Raylan Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Είναι αντιαισθητικό να φέρνεις φαγητό μαζί σου π.χ. από ένα ψητοπωλείο και να το τρως στον εξωτερικό χώρο μιας καφετέριας? Mετά την δουλειά κάθε απογευματάκι πάω σε μια καφετέρια και πίνω καφέ, κάθομαι στον εξωτερικό χώρο και μια στο τόσο παίρνω σουβλάκια μαζί μου από το δίπλα ψητοπωλείο. Σήμερα λοιπόν μου έκανε παρατήρηση μια σερβιτόρα να μην ανοίξω το φαγητό μου και το φάω εκεί, πράγμα που το σεβάστηκα, αλλά επέμενε να μου το ξανά πει προσβάλλοντας με μπροστά σε κόσμο, νομίζοντας ότι την κορόιδευα ίσως.. Εγώ δεν έχω συνηθίσει να με προσβάλουν αντέδρασα και της μίλησα άσχημα.. Στην συγκεκριμένη καφετέρια δεν έχει φαγητό μόνο τοστ, το καλοκαίρι βάζουν κουζίνα λόγο αυξημένης κίνησης, αυτό το αναφέρω για να μην πει κανένας ότι αυτός μπορεί να ήταν ο λόγος , ότι δεν παίρνω φαγητό από την καφετέρια και αγοράζω από άλλο κατάστημα και τους χαλάω την δουλειά. Με αφορμή αυτό και επειδή έχω ξανά δει το έργο και σε άλλες καφετέριες με άλλους πρωταγωνιστές, είτε να σου κάνουν παρατήρηση είτε να σε κοιτάνε με μισό μάτι, θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος γενικός κανόνας όπου απαγορεύεται να φέρεις μαζί σου φαγητό? Είναι αντιαισθητικό να βλέπεις τον άλλον να τρώει? μυρίζει το τηγανισμένο κρέας με τις πατάτες? Εσείς που έχετε μαγαζί καφέ ή και οι άλλοι εσείς που είστε πελάτες, σας ενοχλεί να βλέπετε τον άλλον να τρώει όταν πίνετε τον καφέ σας, νιώθετε άβολα? η απλά σας είναι αδιάφορο? Επεξ/σία 12 Μαΐου 2023 από Raylan 1 2
Basilhs23___ Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Οταν λες εξωτερικό χώρο, εννοείς στο πεζοδρόμιο έξω από την καφετέρια, η μέσα στον χώρο που υπάρχουν τα τραπεζάκια και τυπικά ανήκει στην καφετέρια.
Raylan Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Οταν λες εξωτερικό χώρο, εννοείς στο πεζοδρόμιο έξω από την καφετέρια, η μέσα στον χώρο που υπάρχουν τα τραπεζάκια και τυπικά ανήκει στην καφετέρια. Έξω από τον εσωτερικό χώρο του μαγαζιού, στο πεζοδρόμιο σε ανοιχτό χώρο στα τραπεζάκια η στις πέργκολες, είσαι πελάτης, πίνεις καφέ και φέρνεις φαγητό.. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2023 από Raylan
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 13 λεπτά πριν, Raylan είπε Έξω από τον εσωτερικό χώρο του μαγαζιού, στο πεζοδρόμιο σε ανοιχτό χώρο στα τραπεζάκια η στις πέργκολες, είσαι πελάτης, πίνεις καφέ και φέρνεις φαγητό.. Nαι είναι μαλ@κία να φέρνεις φαγητό απο/σε άλλο μαγαζί.Να πας σε παγκάκι και να φας ότι θες.Ή να κάτσεις στο φαγάδικο και να φας. 17 1
Basilhs23___ Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Σε κάποια μαγαζιά μπορεί να ενοχληθουν και σε κάποια όχι. Δεν είναι κάτι που το κάνω γενικά. Πριν χρόνια είχε τύχει να κάτσω σε μια καφετέρια να πάρω κάτι από εκεί και μετά να βγάλω ένα κρουασάν να το φάω, δεν μου είπαν κάτι, και να μου έλεγαν θα τους έγραφα. Τώρα εσένα μήπως σε βλέπουν τακτικά και σε έχουν σταμπάρει και τους ενοχλεί η παρουσία σου, τι να σου πω. Γενικά στο μαγαζί πρέπει να πάρεις κάτι από εκεί. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2023 από Basilhs23___
Maurikycli Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Πρώτα είναι καταχρηστικο από μέρους σου γιατί τα τραπεζοκαθισματα του καταστήματος είναι για να σερβίρονται προϊόντα του ίδιου καταστήματος, δεν είναι χώρος για πικ νικ 4
Allan-Wake Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 22 λεπτά πριν, Raylan είπε Έξω από τον εσωτερικό χώρο του μαγαζιού, στο πεζοδρόμιο σε ανοιχτό χώρο στα τραπεζάκια η στις πέργκολες, είσαι πελάτης, πίνεις καφέ και φέρνεις φαγητό.. ναι δεν επιτρεπεται να καταναλωνεις κατι που δεν σου πουλησε το μαγαζι. Εμενα μου κανανε το ιδιο σε εστιατοριο/brunch επειδη ειχα μαζι μου μισο κουτακι κοκα κολα ηδη ανοιχτο... μου ειπαν αφηστε το και θα το παρετε μαζι σας αφου φυγετε
StamTheMan Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Nαι είναι μαλ@κία να φέρνεις φαγητό απο/σε άλλο μαγαζί.Να πας σε παγκάκι και να φας ότι θες.Ή να κάτσεις στο φαγάδικο και να φας. Δε βλεπω το λογο γιατι να μην το κανει,ειδικα οταν εχουν μονο τοστ,που σημαινει οτι δεν τους νοιαζει το φαγητο. Σιγουρα παιζει ρολο το ποσο διακριτικος θα εισαι,αν απλωνεις τη λαδοκολλα πανω στο μαρμαρο,μεσα στη μεση της αυλης και τρως σα να εισαι στο μπαλκονι,σιγουρα δεν ειναι οτι πιο ωραιο.Αν τωρα εισαι ακρη ακρη,μονος σου και διακριτικος,δε χαλασε ο κοσμος. Αλλα για να εκανε παρατηρηση η σερβιτορα,καποιος ενοχληθηκε,οποτε τελειωνει εκει η ιστορια. Το ποιος και γιατι ενοχληθηκε δε μας νοιαζει,ισως υπαρχει κατι στην ιστορια που δεν το ξερουμε,οπως μπορει να υπαρχει και καποιο προηγουμενο. 1 ώρα πριν, Allan-Wake είπε ναι δεν επιτρεπεται Απο το νομο; 1
NikosKallithea Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δεν επιτρέπονται τετοια πράγματα εκτος ...αν εισαι (...οχι, δεν θα το πω) 1
SabotazNic Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Αντε μπηκαν ολοι να του την πουν κλασικα. Οπως εγραψε, εχει μονο τοστ εκτος απο το καλοκαιρι. Επισης, ειναι μαλλον και συχνος πελατης, οποτε δεν υπηρχε λογος για αυτο το σχολιο. Εχουμε εστιατοριο και επειδη καναμε και ξενυχτι (τηγανιες, μακαροναδες κτλ), ερχοντουσαν παρεες και ισως μια στο τοσο ερχοταν παρεα με καποιον να εχει κατι σε σφολιατα κτλ. Δεν ειχαμε κανενα προβλημα. Αλλα ναι, εχουμε διωξει ατομο που δεν καταλαβαινε οτι απο την τσαντα του δεν μπορει να βγαλει κολα ενω πουλαμε, αλλα εχουμε δωσει το οκ να πανε να παρουν χυμο απο το απεναντι περιπτερο οταν δεν εχουμε. @Raylan Καινουργια σερβιτορα? Εχεις σχεση με ιδιοκτητη ή καποιον υπευθυνο? 2 ώρες πριν, Maurikycli είπε Πρώτα είναι καταχρηστικο από μέρους σου γιατί τα τραπεζοκαθισματα του καταστήματος είναι για να σερβίρονται προϊόντα του ίδιου καταστήματος, δεν είναι χώρος για πικ νικ Αρα να μην βαζουμε κινητα πανω, ή το οτιδηποτε, ε? Και σιγα, μιλαμε για 1-2 πιτογυρα, οχι να παρει μεριδα φαγητο + σαλατα + ψωμακι και να το απλωσει 1
dollyyy19 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Προσγειωθειτε.αν σκάσει έλεγχος ,τι χρωστάει ο υπεύθυνος να τρέχει να αποδειξει οτι δεν σας πουλησε το τρόφιμο που φερατε απο το σπιτι??? 18 2
nbtz89 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 OP, Την επόμενη φορά πάρε καφέ από την καφετέρια, πήγαινε κάθησε στα τραπέζια του ψητοπωλείου να τον πιεις και δες αν σου κάνουν παρατήρηση... 2
G.bar Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 6 ώρες πριν, Raylan είπε Είναι αντιαισθητικό να φέρνεις φαγητό μαζί σου π.χ. από ένα ψητοπωλείο και να το τρως στον εξωτερικό χώρο μιας καφετέριας? Ένα απο τα πολλά που είναι, είναι και αντιαισθητικό ναι. Δεν ξέρω γιατί θέλει και ερώτημα. 3
The_Judas Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, dollyyy19 είπε Προσγειωθειτε.αν σκάσει έλεγχος ,τι χρωστάει ο υπεύθυνος να τρέχει να αποδειξει οτι δεν σας πουλησε το τρόφιμο που φερατε απο το σπιτι??? Αυτό ακριβώς. Σε περίπτωση ελέγχου θα έχει πρόβλημα. Επίσης είναι αντιαισθητικό ενώ δεν είναι υποχρεώση του να καθαρίζει τα τραπέζια από φαγητά ή λίπη από πιτόγυρα πόσο μάλλον όταν τα έφερες από αλλού. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2023 από The_Judas 3
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 4 ώρες πριν, SabotazNic είπε Αντε μπηκαν ολοι να του την πουν κλασικα. Οπως εγραψε, εχει μονο τοστ εκτος απο το καλοκαιρι. Επισης, ειναι μαλλον και συχνος πελατης, οποτε δεν υπηρχε λογος για αυτο το σχολιο. Εχουμε εστιατοριο και επειδη καναμε και ξενυχτι (τηγανιες, μακαροναδες κτλ), ερχοντουσαν παρεες και ισως μια στο τοσο ερχοταν παρεα με καποιον να εχει κατι σε σφολιατα κτλ. Δεν ειχαμε κανενα προβλημα. Αλλα ναι, εχουμε διωξει ατομο που δεν καταλαβαινε οτι απο την τσαντα του δεν μπορει να βγαλει κολα ενω πουλαμε, αλλα εχουμε δωσει το οκ να πανε να παρουν χυμο απο το απεναντι περιπτερο οταν δεν εχουμε. @Raylan Καινουργια σερβιτορα? Εχεις σχεση με ιδιοκτητη ή καποιον υπευθυνο? Αρα να μην βαζουμε κινητα πανω, ή το οτιδηποτε, ε? Και σιγα, μιλαμε για 1-2 πιτογυρα, οχι να παρει μεριδα φαγητο + σαλατα + ψωμακι και να το απλωσει Πουλάτε πίτσες;Nα έρθω στο μαγαζί σου μαζί με μια πίτσα που αγόρασα απο την πιτσαρία να την φάω εκεί;Θα παραγγείλω σε εσένα αναψυκτικά. 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις