Figantu Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω αν ειναι σωστο το θεμα αλλα εχω θεμα με ενα καλωδιο. Εχω τον φορτιστη xtar vc4 περίπου 3 μηνες με ελάχιστη χρηση και το καλώδιο κανει διαφορα κόλπα. Πρεπει να το κουνήσεις να το τραβηξεις κλπ για να δουλεψει ο φορτιστης. Οταν το πρωτοπηρα δεν ειχε τετοιο θεμα. Το θεμα ειναι οτι το καλωδιο είναι πολυ δύσκολο να βρεθεί καθως ειναι usb σε κύλινδρο. Αμα ρωτησω για εγγυηση λετε να δεχτούν? Επισης που να ρωτήσω στην xtar ή στο κατάστημα που το πηρα? Επεξ/σία 11 Μαΐου 2023 από Figantu
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Κάνε μια ερώτηση στο κατάστημα απ' όπου το πήρες. Ρώτα αν μπορούν να το αντικαταστήσουν όλο, ή έστω να σου φέρουν άλλο καλώδιο. Ειδάλλως, μπορείς να πας σε κάνα κατάστημα ηλεκτρονικών που αναλαμβάνουν επισκευές, μπας και μπορέσουν να σου αλλάξουν το barrel.
dpolal Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 7 ώρες πριν, Figantu είπε Δεν ξέρω αν ειναι σωστο το θεμα αλλα εχω θεμα με ενα καλωδιο. Εχω τον φορτιστη xtar vc4 περίπου 3 μηνες με ελάχιστη χρηση και το καλώδιο κανει διαφορα κόλπα. Πρεπει να το κουνήσεις να το τραβηξεις κλπ για να δουλεψει ο φορτιστης. Οταν το πρωτοπηρα δεν ειχε τετοιο θεμα. Το θεμα ειναι οτι το καλωδιο είναι πολυ δύσκολο να βρεθεί καθως ειναι usb σε κύλινδρο. Αμα ρωτησω για εγγυηση λετε να δεχτούν? Επισης που να ρωτήσω στην xtar ή στο κατάστημα που το πηρα? Καταρχήν πας στο κατάστημα για να το ελέξγουν και εννοείτε ότι ισχύει η εγγύηση. Το πρόβλημα μπορεί να μην είναι στο ίδιο το καλώδιο αλλά στο σημείο που κουμπώνει πάνω στον φορτιστή και δεν κάνει καλή επαφή.
lneam Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 μαλλον θα σου "φορτωσουν" την ευθυνη της βλαβης απο κακη χρηση
Figantu Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 14 ώρες πριν, dpolal είπε Καταρχήν πας στο κατάστημα για να το ελέξγουν και εννοείτε ότι ισχύει η εγγύηση. Το πρόβλημα μπορεί να μην είναι στο ίδιο το καλώδιο αλλά στο σημείο που κουμπώνει πάνω στον φορτιστή και δεν κάνει καλή επαφή. Συνδεσα εναν μετασχηματιστή που ειναι barrel και αυτος αλλα απευθείας σε πριζα και δεν το εκανε καθολου οσο και να κουνουσα το βυσμα
Figantu Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Τελικά μου το αντικατέστησαν επειτα απο σύντομο έλεγχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα