Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα,

Έχω Windows 11 και όταν κατεβάζω εφαρμογή συννημένη μου την απορρίπτει επειδή εντοπίστηκε ιός, που όμως δεν έχει ιό. Δοκίμασα τη παρακάτω διαδικασία

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Attachments

https://support.microsoft.com/el-gr/topic/πληροφορίες-σχετικά-με-τη-διαχείριση-συνημμένων-στα-microsoft-windows-c48a4dcd-8de5-2af5-ee9b-cd795ae42738

Δυστυχώς δεν έγινε τίποτα. καμία βοήθεια;

Επεξ/σία από neggo
Δημοσ.
5 ώρες πριν, neggo είπε

Καλημέρα,

Έχω Windows 11 και όταν κατεβάζω εφαρμογή συννημένη μου την απορρίπτει επειδή εντοπίστηκε ιός, που όμως δεν έχει ιό. Δοκίμασα τη παρακάτω διαδικασία

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Attachments

https://support.microsoft.com/el-gr/topic/πληροφορίες-σχετικά-με-τη-διαχείριση-συνημμένων-στα-microsoft-windows-c48a4dcd-8de5-2af5-ee9b-cd795ae42738

Πως είσαι σίγουρος/η ότι δεν έχει ιο? Με ποιο e-mail πρόγραμμα έχεις το πρόβλημα? Το link που παρέθεσες είναι για windows 7-8-10, δε βλέπω πουθενά τα 11.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, hawkpilot είπε

Πως είσαι σίγουρος/η ότι δεν έχει ιο? Με ποιο e-mail πρόγραμμα έχεις το πρόβλημα? Το link που παρέθεσες είναι για windows 7-8-10, δε βλέπω πουθενά τα 11.

Δεν έκανα κατέβασμα μέσω email αλλά από πολύ έγκυρη ιστοσελίδα. Για Windows 11 δε βρίσκω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, neggo είπε

Καλημέρα,

Συννημένα έχουν τα emails.
Εφαρμογές κατεβάζουμε συνήθως απευθείας.
Οπότε καλύτερα να ξεκαθαρίσεις τί ακριβώς θες να κάνεις και ποιά είναι αυτή η «εφαρμογή» που είσαι σίγουρος ότι είναι καθαρή.

Την απόρριψη τέλος την κάνει το antivirus και εκεί πρέπει να ψάξεις πού είναι η «εφαρμογή» και γιατί την έχει απορρίψει.
Ποιό antivirus χρησιμοποιείς ;

Επεξ/σία από dpolal
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, neggo είπε

Δεν έκανα κατέβασμα μέσω email αλλά από πολύ έγκυρη ιστοσελίδα. Για Windows 11 δε βρίσκω.

από το chatGPT:

To configure Windows Attachment Manager to allow application downloads on Windows 11:

1. Press the Windows key + R to open the Run dialog box.
2. Type "gpedit.msc" in the text box and press Enter to open the Local Group Policy Editor.
3. In the Local Group Policy Editor window, navigate to the following location:
   User Configuration > Administrative Templates > Windows Components > Attachment Manager
4. In the right-hand pane, double-click on "Do not preserve zone information in file attachments."
5. In the properties window that opens, select the "Enabled" radio button.
6. Click the "Apply" button and then click "OK" to save the changes.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, dpolal είπε

Συννημένα έχουν τα emails.
Εφαρμογές κατεβάζουμε συνήθως απευθείας.
Οπότε καλύτερα να ξεκαθαρίσεις τί ακριβώς θες να κάνεις και ποιά είναι αυτή η «εφαρμογή» που είσαι σίγουρος ότι είναι καθαρή.

Την απόρριψη τέλος την κάνει το antivirus και εκεί πρέπει να ψάξεις πού είναι η «εφαρμογή» και γιατί την έχει απορρίψει.
Ποιό antivirus χρησιμοποιείς ;

Δε το φνώριζα αυτό και σε ευχαριστώ γιά τη γνώση. To AVG έχω αλλά όταν κατεβάζω κάτι εμαφίζεταισαν να κάνει ανίχνευση το Mcafee.

4 λεπτά πριν, hawkpilot είπε

από το chatGPT:

To configure Windows Attachment Manager to allow application downloads on Windows 11:

1. Press the Windows key + R to open the Run dialog box.
2. Type "gpedit.msc" in the text box and press Enter to open the Local Group Policy Editor.
3. In the Local Group Policy Editor window, navigate to the following location:
   User Configuration > Administrative Templates > Windows Components > Attachment Manager
4. In the right-hand pane, double-click on "Do not preserve zone information in file attachments."
5. In the properties window that opens, select the "Enabled" radio button.
6. Click the "Apply" button and then click "OK" to save the changes.

Ευχαριστώ,. Θα το κοιτάξω.

Μου γράφει ότι δεν υπάρχει; "gpedit.msc"  

Δημοσ.

Avg και mcafee μαζί; Σίγουρη συνταγή αποτυχίας. 

Πάνε προσθαφαιρεση και σούταρε και τα δύο. Το 2ο μαλλον δεν το έβαλες εσύ αλλά σούταρε και το avg και δες αν συνεχίζει το πρόβλημα. 

• Like 2
Δημοσ.
16 ώρες πριν, micos000 είπε

Avg και mcafee μαζί; Σίγουρη συνταγή αποτυχίας. 

Πάνε προσθαφαιρεση και σούταρε και τα δύο. Το 2ο μαλλον δεν το έβαλες εσύ αλλά σούταρε και το avg και δες αν συνεχίζει το πρόβλημα. 

Κατήργησα το Mcafee και δούλεψε! Ευχαριστώ!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...