Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Μόνο Sony, γιατί τα έχουν οι ΜαSony!!! Πέρα από την πλάκα πολύ καλό, αλλά ακριβό!!!
ethereum Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 θα σου δώρουν δυο ? αναβαθμίσεις android και μετα άντε γεια 1
SergioX Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Πανέμορφο κινητό,το οποίο έχει τα πάντα!Αλλά με 1400€ τιμή στην Ευρώπη (+1-2 κατοσταρικα καπέλο στην Ελλάδα),δεν πας πουθενά.Κριμα...
toyo73 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 17 ώρες πριν, kostasfalcon είπε Μια σοκοφρετα με οθόνη είναι …..21/9 τραγικότατο…. Σχεδίαση 15ετιας άσχημο UI τραγική υποστήριξη….ούτε δωρεάν δεν θα το δούλευα… Εισαι ο τυπος να βαζεις φατσουλα γελιου σε καθε ποστ.Γιατι τοσο hate.Aσε που εισαι ασχετος. Το 21/9 ειναι τραγικοτατο ενω το 20/9 τελειο; Kαι το adroid των sony ειναι απο τα καλυτερα.Πες μας ποιον Κινεζο γουσταρεις. 1
kostasfalcon Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, toyo73 είπε Εισαι ο τυπος να βαζεις φατσουλα γελιου σε καθε ποστ.Γιατι τοσο hate.Aσε που εισαι ασχετος. Το 21/9 ειναι τραγικοτατο ενω το 20/9 τελειο; Kαι το adroid των sony ειναι απο τα καλυτερα.Πες μας ποιον Κινεζο γουσταρεις. Είμαι ο κάθε τύπος που αντιδράει φυσιολογικά όταν διαβάζει ποστ από αντικειμενικα άσχημα πράγματα... Και μην μου πεις ότι αυτό το ντιζάιν είναι η επιτομή της ομορφιάς και της κομψότητας... Όχι ούτε τ 20/9 μου αρέσει για αυτό και έχω το s23 ultra που είναι κάτω από 20/9 Κανέναν Κινέζο πλέον δεν γουστάρω.... Το γελακι στο δικό σου ποστ το κερδίζει στην τελευταία παράγραφο σου! Ααααα.... Όσον αφορά για το άσχετος.... Πολύ άσχετος φίλε άστα... υπολογιστής από το 1986 - PC από το 1990 μαζί με home Amiga κ.τ.λ.... Κινητο από το 1995 , πωλητής σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας (wind) 5 χρόνια.... Χτυπάει κόκκινο η ασχετοσυνη μου άστα... Επεξ/σία 13 Μαΐου 2023 από kostasfalcon
toyo73 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, kostasfalcon είπε Είμαι ο κάθε τύπος που αντιδράει φυσιολογικά όταν διαβάζει ποστ από αντικειμενικα άσχημα πράγματα... Και μην μου πεις ότι αυτό το ντιζάιν είναι η επιτομή της ομορφιάς και της κομψότητας... Όχι ούτε τ 20/9 μου αρέσει για αυτό και έχω το s23 ultra που είναι κάτω από 20/9 Κανέναν Κινέζο πλέον δεν γουστάρω.... Το γελακι στο δικό σου ποστ το κερδίζει στην τελευταία παράγραφο σου! Ααααα.... Όσον αφορά για το άσχετος.... Πολύ άσχετος φίλε άστα... υπολογιστής από το 1986 - PC από το 1990 μαζί με home Amiga κ.τ.λ.... Κινητο από το 1995 , πωλητής σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας (wind) 5 χρόνια.... Χτυπάει κόκκινο η ασχετοσυνη μου άστα... Με την αναφορα της λεξης "αντικειμενικα" σταματαω να σχολιαζω.Εισαι hater απλα.Ποιος εισαι βρε φιλε που θα πεις τι θα αρεσει στον καθενα.Νταβατζης στα γουστα του.Ειμαι ενας μη αντικειμενικος που το θεωρει πανεμορφο αλλα πανακριβο.Κοστιζει αρκετα πανω απο το ταβανι που εχω βαλει για κινητα.
JonnyBoy Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Βρίσκομαι στην δύσκολη θέση να αναιρέσω προηγούμενο αρνητικό μου σχόλιο για το Xperia. Καθώς βγαίνουν όλο και περισσότερα reviews για το συγκεκριμένο κινητό εντυπωσιάζομαι όλο και περισσότερο από τα δείγματα φωτογραφιών και βίντεο που βλέπω. Ίσως και να το αγοράσω. Αν το κάνω θα επανέλθω με φωτογραφίες στα σχόλια για να βγάλετε και εσείς συμπεράσματα. Με γοητεύει σε αυτό το τηλέφωνο η προσέγγιση της Sony. Το έχει φτιάξει με τέτοιο τρόπο που δείχνει βολικό για κάποιον που το κουβαλά μαζί του να τραβήξει φωτογραφίες και βίντεο ποιοτικά και γρήγορα. Ίσως στα σημεία να χάνει από τον ένα ή τον άλλο αλλά συνολικά δείχνει φτιαγμένο για να σου κάνει την ζωή εύκολη σε αυτούς τους τομείς. Έχει βελτιώσει την θερμική του συμπεριφορά σε σχέση με πέρυσι. Μπορεί να τραβήξει 30 φωτογραφίες σε ένα δευτερόλεπτο (!). Σε review,ο reviewer το είχε δίπλα του και έτυχε να περνάνε δυο ελάφια και να κοντοστέκονται σε ένα λόφο, ανάμεσα σε δύο δέντρα. Σε δευτερόλεπτα, σήκωσε το κινητό από το κάθισμα του συνοδηγού και τράβηξε φώτο πριν εξαφανιστούν. Και ήταν υπέροχη! Κωλοφαρδία αλλά και απίστευτο autofocus! Δεν ξέρω. Αρχίζω και το σκέφτομαι αλλιώς. Και πολλές ρυθμίσεις στο Pro mode, λες και έχεις κανονική φωτογραφική μηχανή. Και DAC με high Res audio από την έξοδο ακουστικών. Είναι ακριβό, αλλά ιδιαίτερο.
dimtsef Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Σαν κάτοχος P30Pro εδώ και 4 χρόνια σχεδόν , όσα κινητά έχω δεί μέχρι σήμερα δεν τα έχω ζηλέψει.. ε αυτό το ζήλεψα ! ακόμα και το Xperia πρέπει να είναι πολύ δυνατό για τα λεφτά του και πραγματικά δεν ξέρω κατα πόσο συγκρίσημο θα μπορούσε να είναι με το P30Pro...
SeNNinhA Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Καλά με κάψατε μερικοί εδώ. Σε προηγούμενο άρθρο υπήρχαν γκρίνιες γιατί το Huawei P60 pro με τις εξαιρετικές κάμερες και όπως πάντα ποιότητα κατασκευής κοστίζει στα 1300 αλλά έχει Snap gen1 και όχι 2 και δεν έχει 5G και εδώ ειμαστε μια χαρά να τιμολογουμε κοντά στα 500 ένα κινητό με Snap 695! γιατί η Sony έχει όνομα και ποιότητα. Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εγώ τα λεφτά μου τα πονάω και θέλω Value for money σε κάθε περίπτωση. Και η Sony την αγαπάω αλλά κάθε φορά βάζει τους χειρότερους επεξεργαστές που μπορεί να βάλει πάνω σε ένα κινητό. Κράζουμε την Apple για τις τιμές αλλά εδώ το κάνουμε αβαβα. Τι να πω! Επεξ/σία 13 Μαΐου 2023 από SeNNinhA
kostasfalcon Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 6 ώρες πριν, toyo73 είπε Με την αναφορα της λεξης "αντικειμενικα" σταματαω να σχολιαζω.Εισαι hater απλα.Ποιος εισαι βρε φιλε που θα πεις τι θα αρεσει στον καθενα.Νταβατζης στα γουστα του.Ειμαι ενας μη αντικειμενικος που το θεωρει πανεμορφο αλλα πανακριβο.Κοστιζει αρκετα πανω απο το ταβανι που εχω βαλει για κινητα. Εάν ήταν υποκειμενικό τότε και η sony θα είχε καλές πωλήσεις και όλοι οι κατασκευαστές θα προσπαθούσαν να το αντιγράψουν αφού (για σένα) αντικειμενικά είναι πολύ όμορφο.... Η πραγματικότητα όμως είναι εντελώς διαφορετική.... Σέβομαι ότι σου αρέσει, αλλά είσαι η μειοψηφία. Καθόλου hater.... Ξέρεις πόσες συσκευές της sony έχω πουλήσει όσο εργαζόμουνα στην κινητή τηλεφωνία?
dbrillis Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Τα ζηλευω τα Xperia αλλα μου αρεσουν πολυ οταν τα εχει αλλος, οχι εγω. Η στοκ εμπειρια Android δεν ειναι και τοσο μεγαλο πλεονεκτημα, στα quick settings πολλα πραγματα θελουν παραπανω ταπ απο ενα κινητο Samsung. Ωραιες οι φωτογραφιες αλλα δεν βγαζω καθε μερα ολη μερα φωτογραφιες και η Sony μονο εκει εχει δωσει βαση και επιπλεον εφαρμογες. Τα αραια και που updates δεν πολυ ενοχλουν αλλα οταν δεν πανε ολα καλα στην ενημερωση πρεπει να περιμενεις ποτε ΚΑΙ ΑΝ θα το φτιαξει η Sony. To μεγαλυτερο κακο απο ολα, ανεξαρτητως Sony, ειναι οτι για να καταλαβεις τι παιζει με ενα κινητο πρεπει να το αγορασεις και να το δουλεψεις ο ιδιος. Πολλοι χρηστες βαζουν γυαλακια και λενε "ααα το δικο μου δεν εχει προβλημα", "ααα εμενα αυτο δεν με ενοχλει", "αααα εμενα εχει 7 μερες μπαταρια με 40 ωρες ανοιχτη οθονη", και αγοραζεις το κινητο και δεν εχει καλο σημα, η μπαταρια ειναι απλα μετρια και το wifi σου κανει αποσυνδεσεις. Δεν μπορω να ξεχασω εποχες LG Optimus G που καποιοι ειχαν 8 ωρες SOT (οι υπολοιποι ειχαμε 2,5 ωρες), γελαω μονο που τα θυμαμαι. Την κραζω την Samsung αλλα η σειρα 23 φαινεται να εχει φτιαξει πολλα προβληματακια. Οσο και να την κραζω, αν ειναι να δωσεις λεφτα για Android, η Samsung (με SD) ειναι μονοδρομος.
Arkin Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Η sony πως πουλαει ακομα δεν ξερω στις τιμες που πουλαει. 1400 ευρω για sony κινητο. Να ηταν 700 ναι το συζηταμε αλλα 1400? Για αυτο ειναι στο 0.1% εδω και πολλα χρονια και πολυ λεω. Εχει λεφτα και καιει λογικα. 1
sharke Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 1 23 λεπτά πριν, Arkin είπε Η sony πως πουλαει ακομα δεν ξερω στις τιμες που πουλαει. 1400 ευρω για sony κινητο. Να ηταν 700 ναι το συζηταμε αλλα 1400? Για αυτο ειναι στο 0.1% εδω και πολλα χρονια και πολυ λεω. Εχει λεφτα και καιει λογικα. Samsung Galaxy S23 Ultra 5G - 1350 Xiaomi 13 Pro 5G -1400 Huawei P60 Pro - 1450 Asus ROG Phone 7 Ultimate - 1500 Apple iPhone 14 Pro Max 5G 6GB/512GB - 1800 απο πιο ειναι υποδεέστερο?? και λιγα ειναι 1400 για το sony 1
toyo73 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 38 λεπτά πριν, Arkin είπε Η sony πως πουλαει ακομα δεν ξερω στις τιμες που πουλαει. 1400 ευρω για sony κινητο. Να ηταν 700 ναι το συζηταμε αλλα 1400? Για αυτο ειναι στο 0.1% εδω και πολλα χρονια και πολυ λεω. Εχει λεφτα και καιει λογικα. Δεν καιει τιποτε.To mobile division ειναι κερδοφορο και αυτο εχει σημασια, οχι το ποσοστο επι των πωλησεων.Και η Ferrari, 10.000 αυτοκινητα το χρονο πουλαει, αλλα εχει μεγαλυτερη χρηματηστηριακη αξια απο ολοκληρο το stellantis group, που πουλησε 6 εκατομμυρια αυτοκινητα.
kostasfalcon Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, sharke είπε 1 Samsung Galaxy S23 Ultra 5G - 1350 Xiaomi 13 Pro 5G -1400 Huawei P60 Pro - 1450 Asus ROG Phone 7 Ultimate - 1500 Apple iPhone 14 Pro Max 5G 6GB/512GB - 1800 απο πιο ειναι υποδεέστερο?? και λιγα ειναι 1400 για το sony Το τερμάτισες!!! Αν σπρώξεις χρήμα για android μόνο s23 ultra...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα