avacan23 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 https://www.plaisio.gr/Cart Delonghi Καφετιέρα Espresso Αυτόματη ECAM220.30.SB Αυτόματη καφετιέρα Espresso της De’Longhi με μοναδική τεχνολογία για να έχεις στο φλιτζάνι σου δυνατό αποτέλεσμα με μόλις ένα άγγιγμα! Χρησιμοποίησε και κόκκους καφές μιας και διαθέτει μύλο άλεσης η καλύτερη επιλογή για αυτόματη αυτή τη στιγμή. Υπάρχει παλιά θέμα με ίδια προσφορά όποτε δε γράφω άλλο. Αξίζει. https://www.insomnia.gr/forums/topic/805660-public-καφετιέρα-delonghi-magnifica-start-359-ευρώ-εξαντληθηκε/#comment-59621251 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Την εχω παρει προ 6 μηνων. Αγορα με κλειστα ματια για οποιον το σκεφτεται. Καλυτερος καφες απο το 90% των καφεδων που πινετε στα μαγαζια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avacan23 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Στα πλεονεκτήματα και η συνδρομή στο service. Σου δίνουν μια κάρτα σαν πιστωτική με μοναδικό αριθμό για να χεις ειδική υποστήριξη στο σέρβις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telis Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Εγώ την βλέπω 389 ευρώ. Επίσης το λινκ είναι ένα....καλάθι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g8777 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 https://www.plaisio.gr/delonghi-kafetiera-espresso-automati-ecam220-30-sb_4077970 389 €, μόλις προστεθεί στο καλάθι η τιμή γίνεται 313,69. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiim_P Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Έχω ξεπαραδιαστεί με τη γυναίκα και τα πολλαπλά καπουτσίνο καθημερινά, την τσίμπησα μιας και έχει περάσει το insomnia quality assurance Μιας και θα μου παραδοθεί από βδομάδα, θα εκτιμούσα να με παραπέμπατε κάπου ώστε να το ρίξω στη μελέτη το σ/κ για να γίνω σπιτικός barista, δεν έχω ιδέα για οικιακό καπουτσίνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
verylife78 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 42 λεπτά πριν, Jiim_P είπε Έχω ξεπαραδιαστεί με τη γυναίκα και τα πολλαπλά καπουτσίνο καθημερινά, την τσίμπησα μιας και έχει περάσει το insomnia quality assurance Μιας και θα μου παραδοθεί από βδομάδα, θα εκτιμούσα να με παραπέμπατε κάπου ώστε να το ρίξω στη μελέτη το σ/κ για να γίνω σπιτικός barista, δεν έχω ιδέα για οικιακό καπουτσίνο. να παρεις καλο καφε !!!! τι ειναι ο καλος καφες??? αυτος που σου αρεσει εσενα Πως τον φτιαχνεις? χαλοντας πολλους καφεδες, μεχρι να βρεις το κοψιμο και την ποσοτητα καφε που θελει να εχει καθε φλυτζανι σου. ΥΓ1 ελπιζω να μη εχετε θεμα με το θορυβο, και να μη εχετε μικρο σπιτι... κανει ΦΑΣΑΡΙΑ !!! χιχιχ ΥΓ2 την ειχαμε παρει τον χειμωνα στα 289€ και εχουμε πιει απο τοτε πανω απο 15 κιλα καφε !!!! πινουμε σιγουρα 6-8 δοσεις την ημερα. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pankostas Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Μην ξεχάσεις και την συντήρηση επισης. Καθαρισμός, αφαλάτωση , σιγουρα θα υπάρχουν στις οδηγίες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Ξέρουμε πόσο περίπου βγαίνει το κόστος ανά μερίδα καφέ? Ρωτάω για να κάνω σύγκριση με κάψουλες, που κυμαίνονται από 0,2€ έως και 0,6€ ανάλογα τη μάρκα και την προσφορά που μπορεί να πετύχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
netgeo Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, k_dinos είπε Ξέρουμε πόσο περίπου βγαίνει το κόστος ανά μερίδα καφέ? Ρωτάω για να κάνω σύγκριση με κάψουλες, που κυμαίνονται από 0,2€ έως και 0,6€ ανάλογα τη μάρκα και την προσφορά που μπορεί να πετύχεις. Οι κάψουλες έχουν 5γρ καφέ μέσα (και αν) ένας εσπρέσο κανονικά θέλει 7γρ καφέ, ανάλογα τι σπυρί θα βρεις και σε τι τιμή, θα βγάλεις και το κόστος σου. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2023 από netgeo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Everest Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Εξαντλήθηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avacan23 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Kotsovolos με έκπτωση στο καλάθι βγαίνει 365 ευρώ και δώρο 1 κιλό καφέ αξίας 30 ευρώ. https://www.kotsovolos.gr/small-home-appliances/coffeemakers/espresso/automates-mhxanes-espresso/268398-καφετιερα-espresso-delonghi-ecam22022gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 9 ώρες πριν, avacan23 είπε Kotsovolos με έκπτωση στο καλάθι βγαίνει 365 ευρώ και δώρο 1 κιλό καφέ αξίας 30 ευρώ. https://www.kotsovolos.gr/small-home-appliances/coffeemakers/espresso/automates-mhxanes-espresso/268398-καφετιερα-espresso-delonghi-ecam22022gb αυτή της αρχικής προσφοράς ήταν η ECAM220.30.SB και αυτή του Κωτσόβολου είναι η ECAM220.22.GB. Έχουν σημαντικές διαφορές? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madnifestah Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, k_dinos είπε Ξέρουμε πόσο περίπου βγαίνει το κόστος ανά μερίδα καφέ? Ρωτάω για να κάνω σύγκριση με κάψουλες, που κυμαίνονται από 0,2€ έως και 0,6€ ανάλογα τη μάρκα και την προσφορά που μπορεί να πετύχεις. αν παίρνει 13γρ αλεσμένου μια διπλή δώση τότε με καλό καφέ (10euro/250gr) θα κοστίζει ~0.53λεπτά Επεξ/σία 14 Μαΐου 2023 από madnifestah 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avacan23 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Ίδια καφετιερα άλλο χρώμα. Ασημί στο πλαίσιο μαύρο στον Κώτσο. Οι καφέδες είμαι μεγάλη συζήτηση. Αν διαβάσετε το παλιό θέμα τα λέμε αναλυτικα. Ένας καλός φρεσκοκαβουρδισμενος καφές kudu, taff, roosters κτλ μπορεί να αγοραστεί με 25-30 ευρώ. Αν θες απόλυτη οικονομία μπορείς να βρεις καφέδες με 15 ευρώ το κιλό, όπως lavazza Rosa. Με 6 καφέδες την ημέρα κανείς απόσβεση τιμής σε 2 χρόνια. Όσοι την παρέτε διαβάστε το θέμα που υπάρχει στο πρώτο ποστ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα