papoys1 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 13/5/2023 στις 6:05 ΜΜ, Lakistri είπε Το ξερω αγοραζουν χοντρικη τα συνεργεια αλλα πως θα το αλλαξεις αν δεν.εχεις ραμπα ειχα βρει στο γερμανικο 10€ 4λτ απο 2.5€ λιτρο αλλα εσπασε η ραμπα του γαμπρου μ τσιμεντενια παλια Μου λεει στο τελος θες κ αναρτησεις θα παω αλλου να κοιταξω την μπιλια αν σε βρουν κοροιδο σε πατανε παρε ενα τετοιο και κανε αλλαγή μόνος φίλε και μην ακους δεν αδειάζει καλα. Αν δουλέψεις στο τέλος λίγο το σωληνακι τραβαει τα πάντα. Και αν προβληματίζεσε μην παίρνεις λάδι από lidl πάρε οποια μαρκα θέλεις. https://www.youtube.com/watch?v=AA4Eq7RkR10&lc=Ugyrrmx72mvgx9gMFeB4AaABAg Στις 13/5/2023 στις 8:29 ΜΜ, filipprin είπε Το ποσο εχει χοντρικη ουτε το ξερεις ουτε σε νοιαζει. 24 λαδι+κανα 7ευρω το φιλτρο +4 ταπα(οχι ροδελα)εινα φιχ+5εργασια =40 απο 44 που πληρωσε ο νηματοθετης.Κοιταξε και το αυτοκινητο.Μια χαρα του πηρε. Να αλλαξε μονο λάδια απιθανο. Εχεις πλακα παντως Ξερεις πολλά συνεργεία που θα σου βάλουν φίλτρο λαδιού με 7 ευρώ και που αλλάζουν τάπα σε κάθε αλλαγή λαδιού;;; Και οχι φίλε δεν έχει πλάκα δυστυχώς ο καλός μάστορας και το καλό συνεργείο σήμερα είναι σαν να ψάχνεις βελόνα στα άχυρα. Εγω 4 αυτοκίνητα της οικογένειας που συντηρώ , έχουν δει απίστευτα πράγματα τα ματια μου από συνεργεία και μαστόρους , γιαυτό μπούχτισα και κάνω μόνος τις περισσότερες εργασίες με τη βοήθεια του youtube που αν ξέρεις να ψάξεις βρίσκεις πολλά πράγματα. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2023 από papoys1 1
sphinxgr Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Όταν δεν έχεις την παραμικρή ιδέα απο αμάξια, πως γίνεται να κρίνεις ένα μηχανικό ότι σε κλέβει στις εργασίες? ΠΩΣ? Γράφεις μια δημοσίευση που δεν έκανες τον κόπο καν να διαβάσεις τι έγραψες και στο τέλος αποφασίζεις ότι σε έκλεψε... Με αυτή τη λογική βγάζουμε όλους τους άλλους κλέφτες. Γιατί? Γιατί ετσι.... Επεξ/σία 15 Μαΐου 2023 από sphinxgr 6
Lakistri Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Οχι μπιλια μπαλακι ηταν ετσι λεγεται κανα 40αρι
greekfragma Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Ζαμφόρ λέγεται ή μπαλάκι ψαλιδιού. για seat arosa έχει 10-15ευρώ. αν σου χρέωσε και 20εργασία καλά είναι. ο κλέφτης!.....
tilaverboy Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Ελεύθερη αγορά είναι. Ο καθένας κοστολογεί όσο θέλει. Αν δεν σου αρέσουν το εν λόγω συνεργείο πας σε άλλο. Δεν μπορεί να θες να γίνει και κορυφαία δουλειά χωρίς να θες να πληρώσεις. Στην τελική αν δεν σου αρέσει, μπορείς να κάνεις σέρβις στο αμάξι σου τζάμπα σχεδόν μόνος σου. Πρέπει να σταματήσει αυτή η ελληνική νοοτροπία με κλέβουν γιατί με την ίδια λογική που εσύ πιστεύεις ότι το εν λόγω συνεργείο αμοίβεται πολλά, με την ίδια λογική και κάποιος άλλος μπορεί να ισχυριστεί ότι και εσύ αμοίβεσαι χωρίς να κάνεις πολλά και δεν αξίζει για τις ώρες που εργάζεσαι να παίρνεις τόσα. Σου αρέσει αυτή η κριτική; Αν όχι τότε εσύ γιατί την κάνεις; Στο δικό μου επάγγελμα όταν σε κάποιον δεν αρέσει η τιμή μου, του ζητάω να πάει αλλού. Δεν είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει μαζί μου. Εάν βρει να πάει κάπου φθηνότερα πολύ ευχαρίστως και ειλικρινά δεν θα θυμώσω. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2023 από tilaverboy 2
Lakistri Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Στις 25/5/2023 στις 7:51 ΠΜ, tilaverboy είπε Ελεύθερη αγορά είναι. Ο καθένας κοστολογεί όσο θέλει. Αν δεν σου αρέσουν το εν λόγω συνεργείο πας σε άλλο. Δεν μπορεί να θες να γίνει και κορυφαία δουλειά χωρίς να θες να πληρώσεις. Στην τελική αν δεν σου αρέσει, μπορείς να κάνεις σέρβις στο αμάξι σου τζάμπα σχεδόν μόνος σου. Πρέπει να σταματήσει αυτή η ελληνική νοοτροπία με κλέβουν γιατί με την ίδια λογική που εσύ πιστεύεις ότι το εν λόγω συνεργείο αμοίβεται πολλά, με την ίδια λογική και κάποιος άλλος μπορεί να ισχυριστεί ότι και εσύ αμοίβεσαι χωρίς να κάνεις πολλά και δεν αξίζει για τις ώρες που εργάζεσαι να παίρνεις τόσα. Σου αρέσει αυτή η κριτική; Αν όχι τότε εσύ γιατί την κάνεις; Στο δικό μου επάγγελμα όταν σε κάποιον δεν αρέσει η τιμή μου, του ζητάω να πάει αλλού. Δεν είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει μαζί μου. Εάν βρει να πάει κάπου φθηνότερα πολύ ευχαρίστως και ειλικρινά δεν θα θυμώσω. Εγω δεν λεω οτι ειναι ολοι ετσι αλλα πολλοι ειναι δεν ειναι σωστο να μπαινουν στο ιδιο τσουβαλι , τωρα τα πραγματα ειναι χαλια σκεφτεσαι τι μπορεις να γλυτωσεις πχ κ το 10 αρικο εχει διαφορα δεν ειναι οπως παλια τα πραγματα 1ο , 2ο πολλοι σου λενε θελει αυτο κ αυτο αν σε βρουνε ασχετο οχι ολοι αλλα πολλοι εσυ μπορει να εισαι σωστος πχ κ αλλος οχι παρε παράδειγμα εχεις μια βλαβη οποιαδηποτε πχ καποιο λαμπακι απλο πραγμα και αν δεν ξερεις βασικα πραγματα να το πληρωσεις ακριβα
Lakistri Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Στις 23/5/2023 στις 10:10 ΜΜ, greekfragma είπε Ζαμφόρ λέγεται ή μπαλάκι ψαλιδιού. για seat arosa έχει 10-15ευρώ. αν σου χρέωσε και 20εργασία καλά είναι. ο κλέφτης!..... 60€ πληρωσα σημερα φιλε γιατι πηραν γνησιο ανταλακτικο 42€ στεναχωρεθηκα πολυ σημερα 20€ ειναι διαφορα τι να πεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα