greekmm Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 6 ώρες πριν, madnifestah είπε αν παίρνει 13γρ αλεσμένου μια διπλή δώση τότε με καλό καφέ (10euro/250gr) θα κοστίζει ~0.53λεπτά Έχοντας μηχανή Νεσπρεσσο και μηχανή Συμβατική Gaggia μην συγκρίνεται τον καφέ που βγάζει μια μηχανή σαν του τοπικ με μία Nespresso. Ειναι αρκετά κατώτερος . Πχ με εναν διπλό (=16gr = 0.40-0,50 ευρώ) με συμβατική μηχανή πίνεις εναν πολυ καλό φρεντο εσπρεσσο/καπουτσινο ενώ με 2 κάψουλες νεσπρεσσο ῍0.60 δεν ειναι καλό το αποτέλεσμα ( φρεντο πάντα) .
madnifestah Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 10 λεπτά πριν, greekmm είπε Έχοντας μηχανή Νεσπρεσσο και μηχανή Συμβατική Gaggia μην συγκρίνεται τον καφέ που βγάζει μια μηχανή σαν του τοπικ με μία Nespresso. Ειναι αρκετά κατώτερος . Πχ με εναν διπλό (=16gr = 0.40-0,50 ευρώ) με συμβατική μηχανή πίνεις εναν πολυ καλό φρεντο εσπρεσσο/καπουτσινο ενώ με 2 κάψουλες νεσπρεσσο ῍0.60 δεν ειναι καλό το αποτέλεσμα ( φρεντο πάντα) . Έχοντας (πλέον) ecm puristika και df83,μιας και ασχολούμαι χρονια με το χόμπι Δεν ειπα για το αποτελεσμα.. ειπα πόσο περιπου βγαινει μια διπλη δωση με αλεσμένο στα γραμμαρια που χωραει περιπου το καλαθι της ecam. Μιας και το θέμα γεύση είναι υποκειμενικό.. Για κάποιον που θέλει να πατάει ένα κουμπί και να παίρνει καφέ για φρεντο, ειναι καλη (ισως και πολυ καλη) επιλογή. Και εννοείται πως ο φρέσκοκομμένος ειναι καλύτερος από οποιαδήποτε κάψουλα η έτοιμο κομμενο καφέ εμπορίου... 1
Sacurtele Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Παρέλαβα σήμερα.. οι παιχταράδες έχουν manual σε όλες τις γλώσσες εκτός από ελληνικά... https://www.delonghi.com/el-gr/manuals/magnifica-start-automatic-coffee-maker-ecam220-30-sb/p/ECAM220.30.SB Για όποιον το χρειάζεται.. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2023 από Sacurtele
madnifestah Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 επειδή φαντάζομαι πως θα ψάχνετε και οικονομικό, αλλά καλό καφέ... κάνω ένα copy paste απο σελίδα στο fb 1.Taf pianeta light blue/blue με παραγγελια ανω των 40 ευρω εχεις εκπτωση 15%. Το κιλο βγαινει 27 ευρω. Δωρεαν μεταφορικα ανω των 20 ευρω 2. Round cup daily round blend το κιλο 28 ευρω. Δωρεαν μεταφορικα ανω των 20. 3. Handpickers στον τομεα προσφορων το h.p. blend τους. Το κιλο βγαινει 26 ευρω. Δωρεαν μεταφορικα ανω των 40 ευρω. 4.KUDU Good Cup : 26.5 το κιλό η 24ευρό το κιλό αν κάνεις συνδρομή θα βγαίνει ~0.40λεπτά μια διπλή δώση καφέ... (single origins δεν αξίζει να πάρετε, εκτός ίσως απο brazil-guatemala-salvador-λατινική αμερική γενικά, στα ~10e/250gr που είναι καφεδάκια εύκολα να δώσουν μεγάλο ποσοστό extraction) 1
kostakiss Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 δυστηχως καμια απο τις 2 καφετιερες δεν εχει ενεργη προσφορα . αν κανω κατι λαθος , παρακαλω πολυ ενημερωστε
avacan23 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 https://www.skroutz.gr/s/17800319/Delonghi-Dinamica-ECAM350-15-B-Αυτόματη-Μηχανή-Espresso-1450W-Πίεσης-15bar-με-Μύλο-Άλεσης-Μαύρη.html για όσους δεν πρόλαβαν υπάρχει και η dinamica στα 370+ ευρώ. για καφέδες τα καλύτερα αποτελέσματα τα είχα οχι με μονοποικιλιακούς αλλα μειξη arabica+ robusta εύχομαι να φύγετε ολοι απο τις μπαγιάτικες κάψουλες...και στιγμιαίους σαπουνοκαφέδες...
Jiim_P Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 18 ώρες πριν, Sacurtele είπε Παρέλαβα σήμερα.. οι παιχταράδες έχουν manual σε όλες τις γλώσσες εκτός από ελληνικά... https://www.delonghi.com/el-gr/manuals/magnifica-start-automatic-coffee-maker-ecam220-30-sb/p/ECAM220.30.SB Για όποιον το χρειάζεται.. Παρέλαβα σήμερα και ναι ... Μιλάμε για κίνηση μεγάλου παικτου, ακόμα και τουρκικά έχει αλλά όχι ελληνικά. Μου έδωσε καφέ ένα γνωστό μου καφεκοπτειο και έκανα μια δόση την επιλογή 'coffee' και έπαθα πλάκα. Τόσο καλό καφέ που ούτε ζάχαρη δε χρειάζεται.
elias99 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 κρίμα ρε μάγκες και ήθελα να τσιμπήσω μία ποιοτική εσπρεσσιέρα εάν κάποιος την έβαλε παραλαβή από θεσσαλονίκη και το μετάνιωσε να επικοινωνήσει μαζί μου !
lancias1 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Να προσφερω κ εγω τη γνωση μου πανω στις αυτοματες μηχανες της Delonghi,εχω μια( ECAM 22.110.SB Magnifica) εδω κ ενα χρονο κ φτιάχνω περιπου 3 καφεδες τη μερα. Είναι πολυ βολική κ γρήγορη για καθημερινη χρήση.Ο καφες ειναι καλος,αλλα οχι τέλειος κ σε καμια περιπτωση δεν πλησιαζει καφε σε κάλη καφετέρια Οσο αναφορα το service, φιλτρα νερου κ υγρο αφαλατωσης αγοραζω απο site της Delonghi. Με εμφιαλωμένο νερό κάνω αφαλάτωση καθε 6 μηνες χωρις να μου αναβει το λαμπακι,φιλτρο νερου αλλαζω καθε 3 μηνες. οικονομικος καφες ο Lavazza Oro (γυρω στα 16 ευρω) καφες καλος για τη μηχανη Hausbrandt Gourmet 28 ευρω προτιμώ τον δευτερο για Freddo.
kostakiss Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 On 17/05/2023 at 11:48, avacan23 said: https://www.skroutz.gr/s/17800319/Delonghi-Dinamica-ECAM350-15-B-Αυτόματη-Μηχανή-Espresso-1450W-Πίεσης-15bar-με-Μύλο-Άλεσης-Μαύρη.html για όσους δεν πρόλαβαν υπάρχει και η dinamica στα 370+ ευρώ. για καφέδες τα καλύτερα αποτελέσματα τα είχα οχι με μονοποικιλιακούς αλλα μειξη arabica+ robusta εύχομαι να φύγετε ολοι απο τις μπαγιάτικες κάψουλες...και στιγμιαίους σαπουνοκαφέδες... καιρο παιζει η συγκεκριμενη σε αυτα τα λεφτα . κανω λαθος?
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Παρέλαβα επιτέλους τη δική μου. Μόλις την άνοιξα βρήκα μέσα υπολείμματα από αλεσμένο καφέ και ο μύλος είναι βρώμικος. Υποθέτω κάποιος την χρησιμοποίησε και την επέστρεψε. Just fyi. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2023 από sir ImPeCaBlE
baskon Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 2 hours ago, sir ImPeCaBlE said: Παρέλαβα επιτέλους τη δική μου. Μόλις την άνοιξα βρήκα μέσα υπολείμματα από αλεσμένο καφέ και ο μύλος είναι βρώμικος. Υποθέτω κάποιος την χρησιμοποίησε και την επέστρεψε. Just fyi. Εγώ δεν αγόρασα αυτή του θέματος αλλά μια magnifica evo.. Μέσα στο Manual λεει ότι πιθανώς να υπάρχουν υπολλείματα καφέ από το εργοστάσιο (έλεγχος ποιότητας). Δες μήπως κάτι τέτοιο ισχύει και για σενα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα