aypnia Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Και να οι συνέπειες στο παρακάτω link. Αν περίμενε κανείς ότι θα ιδρώσουν από τη μείωση των συνδρομητών δηλαδή και θα κάνουν κινήσεις να τους αυξήσουν με προσφορές κλπ. Αυξάνει τη συνδρομή στις ΗΠΑ και εννοείται ότι θα πάει αυτό παντού κάποια στιγμή. Τέλος το password sharing το 2024. Disney+ Increasing Price, Cracking Down on Password-Sharing (businessinsider.com) Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2023 από aypnia
Arkin Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, aypnia είπε Και να οι συνέπειες στο παρακάτω link. Αν περίμενε κανείς ότι θα ιδρώσουν από τη μείωση των συνδρομητών δηλαδή και θα κάνουν κινήσεις να τους αυξήσουν με προσφορές κλπ. Αυξάνει τη συνδρομή στις ΗΠΑ και εννοείται ότι θα πάει αυτό παντού κάποια στιγμή. Τέλος το password sharing το 2024. Disney+ Increasing Price, Cracking Down on Password-Sharing (businessinsider.com) Τελος οι streaming υπηρεσιες που δεν εχουν password sharing απο μενα. Μονο cosmote tv στα 12 το μηνα για μεχρι 3 ταυτοχρονες θεασεις για οπουδηποτε στην Ελλαδα. Και το θεωρω κλασεις ανωτερο απο οποιοδηποτε netflix disney. Εχουν αποθρασυνθει τελειως δεν τους φτανουν τα ατελειωτα δις που βγαζουν απο καθε ταινια θελουν και αλλα.
DJ_WOODY Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα σας καί χρόνια πολλά εμένα μου τράβηξε χρήματα μια μέρα πριν την τιμολόγηση αφότου έκανα ακύρωση συνδρομής. Έκανα αμφισβήτηση στην τράπεζα λέτε να επιστρέψουν το ποσό;
SabotazNic Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν, DJ_WOODY είπε Καλησπέρα σας καί χρόνια πολλά εμένα μου τράβηξε χρήματα μια μέρα πριν την τιμολόγηση αφότου έκανα ακύρωση συνδρομής. Έκανα αμφισβήτηση στην τράπεζα λέτε να επιστρέψουν το ποσό; Απλα στειλε στο support και στο μεταξυ μην χρησιμοποιεις την υπηρεσια....
DJ_WOODY Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Έκανα ακύρωση συνδρομής πριν τρεις ώρες. Στο support της disney ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα