chkontog Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Θέλω έναν σκληρό δίσκο για να αποθηκεύω τα παιχνίδια.Να πάρω έναν hdd, ssd, ή m.2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chkontog Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Λέω να πάρω έναν ssd που ειναι σχετικα φθηνος, και γρηγορος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaerialtwistx Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Κακή ιδέα που την υιοθετουν πολλα ατομα για καποιο λογο. Πολλά αρχεια αποθηκευονται εκει που βρισκεται το λειτουργικο συστημα, η εγκατασταση σε εξωτερικο ειναι παντα ελλιπης. Γιατι δεν τα σωνεις στον εσωτερικό με την προϋποθεση πως ειναι τουλαχιστον SSD; Επεξ/σία 12 Μαΐου 2023 από xaerialtwistx 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chkontog Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 46 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε Κακή ιδέα την υιοθετουν πολλα ατομα για καποιο λογο. Πολλά αρχεια αποθηκευονται εκει που βρισκεται το λειτουργικο συστημα, η εγκατασταση σε εξωτερικο ειναι παντα ελλιπης. Γιατι δεν τα σωνεις στον εσωτερικό με την προϋποθεση πως ειναι τουλαχιστον SSD; Έχω εναν nvme 500gb για το λειτουργικό, ο οποίος έχει γεμίσει.Το εψαξα λιγο καλυτερα και λεω να παρω εναν 2ΤΒ nvme για το λειτουργικο και τα παιχνίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση TROIDX Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Λύση Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 On 12/05/2023 at 10:12, chkontog said: Έχω εναν nvme 500gb για το λειτουργικό, ο οποίος έχει γεμίσει.Το εψαξα λιγο καλυτερα και λεω να παρω εναν 2ΤΒ nvme για το λειτουργικο και τα παιχνίδια. Το καλυτερο που μπορεις να κανεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα