Προς το περιεχόμενο

rx vega 64 -------- wrong psu

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Πέτρος,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, ειχα μια vega 64 asus rog αριστη και εμφανησιακα και λειτουργικα ,ειχα αλλαξει thrmal pad με thermal grizzly minus 8 -3 χιλιοστα για vrm(ειχα ψαχτει) και thermal grizzly aeronaut paste-  καμια σχεση σε tems. Και την ειχα με ενα psu corsair rm650x και ολα τελεια απειρα heaven test - ουτε artifcts ουτε τιποτα.Αποφασισα λοιπον να τη πουλησω και τη πηρε μελος την εβαλε να κανει τεστ και μολις ξεκιναει το heaven σβηνει το pc (απ οτι μου ειπε εχει ενα 550watt αλλα δε θυμαμαι μαρκα,με ανταπτορες molex to to 8 pin και δοκιμασε και 1 αλλο 850 που ειχε 1χ 8 pin pcie αλλα το δευτερο ειναι με ανταπτορα 6 pin σε 8 pin απο οτι μιλαγαμε λειπει καποιο καλωδιο σα να λεμε 7 pin ) λετε να ειμαι τοσο ατυχος και να εμεινε η καρτα στα χερια του ακομη δε τη πηρε το παλικαρι??? Η κατα πασα πιθανοτηα να φταιει τα psu που εχει δοκιμασει????Ευχαριστω πολυ.

• Λύση
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, alexpcmaster2 είπε

Γεια σας, ειχα μια vega 64 asus rog αριστη και εμφανησιακα και λειτουργικα ,ειχα αλλαξει thrmal pad με thermal grizzly minus 8 -3 χιλιοστα για vrm(ειχα ψαχτει) και thermal grizzly aeronaut paste-  καμια σχεση σε tems. Και την ειχα με ενα psu corsair rm650x και ολα τελεια απειρα heaven test - ουτε artifcts ουτε τιποτα.Αποφασισα λοιπον να τη πουλησω και τη πηρε μελος την εβαλε να κανει τεστ και μολις ξεκιναει το heaven σβηνει το pc (απ οτι μου ειπε εχει ενα 550watt αλλα δε θυμαμαι μαρκα,με ανταπτορες molex to to 8 pin και δοκιμασε και 1 αλλο 850 που ειχε 1χ 8 pin pcie αλλα το δευτερο ειναι με ανταπτορα 6 pin σε 8 pin απο οτι μιλαγαμε λειπει καποιο καλωδιο σα να λεμε 7 pin ) λετε να ειμαι τοσο ατυχος και να εμεινε η καρτα στα χερια του ακομη δε τη πηρε το παλικαρι??? Η κατα πασα πιθανοτηα να φταιει τα psu που εχει δοκιμασει????Ευχαριστω πολυ.

Με αυτά που περιγράφεις, τροφοδοτικό. Μπορεί, βέβαια, να καταφέρει να την κάψει με αυτά που κάνει.

• Like 3
Δημοσ.

Καταρχας ευχαριστω πολυ ,ναι μου ειπε το παιδι οτι θ παρει τροφοδοτικο που να εχει 2 χ 8 πιν pcie ,ασ ελπισουμε οτι ολα θα πανε καλα με το καινουριο τροφοδοτικο...

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, alexpcmaster2 είπε

Καταρχας ευχαριστω πολυ ,ναι μου ειπε το παιδι οτι θ παρει τροφοδοτικο που να εχει 2 χ 8 πιν pcie ,ασ ελπισουμε οτι ολα θα πανε καλα με το καινουριο τροφοδοτικο...

Θέλει σχετικά μεγάλο (>750w) και σίγουρα ποιοτικό τροφοδοτικό για να λειτουργήσει σωστά η Vega.

Αν είναι να τσιγκουνευτεί 20-30€ παραπάνω, τσάμπα θα ταλαιπωρείται.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

κοιτα εγω με το rm650x δεν αντιμετωπισα προβλημα στους 6 μηνες που την ειχα οσα stress test και να εκανα και οσο ultra sta games δεν εκανε το παραμικρο....βεβαια το psu ηταν η πρωτη φορα που ειδα το fan του να ξεκινα...tnx

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα παιδια τροφοδοτικο ηταν,βρηκε το παιδι ιδο ακριβως με το  δικο μου και τελος καλο ολα καλα,σας ευχαριστω πολυ για ολα!!!!! Καλη συνεχεια!!!!!

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελπίζω να κατάλαβαν μερικοί τι σημασία ενός καλου τροφοδοτικου μετά από αυτό. Τα περισοτερα watt πρακτικά δεν κάνουν τίποτα αν το τροφοδοτικο ειναι χάλια. 

Επεξ/σία από atheatos
  • Like 3
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, atheatos είπε

Ελπίζω να κατάλαβαν μερικοί τι σημασία ενός καλου τροφοδοτικου μετά από αυτό. Τα περισοτερα watt πρακτικά δεν κάνουν τίποτα αν το τροφοδοτικο ειναι χάλια. 

Μα γιατί το λες αυτό ;;;;

https://www.skroutz.gr/s/21155478/Supercase-DR8500BTX-500W-Τροφοδοτικό-Υπολογιστή-Full-Wired.html#reviews

😬😰🤌

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...