλλη εταιρια, υπαρχει το ενδεχομενο να κανω αιτηση φορητοτητας μπας και με παρουν στο μεταξυ απο cosmote και μου κανουν προσφορα; στο σταθερο εχω wind πλεον nova, το συμβολαιο εκει ληγει τον οκτωβρη λετε να μιλησω μηπως ανανεωσω σταθερο και φερω και κινητο ωστε να μου κανουν καποια προσφορα ; Για να απαντησω στο (2) , η συνήθης τακτικη αυτη ειναι. Μολις τους σκασει το αιτημα φορητοτητας , θα σε παρουν τηλεφωνο για προσφορα. Μου ετυχε απο vodafone σε nova. Με πηρε η vodafone για προσφορα. Το πιο φτηνο συμβολαιο στην Nova , ειναι το unlimited +2gb , το οποιο βγαινει στα 13ευρω/μηνα , αν εχεις και σταθερο Nova. Δεν ξερω τι πληρωνεις τωρα , τι προσφορες παιζουν ή τι προσφορα θα σου κανουν αν δουν αιτημα φορητοτητας , αλλα αμα ειναι κατι κατω των 13ευρω/μηνα , πας σε εκεινο προφανως... Εκτος και αν υπαρχει καποιος αλλος λογος για να θες να φυγεις απο την cosmote. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2023 από mphxths 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα