Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 6xXx6 είπε

Αδικημένα τα xperia τα θεωρώ ανώτερα από τα samsung. 

Δείτε συγκριτικά σε κάμερα με iphone 14 pro max έχουν ενδιαφέρον 

Ανώτερα δεν είναι αλλά καλό είναι να υπάρχουν εναλλακτικές (κάτοχος 5 iv)

Μόλις τώρα, Agony είπε

Ειναι σαν να λες στην Versace  πουλα φτηνα για να βαρεσεις τους Κινεζους. Δεν εχει απολυτος καμια λογικη , Το Brand name φτιαχνεται με τα χρονια , η SONY η Apple πχ... δεν θελουν συγκεκριμενο πελατολόγιο και οταν φτασουν στο σημειο να πουλανε ιδιες τιμες με την Κινεζικα θα ειναι και η μερα που το Brand Name τους θα καταστραφεί. 

Η Σόνυ έχει συρρικνώσει το πολύ μεγάλο brand name που είχε αρκετά. Κακώς κατά την άποψή μου και αυτό είναι αρκετά θέμα μάρκετινγκ παρά τιμής.

• Like 1
  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για κάποιον που έχει τα λεφτά και θέλει Android αλλά δε θέλει exynos ή Xiaomi νομίζω ότι τα Sony είναι η καλύτερη επιλογή στα ακριβά.

• Like 1
Δημοσ.
5 minutes ago, Agony said:

Ειναι σαν να λες στην Versace  πουλα φτηνα για να βαρεσεις τους Κινεζους. Δεν εχει απολυτος καμια λογικη , Το Brand name φτιαχνεται με τα χρονια , η SONY η Apple πχ... θελουν συγκεκριμενο πελατολόγιο  και οταν φτασουν στο σημειο να πουλανε ιδιες τιμες με την Κινεζικα θα ειναι και η μερα που το Brand Name τους θα καταστραφεί. 

Πριν πολλα χρονια ειχα την ιδια απορία με ενα Τεραστιο brand Στα ρουχα και οταν ρωτησα για ποιο λογο κοστολογειτε κατι που στοιχίζει 10 ,στα 100 ? Μου λεει μα δεν θελουμε το προιον μας να απευθεινεται στους πολλούς  , πρεπει να το προστατευσουμε  Μιλαμε για Brand απο το 1933 και σημερα το ποιο γνωστο !!! 

Εχει λογικη για τη τσεπη μου....αν δε θελει τοτε Samsung. Tόσο Απλά...

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Ανώτερα δεν είναι αλλά καλό είναι να υπάρχουν εναλλακτικές (κάτοχος 5 iv)

Η Σόνυ έχει συρρικνώσει το πολύ μεγάλο brand name που είχε αρκετά. Κακώς κατά την άποψή μου και αυτό είναι αρκετά θέμα μάρκετινγκ παρά τιμής.

Γενικευμενα το ειπα γιατι κακα τα ψεματα η SONY Στα κινητα ολοι πρεπει να παραδεχτουμε εχει Ιστορια εχει Ονομα... Στο κομματι του Marketing Συμφωνω απολυτα εχεις δικιο ,  ηταν το μεγαλυτερο λαθος τους . Ισως το Playstation να ηταν το νουμερο ενα για αυτους σε θεμα μαρκετινγ και ειδαμε τελικα τι καταφεραν ακομα και εποχες που ο αντιπαλος τους XBOX αν θυμαμαι καλα ηταν ποιο φτηνος με καλυτερα Specs ... Παρολα αυτα η SOny με marketing και λεφτα σε game developers καταφερε οτι ηθελε.

1 λεπτό πριν, TROIDX είπε

Εχει λογικη για τη τσεπη μου....αν δε θελει τοτε Samsung. Tόσο Απλά...

Για την τσεπη σου η λογικη λεει Samsung , Nike , Yaris ... Για αλλες τσεπες η λογικη λεει Apple, Sony, Lacoste, Porche ... 

Το να θες με την δικη σου τσεπη  Ferrari οχι αυτο δεν ειναι Λογική.  Τοσο Απλά ...

• Like 2
Δημοσ.
8 minutes ago, Agony said:

Γενικευμενα το ειπα γιατι κακα τα ψεματα η SONY Στα κινητα ολοι πρεπει να παραδεχτουμε εχει Ιστορια εχει Ονομα... Στο κομματι του Marketing Συμφωνω απολυτα εχεις δικιο ,  ηταν το μεγαλυτερο λαθος τους . Ισως το Playstation να ηταν το νουμερο ενα για αυτους σε θεμα μαρκετινγ και ειδαμε τελικα τι καταφεραν ακομα και εποχες που ο αντιπαλος τους XBOX αν θυμαμαι καλα ηταν ποιο φτηνος με καλυτερα Specs ... Παρολα αυτα η SOny με marketing και λεφτα σε game developers καταφερε οτι ηθελε.

Για την τσεπη σου η λογικη λεει Samsung , Nike , Yaris ... Για αλλες τσεπες η λογικη λεει Apple, Sony, Lacoste, Porche ... 

Το να θες με την δικη σου τσεπη  Ferrari οχι αυτο δεν ειναι Λογική.  Τοσο Απλά ...

Οπως τα λες, SAMSUNG!!!

Δημοσ.
1 hour ago, shadowfax-1- said:

Πρέπει να είμαι ο ΜΟΝΟΣ που ΑΝ δεν έχει το κινητό είτε under the screen είτε pop up front camera ΠΕΝΤΑΚΌΣΙΕΣ ΕΚΑΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΠΈΝΤΕ ΧΙΛΙΆΔΕΣ φορές προτιμάω το σχέδιο της Σόνυ.

Το γεγονός ότι η εταιρεία δίνει ένα καλό σκιν σε ένα σχεδόν βανίλια ανδροιντ και αναβαθμίσεις μου αρέσει τρελά.

Μακάρι να είχα τα χρήματα να το χτυπήσω day1 αλλά θα περιμένω και θα μείνω λίγο με το τίμιο 1+7pro μου, ελπίζοντας ότι τέλος καλοκαιριού ίσως γλυτώσω κάτι ψιλά.

Κι εδώ το ίδιο. OnePlus 7 Pro ftw.

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, TROIDX είπε

Οπως τα λες, SAMSUNG!!!

Δεν διαφωνουμε... Αναλογα την τσεπη του καθενα, Και εγω θελω να παρω Παπουτσια Versace με τιμη Adidas  αλλα η τσεπη μου δεν συμφωνεί :) 

Οποτε ασε τα SONY Κινητα για αλλους τι σκας ??? 

Δημοσ.
1 minute ago, Agony said:

Δεν διαφωνουμε... Αναλογα την τσεπη του καθενα, Και εγω θελω να παρω Παπουτσια Versace με τιμη Adidas  αλλα η τσεπη μου δεν συμφωνεί :) 

Οποτε ασε τα SONY Κινητα για αλλους τι σκας ??? 

@Agony δε σκαω, τα αφηνω για αλλους τα sony,iphone etc etc

Δημοσ.

Η sony χρειάζεται καλύτερες τιμές και μεγαλύτερη υποστήριξη. Τουλάχιστον 3 android updates. Αν το κάνει αυτό θα μπει πάλι στο παιχνίδι. Αλλά όχι δεν δίνεις 1200 ευρώ για 2 updates 

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ ήμουν παιδί της sony. Σε θέμα ποιότητας μόνο τα iphone μπορούν να σταθούν δίπλα στις ναυαρχίδες της sony. Οι τιμές που αναφέρουν μερικοί είναι μια καραμέλα, ας δουν πόσο στοιχίζουν πλέον οι ναυαρχίδες των Κινέζων.

Το μόνο μελανό σημείο είναι ενημερώσεις λογισμικού. Είναι απαράδεκτο να δίνουν ακόμη μόνο δύο μεγάλα updates, όχι πως είναι πολλοί αυτοί που θα κρατήσουν τη συσκευή πάνω από δύο χρόνια αλλά όπως και να το κάνουμε άλλο να ξέρεις πως θα έχεις τέσσερις μεγάλες αναβαθμίσεις και πέντε χρόνια ενημερώσεις ασφαλείας. Στην τελική αν στα δύο χρόνια το πουλήσεις, ο άλλος θα ξέρει πως έχει άλλα δύο χρόνια ενημερώσεις και άλλα τρία ασφαλείας. 

Αυτά με έκαναν και από πέρσι είμαι με  samsung. Αν κάποια στιγμή και η sony δώσει τέσσερα μεγάλα updates και μηνιαίες ενημερώσεις ασφαλείας για πέντε χρόνια έχω επιστρέψει τρέχοντας. 

• Like 4
Δημοσ.

Όμορφο, κομψό, αλλά δεν ξεφεύγει και πολύ από το σημερινό τυπικό σχεδιασμό. Χρώματα επίσης ωραία, θα αρέσει στις κορασίδες 😀.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλά τέλειο..! Έχει κυριολεκτικά τα πάντα..

Του χρόνου που η Sony θα σοβαρευτεί και θ' ανακοινώσει τουλάχιστον 3 software updates, τότε μπορεί και να χτυπήσω το Xperia 1 VI..

Επεξ/σία από gadgetseek
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Agony είπε

Βγαζει η Sony Xperia 10V το ποιο ελαφρυ κινητο στο κοσμο με τετοια μπαταρια , διαρκεια ανεξαρτητος τιμης κορυφη, IP68, Χωρις τρυπες στην οθονη, HDR certified , 3.5jack, audio dack της προκοπης, Oled Calibrated panel, Software απλο χωρις Διαφημίσεις, χωρις Bloatware , Camera software καλο,  21:9 οθονη ( που καποτε ολοι κορόιδευαν και το ελεγαν τηλεκοντρολ και τωρα ολοι πανε προς τα εκει)  Με επεξεργαστη που δεν καιει δεν βραζει με αποδοση τοσο οσο, Οθονη με HZ τοσο οσο να μην καίει, type C 2 , HDMI via typec ,βγαζει τις διπλες μερες ,ασε που η ποιοτητα της μπαταριας στα Xperia ακομα και το φτηνο της 10 ακομα και μετα απο 4-5 χρονια δεν ειναι για πεταμα και παρολα αυτα αγοραζουν ... Xiaomi , Samsung, κτλ κτλ  Αντε τωρα να βγαλεις άκρη  και να μπεις σε διαλογο του στυλ  μα το σοκ ειναι αδυναμο δεν εχω 3 FPS περισσοτερα ... ασχετα αν δεν κολαει πουθενα, η ...μα δεν εχει 120hz που ειναι τοσο σμουθ  απλα να  το κλεινω χειροκίνητα να μην καιει μπαταρια η καποιες εφαρμογες πανε αυτοματα κατω στα 60. :) 

Έχω το 10 iv. Άψογο είναι και σε ταχύτητα,τα δουλεύω εναλλάξ με το Zenfone 9 και δεν καταλαβαίνεις διαφορά στη ταχύτητα. Το 21:9 ξενίζει λίγο στην ανάγνωση κειμένου στην αρχή αλλά το συνηθίζεις. 

Θα έλεγα το audiojack παίζει καλύτερα στο iv πάρα στο Zenfone 9, δοκιμασμένα και τα 2 με τα se846. Με τα Arya και τα 2 απαλεφτα είναι 😁

Ουσιαστικά κατηργησα τελείως το mi11 που είχα για dap, αφού το sony κάνει την ίδια δουλειά.

Επεξ/σία από Herald
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...