rafinos Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδιά, είμαι για πάνω από 10 χρόνια (13-14 νομίζω) πελάτης της Nova (από εποχές Forthnet) και έχω μια απλή ADSL με απεριόριστα σταθερά και κινητά. Η ταχύτητα που πιάνω παίζει μεταξύ 5,5-7 και δεν υπάρχει περίπτωση ούτε να γίνει διπλασιασμός, ούτε οπτική ίνα ούτε τίποτα. Λέω δεν υπάρχει γιατί η αγοραστική δύναμη της περιοχής είναι τόσο μικρή που δεν παίζει να ρίξουν λεφτά για να φέρουν οπτική ίνα στο χωριό μου (σκεφτείτε πέρασαν περιφερειακά του χωριού αντί να μπουν από μέσα πριν κάποια χρόνια. Αυτή τη στιγμή πληρώνω 21,99 τον μήνα και μου ήρθε προσφορά μέσω της εφαρμογής της nova στο κινητό για ανανέωση έχοντας δύο επιλογές. 1) 20 ευρώ -> Που αν πατήσω πάνω μου λέει ότι η τελική τιμή είναι 22,99 2) 21,99 -> Όπως είναι τώρα Πόσα θα δίνατε στην καλύτερη για αυτή την δήθεν υπηρεσία που μου παρέχουν την στιγμή που στο site τους έχουν τα 50Mbps στα 23€ με απεριόριστα σταθερά και κινητά και με 26€ τα 500Mbps στο ιδιόκτητο δίκτυό τους; Επεξ/σία 12 Μαΐου 2023 από rafinos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 18€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lneam Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 5 ώρες πριν, rafinos είπε είμαι για πάνω από 10 χρόνια (13-14 νομίζω) πελάτης της Nova (από εποχές Forthnet) και έχω μια απλή ADSL με απεριόριστα σταθερά και κινητά. τα ιδια με 18€ απο 8/2022. download 1,9-2MB/sec Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Η καλύτερη τιμή που μου έκαναν μετά από πολλές πιέσεις ήταν 21 ευρώ, αλλά σιγά μην δεχόμουν. Αν κάνω αίτημα φορητότητας, πως θα βρουν επιπλέον εκπτώσεις να μου κάνουν δεν έχω καταλάβει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enteacher04 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 16 ώρες πριν, rafinos είπε Η καλύτερη τιμή που μου έκαναν μετά από πολλές πιέσεις ήταν 21 ευρώ, αλλά σιγά μην δεχόμουν. Αν κάνω αίτημα φορητότητας, πως θα βρουν επιπλέον εκπτώσεις να μου κάνουν δεν έχω καταλάβει. Βρίσκομαι σε παρόμοια θέση για τη σύνδεση της μάνας μου, και αναρωτιέμαι τι θα γίνει αν κάνω αίτηση σε μια άλλη εταιρεία: Θα το δει αυτό η nova και θα μου κάνει αντιπροσφορα, όπως γινόταν παλιότερα, ή αυτό έχει πλέον καταργηθεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 4 λεπτά πριν, enteacher04 είπε Βρίσκομαι σε παρόμοια θέση για τη σύνδεση της μάνας μου, και αναρωτιέμαι τι θα γίνει αν κάνω αίτηση σε μια άλλη εταιρεία: Θα το δει αυτό η nova και θα μου κάνει αντιπροσφορα, όπως γινόταν παλιότερα, ή αυτό έχει πλέον καταργηθεί; Πιθανότατα ναι, αλλά σε περίπτωση που δεν γίνει τότε απλά θα καταλήξεις σε άλλη εταιρεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Αν είσαι σε μικρό χωριό, πιθανόν να έχει βάλει ο ΟΤΕ νέες κάρτες VDSL, οπότε 24αρα στην Cosmote, αν βάλεις θα στη δώσει με προφίλ 27/2.7 (Down/UP), πιθανότατα θα την τερματίσεις.. Το πάγιο αν πας σε κατάστημα είναι περίπου 23€ το μήνα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafinos Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Στις 20/5/2023 στις 4:12 ΜΜ, Kozanitis1 είπε Αν είσαι σε μικρό χωριό, πιθανόν να έχει βάλει ο ΟΤΕ νέες κάρτες VDSL, οπότε 24αρα στην Cosmote, αν βάλεις θα στη δώσει με προφίλ 27/2.7 (Down/UP), πιθανότατα θα την τερματίσεις.. Το πάγιο αν πας σε κατάστημα είναι περίπου 23€ το μήνα.. Είμαι σε μικρό χωριό όντως, αλλά τα καφάο είναι από τη δεκαετία του 90 και είναι σάπια! Όχι κάρτες VDSL σε λίγο θα μας πουν ότι και πολύ μας είναι να έχουμε απλά ίντερνετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsiappas1 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Στις 24/5/2023 στις 4:06 ΜΜ, rafinos είπε Είμαι σε μικρό χωριό όντως, αλλά τα καφάο είναι από τη δεκαετία του 90 και είναι σάπια! Όχι κάρτες VDSL σε λίγο θα μας πουν ότι και πολύ μας είναι να έχουμε απλά ίντερνετ. Η καλύτερη λύση (είχα και εγω ακριβώς το ιδιο προβλημα) είναι cosmote speed booster. 23 το μηνα +8 το booster και ταχύτητες 60 με 70 γιατι πιάνει απο το δίκτυο 4G βοηθητικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafinos Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, tsiappas1 είπε Η καλύτερη λύση (είχα και εγω ακριβώς το ιδιο προβλημα) είναι cosmote speed booster. 23 το μηνα +8 το booster και ταχύτητες 60 με 70 γιατι πιάνει απο το δίκτυο 4G βοηθητικά. Το γνωρίζω, απλώς 4g πιάνω μόνο στην ταράτσα με Cosmote αλλιώς θα βόλευε ακόμα και κάποιο unlimited πρόγραμμα στο κινητό. Έχω σκεφτεί να βάλω κάποια κεραία 4g στην ταράτσα, αλλά δεν είμαι βέβαιος αν θα λειτουργήσει όλο αυτό. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2023 από rafinos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα