Προς το περιεχόμενο

Ταχύτητα σε 50αρα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλησπέρα. Στο καταστημα μου είχα σύνδεση οτε 24αρα που έπιανα 15-16 ταχύτητα.

Έγινε δωρεάν αναβάθμιση σε 50 και έχω τον συγχρονισμό που βλέπεται στην φωτογραφία.

Τα σφάλματα πάρα πολλά ακόμη και όταν ήμουν σε 24αρα.

Το ρούτερ είναι το Speedport Plus, δεν κάνει καμία επανεκκίνηση ούτε χάνεται το ιντερνετ, είναι σταθερά όλα.

Έχω αλλάξει όλη την καλωδίωση απο το κουτί του οτε μέχρι μέσα με cat5e. Πέρσυ ήρθε τεχνικός έκανε έλεγχο και μου είπε οτι φταίει η εξωτερική καλωδίωση και οτι δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Απλά θα έχω γύρο στα 25-30 ταχύτητα και το upload κανονικά στα 4,5.

Μπορώ να κάνω κάτι ή μπα? Τώρα πληρώνω 28,30 τον μήνα. Σε 3 μήνες λίγει το συμβόλαιο και απο ότι βλέπω το έχουν πάει στα 31,90 τον μήνα.. Μπορώ τους πω κάτι λόγο της ταχύτητας να μου ρίξουν την τιμή?

Στιγμιότυπο οθόνης 2023-05-12 153254.jpg

Επεξ/σία από pavloa
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1. εψαξε ο τεχνικος μηπως μπορεις να μπεις σε καποιο αλλο ελευθερο ζευγος καλωδιων ωστε να ειναι καπως καλυτερα; (το αυτονοητο ειναι οτι αυτο πρεπει να κανει αλλα πολλοι βαριουνται και δεν προσπαθουν καν)

2. αφου λες οτι με 24αρα επιανες 15-16 ταχυτητα, υποθετω οτι εισαι καπου κοντα σε κατανεμητη

3. με το δωρεαν διπλασιαμο σε 50 πηρες οσο μπορει να παρει η γραμμη (μαλλον παιρνεις vdsl μεσω χαλκου κατευθειαν απο κατανεμητη και οχι απο καποια καμπινα)

4. πριν 6 μηνες που πουλουσαν ακομα 24αρια προγραμμα το συνηθισμενο ητανε οτι οταν καποιος παραπονιοταν για χαμηλες ταχυτητες σε 50αρα γραμμη να του τη κατεβαζαν σε 24αρα με τη δικαιολογια οτι δεν χρειαζεται να πληρωνει παραπανω αφου η γραμμη μεχρι τοσο πιανει (λογω αποστασης)

5. τωρα βλεπω στον οτε το χαμηλοτερο προγραμμα που εχει ειναι εως 50 με 31.90, πιστευω ειναι πιο πιθανο να σου κανουν κατι καλυτερο επειδη εισαι x χρονια σε αυτους παρα να σου ριξουν την τιμη επειδη δεν πιανει οσο θα πρεπε, να το πω διαφορετικα, σκεψουν το οπως ισχυε παλια για την 24αρα, μα ρε παιδια πληρωνω 24 και πιανω 8 καντε κατι καλυτερο στην τιμη και δεν εκαναν....ε τωρα ισχυει το ιδιο αλλα αντι 24 ειναι 50mbps

Nα τα πάρω απο την αρχή..

Οταν είχα 24 κλείδωνα στα 10-12 αλλά με εκατομμύρια σφάλματα (όπως και τώρα, σε μια με δύο βδομάδες θα έχει φτάσει στο εκατομμύριο), άλλαξα την εσωτερική καλωδίωση επειδή ήταν ένα μπάχαλο και δεν έβγαζες άκρη απο τότε η ταχύτητα ανέβηκε στα 15-16. Ακόμη και το mini ups που έδεινε ο οτε, όταν έπερνε ρεύμα το ρουτερ απο το ups η ταχύτητα έπεφτε απο ταα 15-16 στα 12-13, το ξύλωσα και ησύχασα.

Πήρα τηλ και έστειλαν τεχνικό, μέτρησε και μου είπε οτι η γραμμή απο την καμπίνα ή καφαο πως το είπε μέχρι το καταστημα μου είναι μπάχαλο και δεν γίνεται τίποτα.

Και δεν έχουν κάποια εντολή στα κοντά ώστε να αλαχτεί ούτε αν θα μπει ίνα στα κοντά

Τον ρώτησα τουλάχιστον να γίνει αναβάθμιση σε 50αρα επειδή θέλω να έχω μεγαλύτερο upload για τις κάμερες, το έλεγξε και το έκανε αλλα΄μου είπε οτι θα κλειδώνω στα 25 άντε βαρια 30.. απλά το upload θα είναι το κανονικό που μπορώ να ποιάσω.

Για αυτό ρωτάω αν μπορώ να κάνω κάτι μπας και μου φτιάξουν την γραμμή ή τουλάχιστον να ρίξουν την τιμή με το καινούριο το συμβόλαιο που θα κάνω σε 3 μήνες.

19 ώρες πριν, Titos301 είπε

1. εψαξε ο τεχνικος μηπως μπορεις να μπεις σε καποιο αλλο ελευθερο ζευγος καλωδιων ωστε να ειναι καπως καλυτερα; (το αυτονοητο ειναι οτι αυτο πρεπει να κανει αλλα πολλοι βαριουνται και δεν προσπαθουν καν)

2. αφου λες οτι με 24αρα επιανες 15-16 ταχυτητα, υποθετω οτι εισαι καπου κοντα σε κατανεμητη

3. με το δωρεαν διπλασιαμο σε 50 πηρες οσο μπορει να παρει η γραμμη (μαλλον παιρνεις vdsl μεσω χαλκου κατευθειαν απο κατανεμητη και οχι απο καποια καμπινα)

4. πριν 6 μηνες που πουλουσαν ακομα 24αρια προγραμμα το συνηθισμενο ητανε οτι οταν καποιος παραπονιοταν για χαμηλες ταχυτητες σε 50αρα γραμμη να του τη κατεβαζαν σε 24αρα με τη δικαιολογια οτι δεν χρειαζεται να πληρωνει παραπανω αφου η γραμμη μεχρι τοσο πιανει (λογω αποστασης)

5. τωρα βλεπω στον οτε το χαμηλοτερο προγραμμα που εχει ειναι εως 50 με 31.90, πιστευω ειναι πιο πιθανο να σου κανουν κατι καλυτερο επειδη εισαι x χρονια σε αυτους παρα να σου ριξουν την τιμη επειδη δεν πιανει οσο θα πρεπε, να το πω διαφορετικα, σκεψουν το οπως ισχυε παλια για την 24αρα, μα ρε παιδια πληρωνω 24 και πιανω 8 καντε κατι καλυτερο στην τιμη και δεν εκαναν....ε τωρα ισχυει το ιδιο αλλα αντι 24 ειναι 50mbps

ναι κατάλαβα οπότε δεν μπορώ να κάνω κάτι, το καλό είναι οτι δεν έχω καθόλου αποσυνδέσεις, άντε να γίνει μια στους δυο μήνες και αυτό χωρίς να ξέρω αν φταίνε τα σφάλματα ή κάτι άλλο. Το καφαο ειναι σε κοντινη απόασταση απο μένα γύρο στα 850-900 μέτρα το βγάζει στον χάρτι.

Α ναι και εγώ το άκουσα αυτό οτι απο 50αρα τους πήγαιναν ξανά σε 24αρα ότι ναναι.

Μακάρι να ρίξουν την τιμή απο 31,90 στα 28,30 που πληρώνω τώρα, πάλι πολλά είναι αλλά απο το31,90 έχει μια διαφορά. θα δω όταν έρθει η ώρα.

• Like 1

32 λεπτά πριν, pavloa είπε

Πήρα τηλ και έστειλαν τεχνικό, μέτρησε και μου είπε οτι η γραμμή απο την καμπίνα ή καφαο πως το είπε μέχρι το καταστημα μου είναι μπάχαλο και δεν γίνεται τίποτα.

Για αυτό ρωτάω αν μπορώ να κάνω κάτι μπας και μου φτιάξουν την γραμμή ή τουλάχιστον να ρίξουν την τιμή με το καινούριο το συμβόλαιο που θα κάνω σε 3 μήνες.

αυτο που λες δυστυχως δεν μπορει να γινει κατι, το θεμα της τιμης το καταλαβαινω εχεις δικιο, αν δεν σε παρουν για ανανεωση μεχρι τη ληξη(οπου εκει μπορεις να τους κανεις λιγο παζαρι να κατεβασουν την τιμη για να παραμεινεις σε αυτους) αστο για 1-2 μηνες στο ελευθερο και πιστευω θα σε παρουν σε αυτο το διαστημα γιατι δεν θελουν να εχουν κοσμο σε ελευθερα προγραμματα που μπορουν να τους φυγουν ανα πασα στιγμη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...