panosena Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Θέλω να μετατρέψω μία φυσική κάρτα που έχει barcode (πχ ,Athena card, για ΜΜΜ) σε ψηφιακή, δηλαδή που να μπορώ να τη βάλω στο πορτοφόλι της Google. Έτσι θα την έχω στο κινητό μου και δε θα κινδυνεύω να τη χάσω. Μου πε κάποιος ότι γίνεται, αλλά δε θυμόταν ποιο πρόγραμμα το κάνει. Μήπως ξέρετε; Επεξ/σία 12 Μαΐου 2023 από panosena
george1807 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Μια κάρτα που έχει barcode πχ Athena Card, δεν ταιριάζει στην περιγραφή. Αν είναι με barcode κατέβασε μια οποιαδήποτε εφαρμογή από το store του κινητού. Πχ Stocard Η Athena card είναι με nfc και δεν γίνεται να την έχεις ψηφιακά. 1
panosena Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 5 ώρες πριν, george1807 είπε Πχ Stocard Ναι! Αυτό έκανε αυτό που ήθελα, εντάξει όχι με την Athena (έχεις δίκιο, δεν έχει barcode) αλλά με μια εκπτωτική κάρτα του Σκλαβενίτη και μια κάρτα του ΑΒ Βασιλόπουλου, τις πήρε! Τώρα αν δουλεύουν όντως, θα το διαπιστώσω όταν πάω για ψώνια. 1
sdikr Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Μπορείς πάντως να βάλεις κάρτες που έχουν barcode στο google wallet, δίνει επιλογή για Loyalty αλλά προτιμώ το storecard γιατί κάνει και συγχρονισμό στο cloud έτσι δεν χρειάζεται να βάζεις την κάρτα στο κάθε κινητό που έχεις ή αλλάζεις 1
panosena Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Πήγα στο Σκλαβενίτη αλλά μου είπε η ταμίας ότι δεν περνάει, δεν την έβαλε καν στο σκάνερ. Οπότε πληκτρολόγησε τον αριθμό που έχει πάνω.
sdikr Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 5 λεπτά πριν, panosena είπε Πήγα στο Σκλαβενίτη αλλά μου είπε η ταμίας ότι δεν περνάει, δεν την έβαλε καν στο σκάνερ. Οπότε πληκτρολόγησε τον αριθμό που έχει πάνω. Δεν μπορούν όλα τα σκανερ να διαβάσουν όθονη Μασούτης, ΑΒ μπορούν (σε αυτά που πάω) τα Ελληνικά Μάρκετ για παράδειγμά όχι, ούτε petcity/quicko 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 10 ώρες πριν, george1807 είπε Μια κάρτα που έχει barcode πχ Athena Card, δεν ταιριάζει στην περιγραφή. Αν είναι με barcode κατέβασε μια οποιαδήποτε εφαρμογή από το store του κινητού. Πχ Stocard Η Athena card είναι με nfc και δεν γίνεται να την έχεις ψηφιακά. εχει βγει η ατενα τοσα χρονια και ακομα δεν μπορει να μπει στο wallet η εστω να εχει δικια της εφαρμογη και να μην χρεαζεται να εχουμε μαζι μας την καρτα
lector Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Το stocard εμφανιζει στην οθονη του κινητου το barcode που εχει πανω μια καρτα; Αν ναι, γιατι να μη βγαλει καποιος απλα φωτο το barcode και να περναει αυτη τη φωτο απο το σκανερ, αντι να χρησιμοποιει εφαρμογη...;
panosena Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Ναι το εμφανίζει. Απ' ότι μου χουν πει (δεν το 'χω δοκιμάσει), η απλή φωτογραφία δε δουλεύει.
sdikr Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 14 ώρες πριν, lector είπε Το stocard εμφανιζει στην οθονη του κινητου το barcode που εχει πανω μια καρτα; Αν ναι, γιατι να μη βγαλει καποιος απλα φωτο το barcode και να περναει αυτη τη φωτο απο το σκανερ, αντι να χρησιμοποιει εφαρμογη...; Γιατί η εφαρμογή εκτός απο την φώτο ανεβάζει και τέρμα την φωτεινότητα της οθόνης και την κρατάει ανοιχτή για όση ωρα έχεις την κάρτα επιλεγμένη χώρια του ότι είναι πιο γρήγορο να ανοίξεις την εφαρμογή να επιλέξεις την κάρτα, απο το να ανοίξεις την συλλογή και να ψάχνει την φώτο 1
Titos301 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 19 ώρες πριν, sdikr είπε Μπορείς πάντως να βάλεις κάρτες που έχουν barcode στο google wallet, δίνει επιλογή για Loyalty αλλά προτιμώ το storecard γιατί κάνει και συγχρονισμό στο cloud έτσι δεν χρειάζεται να βάζεις την κάρτα στο κάθε κινητό που έχεις ή αλλάζεις α το google wallet τις αποθηκευει τοπικα; δεν κανει συγχρονισμο; γιατι εχω προσθεσει ολες μου τις loyalty cards εκει απο οταν το ανακαλυψα
sdikr Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 21 λεπτά πριν, Titos301 είπε α το google wallet τις αποθηκευει τοπικα; δεν κανει συγχρονισμο; γιατι εχω προσθεσει ολες μου τις loyalty cards εκει απο οταν το ανακαλυψα Λάθος μου, τουλάχιστον τώρα που είδα με την ΑΒ την συγχρονίζει με το cloud, λάθος δικό μου γιατί τις χρεωστικές κλπ δεν τις συγχρονίζει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα