JonnyBoy Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Είναι μια μπερδεway περίοδος για τους χομπίστες της φωτογραφίας. Από την μία ο πληθωρισμός, από την άλλη το δυναμικό μπάσιμο των κινητών στα χωράφια των φωτογραφικών μηχανών. Κατά την γνώμη μου το μεγαλύτερο μέρος του προϋπολογισμού για αυτούς τους χρήστες πρέπει να πάει σε μια καλή φωτογραφική μηχανή και σε ένα "βασικό" κινητό. Ας πούμε,1500€ για φωτογραφική μηχανή και 100 με 200€ για κινητό. Διότι αν τα "σπρώξουν" σε κινητά, τύπου Sony,κάπου θα βρουν να απογοητευτούν. Όχι 1400€ για το Xperia.
Agony Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, Herald είπε Έχω το 10 iv. Άψογο είναι και σε ταχύτητα,τα δουλεύω εναλλάξ με το Zenfone 9 και δεν καταλαβαίνεις διαφορά στη ταχύτητα. Το 21:9 ξενίζει λίγο στην ανάγνωση κειμένου στην αρχή αλλά το συνηθίζεις. Θα έλεγα το audiojack παίζει καλύτερα στο iv πάρα στο Zenfone 9, δοκιμασμένα και τα 2 με τα se846. Με τα Arya και τα 2 απαλεφτα είναι 😁 Ουσιαστικά κατηργησα τελείως το mi11 που είχα για dap, αφού το sony κάνει την ίδια δουλειά. Εχω και εγω το iv και η πλακα ειναι οτι το ειχα παρει για την δουλεια δευτερο και τελικα εγινε κυριο. (εχω και ενα Samsung A53) . Το 21:9 με βολευει να πω την αληθεια μου και πλεον ουτος η αλλος ολα ειναι εκει κοντα 20:9 . Το audiojack λογικο ειναι να παιζει καλυτερα , Οκ δεν φτανει επιπεδο LG V , αλλα ειναι κοντα φαντασου τα HD 600,650,660s τα παιζει ισα ισα (χαμηλα αλλα με ογκο) Τα Arya ??? χαχαχα αυτα δεν τρεχουν με κανενα Usb dac Και το Ifi nano + THX onyx με το ζορι , ισως τα SUndara ισα ισα και τα HE400SE που δοκιμαζω τωρα παιζουν αλλα οταν σκαει μπασο καταλαβαινεις οτι ψοφανε . Θελουν δυναμη... Τα SE 846 τα Shure ??? τι λες τωρα ... δεν τα εχω ακουσει ποτε αλλα ακουω τα καλυτερα, Για πες εντυπωσεις ... ειχα πριν πολλα χρονια iem shure ( την φτηνη σειρα Se425 ) και οκ για 300 ευρο τοτε ειχα εντυπωσιαστει . Ps. Τα Arya που εχεις με τι καλωδιο σου ηρθαν ? με το μαυρο που ειναι σαν σωληνας και οταν το πατας ειναι σαν κούφιο ? 2 ώρες πριν, jack124 είπε Η sony χρειάζεται καλύτερες τιμές και μεγαλύτερη υποστήριξη. Τουλάχιστον 3 android updates. Αν το κάνει αυτό θα μπει πάλι στο παιχνίδι. Αλλά όχι δεν δίνεις 1200 ευρώ για 2 updates Ποσα κινητα απο αυτα που ειχες , ειχες καποιο προβλημα και εφτιαξε με Update ? και Ποσα κινητα ειχες που μετα απο Update Ειχαν προβλημα ? Γιατι αυτο που διαβαζω εγω σε ολα τα φορουμ ειναι ... Μετα απο το update Επαθα αυτο , επαθα το αλλο... Οποτε τι να το κανεις το Update αν δεν ειναι σωστα δοκιμασμενο. 1 1
Herald Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, Agony είπε Εχω και εγω το iv και η πλακα ειναι οτι το ειχα παρει για την δουλεια δευτερο και τελικα εγινε κυριο. (εχω και ενα Samsung A53) . Το 21:9 με βολευει να πω την αληθεια μου και πλεον ουτος η αλλος ολα ειναι εκει κοντα 20:9 . Το audiojack λογικο ειναι να παιζει καλυτερα , Οκ δεν φτανει επιπεδο LG V , αλλα ειναι κοντα φαντασου τα HD 600,650,660s τα παιζει ισα ισα (χαμηλα αλλα με ογκο) Τα Arya ??? χαχαχα αυτα δεν τρεχουν με κανενα Usb dac Και το Ifi nano + THX onyx με το ζορι , ισως τα SUndara ισα ισα και τα HE400SE που δοκιμαζω τωρα παιζουν αλλα οταν σκαει μπασο καταλαβαινεις οτι ψοφανε . Θελουν δυναμη... Τα SE 846 τα Shure ??? τι λες τωρα ... δεν τα εχω ακουσει ποτε αλλα ακουω τα καλυτερα, Για πες εντυπωσεις ... ειχα πριν πολλα χρονια iem shure ( την φτηνη σειρα Se425 ) και οκ για 300 ευρο τοτε ειχα εντυπωσιαστει . Ps. Τα Arya που εχεις με τι καλωδιο σου ηρθαν ? με το μαυρο που ειναι σαν σωληνας και οταν το πατας ειναι σαν κούφιο ? Τα se846 έχουν φοβερά vocals - πολυ forward presentation και μαρεσει. Το μοναδικό σημείο που τα arya δεν φτάνουν τα shure. Σε όλα τα υπόλοιπα φυσικά δεν υπάρχει σύγκριση,, αλλά δυστηχώς δεν μπορείς να βγείς έξω με τα arya στο κεφάλι, αλλά και να μπορούσες πρέπει να κουβαλάς μπαλαντέζα dac + amp Ναι είναι μαύρο το καλώδιο αλλά δεν ξέρω τι εννοείς σαν σωλήνας, είναι braided και όχι , δεν είναι κούφιο.
Agony Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, geo99rge είπε αυτο με τα νουμερα της σονιίιυ μπερδευει, δεν ξερεις ποιο μοντελο εχεις Εχει 3 κινητα ολα και ολα , την σειρα 10, 5 , 1 και καθε χρονο βαζει μπροστα τους λατινικο νουμερο για να ξερεις την χρονια ... Και αυτο μπερδευει ? ΔΛΔ τα 100 κινητα που βγαζει η Samsung + Xiaomi με 100 διαφορετικους επεξεργαστες μνημες νουμερα ακομα και διαφορετικο Socket ανα χωρα Δεν μπερδευει ? 3
Herald Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, Agony είπε Εχει 3 κινητα ολα και ολα , την σειρα 10, 5 , 1 και καθε χρονο βαζει μπροστα τους λατινικο νουμερο για να ξερεις την χρονια ... Και αυτο μπερδευει ? ΔΛΔ τα 100 κινητα που βγαζει η Samsung + Xiaomi με 100 διαφορετικους επεξεργαστες μνημες νουμερα ακομα και διαφορετικο Socket ανα χωρα Δεν μπερδευει ? To Xiaomi Poco mi10sT Pro ultimate note είναι πιο απλό YΓ1. Έχω και xiaomi, μια χαρά ευχαριστήμενος για να μην παρεξηγηθώ, αλλά με τα ονόματα δεν την παλεύουν.
Agony Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, vastegial_74 είπε Εγώ ήμουν παιδί της sony. Σε θέμα ποιότητας μόνο τα iphone μπορούν να σταθούν δίπλα στις ναυαρχίδες της sony. Οι τιμές που αναφέρουν μερικοί είναι μια καραμέλα, ας δουν πόσο στοιχίζουν πλέον οι ναυαρχίδες των Κινέζων. Το μόνο μελανό σημείο είναι ενημερώσεις λογισμικού. Είναι απαράδεκτο να δίνουν ακόμη μόνο δύο μεγάλα updates, όχι πως είναι πολλοί αυτοί που θα κρατήσουν τη συσκευή πάνω από δύο χρόνια αλλά όπως και να το κάνουμε άλλο να ξέρεις πως θα έχεις τέσσερις μεγάλες αναβαθμίσεις και πέντε χρόνια ενημερώσεις ασφαλείας. Στην τελική αν στα δύο χρόνια το πουλήσεις, ο άλλος θα ξέρει πως έχει άλλα δύο χρόνια ενημερώσεις και άλλα τρία ασφαλείας. Αυτά με έκαναν και από πέρσι είμαι με samsung. Αν κάποια στιγμή και η sony δώσει τέσσερα μεγάλα updates και μηνιαίες ενημερώσεις ασφαλείας για πέντε χρόνια έχω επιστρέψει τρέχοντας. Μαζι συμφωνώ οντος η SONY ειναι απαραδεκτη στο Support , και στην Ελλαδα ακομα χειροτερα πιστευω ειναι οτι χειροτερο να λεμε την αληθεια , αν θες να βρεις ανταλακτικο απλα δεν... Οσο για τα updates ναι μεν αλλα... Οκ καλα ειναι τα Update αλλα οταν βγαινουν και ειναι δοκιμασμενα και ελεγμενα τι να τα κανω τα 3-4 Update και critical οταν μετα δεν δουλευει το Wifi , ριχνει το BT κτλ κτλ .. μεχρι να περιμενω την επομενη ενημερωση . 5 λεπτά πριν, Herald είπε Τα se846 έχουν φοβερά vocals - πολυ forward presentation και μαρεσει. Το μοναδικό σημείο που τα arya δεν φτάνουν τα shure. Σε όλα τα υπόλοιπα φυσικά δεν υπάρχει σύγκριση,, αλλά δυστηχώς δεν μπορείς να βγείς έξω με τα arya στο κεφάλι, αλλά και να μπορούσες πρέπει να κουβαλάς μπαλαντέζα dac + amp Ναι είναι μαύρο το καλώδιο αλλά δεν ξέρω τι εννοείς σαν σωλήνας, είναι braided και όχι , δεν είναι κούφιο. Ok Εχει το καινουργιο καλωδιο , εμενα ειναι σαν σωληνας , σαν τα Sundara Ενα πραγμα. Τα Shure που εγω δεν ασχολουμε καθολου με Iem με έψησε ενας πωλητης στην Καλιθεα οταν του ειπα θελω κατι να εχει τα vocals των 600 και τα αγορασα, φαντασου τα δικα σου σε τι επιπεδο θα ειναι , και σιγουρα θα ακουγονται οργανικα ... Ωραια τα ARYA απιστευτο Texture και προοδευτικοτητα στο μπασο , διαχωρισμος , σκηνη ολα φοβερα και τα low highs σχεδον τελεια , ομως προσωπικα μου ακουγονται μεταλικα μη οργανικα , πραγμα που καταλαβα ολα τα Planar το εχουν σε ενα βαθμο. 5 λεπτά πριν, Herald είπε To Xiaomi Poco mi10sT Pro ultimate note είναι πιο απλό YΓ1. Έχω και xiaomi, μια χαρά ευχαριστήμενος για να μην παρεξηγηθώ, αλλά με τα ονόματα δεν την παλεύουν. Και εγω εχω ενα Xiaomi Note 11 και για τα λεφτα του ειμαι πολυ ευχαριστημενος μην λεμε και οτι θελουμε μια χαρα ειναι , αλλα αυτο το μενου οι διαφημησεις η κακη ποιοτητα στο ακουστικο στο μικροφωνο οταν μιλαω και το software στην καμερα δεν παλευετε. Παντος ηχειο εξωτερικο εχει πολυ καλυτερο απο το Xperia 10 , απαραδεκτοι στην SONY τοσα χρονια ενα ηχειο δεν μπορουν να φτιαξουν.
Herald Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 7 λεπτά πριν, Agony είπε Ok Εχει το καινουργιο καλωδιο , εμενα ειναι σαν σωληνας , σαν τα Sundara Ενα πραγμα. Τα Shure που εγω δεν ασχολουμε καθολου με Iem με έψησε ενας πωλητης στην Καλιθεα οταν του ειπα θελω κατι να εχει τα vocals των 600 και τα αγορασα, φαντασου τα δικα σου σε τι επιπεδο θα ειναι , και σιγουρα θα ακουγονται οργανικα ... Ωραια τα ARYA απιστευτο Texture και προοδευτικοτητα στο μπασο , διαχωρισμος , σκηνη ολα φοβερα και τα low highs σχεδον τελεια , ομως προσωπικα μου ακουγονται μεταλικα μη οργανικα , πραγμα που καταλαβα ολα τα Planar το εχουν σε ενα βαθμο. Ε ναί το imaging και ο μεταλλικός ήχος είναι οι αδυναμίες των planar, αλλά τα dynamic πάσχουν σε όλα τα άλλα. Γιαυτό έχω στόχο και τα focal clear για backup, λογικά θα τα σπρώχνει και το Sony iv (για να είμαστε και εντός θέματος )
vaggospro Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Για πόσα χρόνια έχει υποστήριξη στα κινητά της η Sony; Κάπου είδα 2 χρόνια και τα θεωρώ λίγα.
kostasfalcon Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Titos301 είπε ομορφο κινητακι Μια σοκοφρετα με οθόνη είναι …..21/9 τραγικότατο…. Σχεδίαση 15ετιας άσχημο UI τραγική υποστήριξη….ούτε δωρεάν δεν θα το δούλευα… Επεξ/σία 12 Μαΐου 2023 από kostasfalcon 2
sm4rt Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Το πιο value κινητο με ισχυρο μπραντ είναι πιξελ, προσωπικοομως μου αρεσει περισσοτερο το design της Σονυ
anax111 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Μου αρέσει τρελά! Και υποδοχή για κάρτες microSD και jack 3.5 και χωρίς τρύπα στην οθόνη! Δώσε πόνο ρε Sony! 1
JonnyBoy Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Ιδού η διαφορά με τον νέο αισθητήρα εικόνας σύμφωνα με την Sony.
freegr Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Αρκετά δυνατό όμως με τσουχτερή τιμή μόνο για έχοντες κι όχι για το ευρύ κοινό βεβαίως, βεβαίως
Tsene Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 5 hours ago, anax111 said: Μου αρέσει τρελά! Και υποδοχή για κάρτες microSD και jack 3.5 και χωρίς τρύπα στην οθόνη! Δώσε πόνο ρε Sony! Πολύ καλά hardware specs αλλά από software...δεν. Major Android Updates με το ζόρι θα πάρει 2 και από security updates με το σταγονόμετρο.
logistoulis Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 8 ώρες πριν, Tsene είπε Πολύ καλά hardware specs αλλά από software...δεν. Major Android Updates με το ζόρι θα πάρει 2 και από security updates με το σταγονόμετρο. Security παίρνουν κάθε μήνα, αλλά ναι η αλήθεια είναι ότι όταν ζητάς τόσα χρήματα δώσε μια πενταετία υποστήριξη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα