alexpcmaster2 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Γεια σας, ειχα μια vega 64 asus rog αριστη και εμφανησιακα και λειτουργικα ,ειχα αλλαξει thrmal pad με thermal grizzly minus 8 -3 χιλιοστα για vrm(ειχα ψαχτει) και thermal grizzly aeronaut paste- καμια σχεση σε tems. Και την ειχα με ενα psu corsair rm650x και ολα τελεια απειρα heaven test - ουτε artifcts ουτε τιποτα.Αποφασισα λοιπον να τη πουλησω και τη πηρε μελος την εβαλε να κανει τεστ και μολις ξεκιναει το heaven σβηνει το pc (απ οτι μου ειπε εχει ενα 550watt αλλα δε θυμαμαι μαρκα,με ανταπτορες molex to to 8 pin και δοκιμασε και 1 αλλο 850 που ειχε 1χ 8 pin pcie αλλα το δευτερο ειναι με ανταπτορα 6 pin σε 8 pin απο οτι μιλαγαμε λειπει καποιο καλωδιο σα να λεμε 7 pin ) λετε να ειμαι τοσο ατυχος και να εμεινε η καρτα στα χερια του ακομη δε τη πηρε το παλικαρι??? Η κατα πασα πιθανοτηα να φταιει τα psu που εχει δοκιμασει????Ευχαριστω πολυ.
Λύση Πέτρος Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Λύση Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 55 λεπτά πριν, alexpcmaster2 είπε Γεια σας, ειχα μια vega 64 asus rog αριστη και εμφανησιακα και λειτουργικα ,ειχα αλλαξει thrmal pad με thermal grizzly minus 8 -3 χιλιοστα για vrm(ειχα ψαχτει) και thermal grizzly aeronaut paste- καμια σχεση σε tems. Και την ειχα με ενα psu corsair rm650x και ολα τελεια απειρα heaven test - ουτε artifcts ουτε τιποτα.Αποφασισα λοιπον να τη πουλησω και τη πηρε μελος την εβαλε να κανει τεστ και μολις ξεκιναει το heaven σβηνει το pc (απ οτι μου ειπε εχει ενα 550watt αλλα δε θυμαμαι μαρκα,με ανταπτορες molex to to 8 pin και δοκιμασε και 1 αλλο 850 που ειχε 1χ 8 pin pcie αλλα το δευτερο ειναι με ανταπτορα 6 pin σε 8 pin απο οτι μιλαγαμε λειπει καποιο καλωδιο σα να λεμε 7 pin ) λετε να ειμαι τοσο ατυχος και να εμεινε η καρτα στα χερια του ακομη δε τη πηρε το παλικαρι??? Η κατα πασα πιθανοτηα να φταιει τα psu που εχει δοκιμασει????Ευχαριστω πολυ. Με αυτά που περιγράφεις, τροφοδοτικό. Μπορεί, βέβαια, να καταφέρει να την κάψει με αυτά που κάνει. 3
alexpcmaster2 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Καταρχας ευχαριστω πολυ ,ναι μου ειπε το παιδι οτι θ παρει τροφοδοτικο που να εχει 2 χ 8 πιν pcie ,ασ ελπισουμε οτι ολα θα πανε καλα με το καινουριο τροφοδοτικο... 1
Πέτρος Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 9 λεπτά πριν, alexpcmaster2 είπε Καταρχας ευχαριστω πολυ ,ναι μου ειπε το παιδι οτι θ παρει τροφοδοτικο που να εχει 2 χ 8 πιν pcie ,ασ ελπισουμε οτι ολα θα πανε καλα με το καινουριο τροφοδοτικο... Θέλει σχετικά μεγάλο (>750w) και σίγουρα ποιοτικό τροφοδοτικό για να λειτουργήσει σωστά η Vega. Αν είναι να τσιγκουνευτεί 20-30€ παραπάνω, τσάμπα θα ταλαιπωρείται. 1
alexpcmaster2 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, Πέτρος είπε κοιτα εγω με το rm650x δεν αντιμετωπισα προβλημα στους 6 μηνες που την ειχα οσα stress test και να εκανα και οσο ultra sta games δεν εκανε το παραμικρο....βεβαια το psu ηταν η πρωτη φορα που ειδα το fan του να ξεκινα...tnx 1
alexpcmaster2 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Τελικα παιδια τροφοδοτικο ηταν,βρηκε το παιδι ιδο ακριβως με το δικο μου και τελος καλο ολα καλα,σας ευχαριστω πολυ για ολα!!!!! Καλη συνεχεια!!!!! 3
atheatos Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Ελπίζω να κατάλαβαν μερικοί τι σημασία ενός καλου τροφοδοτικου μετά από αυτό. Τα περισοτερα watt πρακτικά δεν κάνουν τίποτα αν το τροφοδοτικο ειναι χάλια. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2023 από atheatos 3
dpolal Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 52 λεπτά πριν, atheatos είπε Ελπίζω να κατάλαβαν μερικοί τι σημασία ενός καλου τροφοδοτικου μετά από αυτό. Τα περισοτερα watt πρακτικά δεν κάνουν τίποτα αν το τροφοδοτικο ειναι χάλια. Μα γιατί το λες αυτό ;;;; https://www.skroutz.gr/s/21155478/Supercase-DR8500BTX-500W-Τροφοδοτικό-Υπολογιστή-Full-Wired.html#reviews 😬😰🤌
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα