Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι μπορείς....έτσι πλήρωσα πριν 10 μέρες κατα την διάρκεια πτήσης προς Σιγκαπούρη. (κινητό ήταν σε flight mode οποτε no sim και no internet)

Δημοσ.

Υπάρχει η περίπτωση το κατάλυμα να μπορεί να χρεώσει την αυλή κάρτα και χωρίς nfc, απλά με τον αριθμό της κάρτας. Δεν είναι πάντα ενεργοποιημένη αυτή η δυνατότητα στα pos, αλλά αφού πρόκειται για κατάλυμα, ειδικά αν συνεργάζεται και με booking, όπου χρεώνονται οι κάρτες κάποιες φορές χωρίς την φυσική κάρτα του πελάτη, πιστεύω ότι θα έχει την δυνατότητα. Καλύτερα βέβαια να ρωτήσεις απο πριν για να είσαι σίγουρος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, coolerman είπε

Nα ρωτήσω και εγω κατι πάνω σε αυτό το θέμα,και ΑΝ ξέρει καποιος να μου απαντήσει.Έχω σεταρει με google wallet την καρτα απο το Market pass σε ενα android j7 nfc(2017)Tο huawei μου δεν έχει Google service.Eχω κανει όλα τα προβλεπομενα μνμ τράπεζας και λοιπά,οταν φτανω σε τερματικό κανει μπιπ(το αναγνωριζει) αλλα δεν με χρεώνει.

εχει κανείς κάποια ιδέα γιατί γίνεται κάτι τέτοιο;;

**sorry για το hijacking

Καλό είναι να τα σβήσεις όλα και να βάλεις μόνο το πορτοφόλι τις Google σαν βασική εφαρμογή.

Υπάρχουν περιπτώσεις που κάποια κινέζικα κινητά (κυρίος Xiaomi/Huawei) έχουν αυτό το πρόβλημα.

Τώρα ενδέχεται να φταίει και ότι δεν έχει Google service γιατί αυτά με Google δουλεύουν.

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Καλό είναι να τα σβήσεις όλα και να βάλεις μόνο το πορτοφόλι τις Google σαν βασική εφαρμογή.

Υπάρχουν περιπτώσεις που κάποια κινέζικα κινητά (κυρίος Xiaomi/Huawei) έχουν αυτό το πρόβλημα.

Τώρα ενδέχεται να φταίει και ότι δεν έχει Google service γιατί αυτά με Google δουλεύουν.

Μαλλον σε μπερδεψα ετσι οπως το αναφερω.

Επειδη εχω στην κατοχη μου huawei(δεν επρεπε να το αναφερω μαλλον)εχω  ενα παλιο J7 με android και NFC το σεταρισα για να μπορέσω να το λειτουργησω στο μαρκετ pass,Οταν το περναω στο τερματικο πος (j7) κανει μπιπ αλλα δεν με χρεωνει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, coolerman είπε

Επειδη εχω στην κατοχη μου huawei(δεν επρεπε να το αναφερω μαλλον)εχω  ενα παλιο J7 με android και NFC το σεταρισα για να μπορέσω να το λειτουργησω στο μαρκετ pass,Οταν το περναω στο τερματικο πος (j7) κανει μπιπ αλλα δεν με χρεωνει.

Δηλαδή η συναλλαγή δεν ολοκληρώνεται με NFC.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Δηλαδή η συναλλαγή δεν ολοκληρώνεται με NFC.

Nαι δεν ολοκληρωνεται.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, coolerman είπε

Nαι δεν ολοκληρωνεται.

Πάρε άλλο τηλέφωνο τότε ή δωσε τα στοιχεια της καρτας σε κάποιον αλλο και να σου δώσει τα χρήματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, coolerman είπε

Αν με αυτο το μπιπ βλεπεις στο POS οτι παει να προχωρησει την συναλλαγη, τουλάχιστον δειχνει οτι στελνει τα δεδομενα της καρτας και δεν εχει χαλασει το NFC. Αν δεν ακουγες το μπιπ, θα σου ελεγα το nfc σου φταιει. Εχεις επιβεβαιωσει μετα το μπιπ ότι προσπαθει να ολοκληρωσει τη συναλλαγη και δεν ειναι μπιπ απο time out του session ?

Επεξ/σία από runner69
Δημοσ.
17 ώρες πριν, kpapageo1 είπε

Τις καλημέρες μου σε όλους.

Έχω ένα παλιό Samsung Galaxy S5 mini το οποίο θέλω να χρησιμοποιήσω μόνο για να πληρώσω μέσω NFC σε κατάλυμα μέσω της άϋλης ψηφιακής κάρτας του προγράμματος "Τουρισμός για όλους". Στις επιλογές του κινητού υπάρχει το NFC αν και δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.

Έχω κατεβάσει το Alpha wallet και η κάρτα είναι μέσα κανονικά. Το ερώτημα τώρα είναι, μπορώ να κάνω την πληρωμή χωρίς να υπάρχει κάρτα sim μέσα στο κινητό ή χωρίς να έχω Internet;

Ξέρω γω γιατί δεν συνδέεσαι απλά στο ίντερνετ όταν φτάσεις στο κατάλυμα?

Στο Αφγανιστάν είναι? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...