spinemm Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Τελικα παρελαβα...οχι απο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ ΑΛΛΑ απο ΠΛΑΙΣΙΟ, εκανα τηλεφωνικη παραγγελια την προηγουμενη Δευτερα, ευτυχως υπηρχε μια ακυρωση και σημερα παρελαβα!!! Εαν περιμενα απο τον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ ααααακοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοομα η κονσολα "ειναι ετοιμη για παραλαβη" αλλα εγω δεν μπορω να παραλαβω καθως το καταστημα δεν την εχει λαβει ποτε!!!! Ενα εχω να πω ΤΙ ΚΟΝΣΟΛΑΡΑ ειναι αυτη!!! περιμενω να στολαριστει το FORZA HORIZON 5 Premium Edition και ανυπομονω απο το ΧΒΟΧ να μπορω συνεχισω εκει, εχει δοκιμασει κανεις το DIABLO? σε λιγο θα δοκιμασω και διαφορους emulators!!! οποτε εντυπωσεις εντος των ημερων!!! Πραγματικα νομιζω οτι αξιζει καθε ευρω!!!! 1
noFEARgr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 27 minutes ago, spinemm said: Τελικα παρελαβα...οχι απο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ ΑΛΛΑ απο ΠΛΑΙΣΙΟ, εκανα τηλεφωνικη παραγγελια την προηγουμενη Δευτερα, ευτυχως υπηρχε μια ακυρωση και σημερα παρελαβα!!! Εαν περιμενα απο τον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ ααααακοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοομα η κονσολα "ειναι ετοιμη για παραλαβη" αλλα εγω δεν μπορω να παραλαβω καθως το καταστημα δεν την εχει λαβει ποτε!!!! Ενα εχω να πω ΤΙ ΚΟΝΣΟΛΑΡΑ ειναι αυτη!!! περιμενω να στολαριστει το FORZA HORIZON 5 Premium Edition και ανυπομονω απο το ΧΒΟΧ να μπορω συνεχισω εκει, εχει δοκιμασει κανεις το DIABLO? σε λιγο θα δοκιμασω και διαφορους emulators!!! οποτε εντυπωσεις εντος των ημερων!!! Πραγματικα νομιζω οτι αξιζει καθε ευρω!!!! Παιζει μια χαρα diablo οπως και forza horizon 5( Το δευτερο μαλιστα με high settings ) Γενικα και baldurs gate 3 που παιζω αυτην την περιοδο μια χαρα τα παει . Βαλε τα τελευταια bios , δινουν αρκετα στο performance. Εγω αλλαξα και το sdd με 2tb απο aliexpress . 2
spinemm Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω πολυ!! ειναι ευκολη η διαδικασια αλλαγης ή θα πρεπει να εμπιστευτω καποιον επαγγελματια? καθως διαφορα βιντεο που εχω δει ειναι διφορουμενες οι αποψεις... Ηθελα να ρωτησω και για το BG!!! Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2023 από spinemm
noFEARgr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Just now, spinemm said: Ευχαριστω πολυ!! ειναι ευκολη η διαδικασια αλλαγης ή θα πρεπει να εμπιστευτω καποιον επαγγελματια? καθως διαφορα βιντεο που εχω δει ειναι διφορουμενες οι αποψεις... Πανευκολη . Αν εχεις αλλαξει σε desktop pc καποιον nvme θα σου φανει παιχνιδακι. 1
loukas599 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Από public έχει παραλάβει κανείς; 4/7 παραγγελία
spinemm Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Λοιποοοον FH5 ενταααξει απλα "παιζει" ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!! MAME, παιζει μια χαρα, διαβαζα αρκετους που παραπονιοντουσαν οτι δεν μπορουν να παιξουν....με ενα απλο remapping των κουμπιων μεσα απο τον emulator και ολα ξεκινανε και παιζουν τελεια!!! Περιμενω να στολαριστει το BD3, F122 και το Crash Bandicoot.... Ταυτοχρονα πειραματιζομαι με το Command Center και τις υπολοιπες ρυθμισεις στο Armoury Crate 1 hour ago, loukas599 said: Από public έχει παραλάβει κανείς; 4/7 παραγγελία Θα σου προτεινα, εαν δεν το εχεις προπληρωσει,να δοκιμασεις τη τυχη σου στο ΠΛΑΙΣΙΟ, μετα την περιπετεια που ειχα με τον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ νομιζω οτι ειναι ημονη σιγουρη αλυσιδα που το φερνει "πραγματικα"!!! EDIT: To CRASH BANDICOOT TRILOGY δεν με ενθουσιασε με την αποδοση του εκτος και εαν κανω κατι λαθος...τα κουμπια και εδω θελουν remapping μεσα απο το παιχνιδι..... Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2023 από spinemm 1
spinemm Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) F1 22 πολυ καλα τα γραφικα, ο ηχος "σπασμενος" και εδω τα κουμπια και ο χειρισμος θελουν remapping εκτος και εαν παιξετε με χειριστηριο του ΧΒΟΧ!! Ομως το Menu επιλογων θελει οπωσδηποτε το virtual keyboard εκτος και εαν εχετε bt keyboard. EDIT: OUTRUN 2006 COAST 2 COAST (που το θυμηθηκα...🤣😁) παιζει ΑΨΟΓΑ!!!! Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2023 από spinemm 2
spinemm Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Μην δοκιμάσετε-εκτός και εάν πραγματικά χρειαζεται- "factory reset" μέσω της επιλογής από το bios....το έκανα χτες απλα για να μην φαω την κρυαδα οταν ερθει ο 1TB που παρηγγειλα....καλύτερα να μην το έκανα ποτέ..😁😁 ξεκίνησε η διαδικασία γύρω στις 22:30 και τελείωσε γύρω στις 07:00!!!!! Ότι πιο άθλια σαν επιλογή, όλα φορτώνουν από το cloud, ευτυχώς με το τελευταιο(?) bios update δεν χρειάζεται πλέον η σύνδεση εξωτερικού πληκτρολογιου για να συνεχισει η εγκατασταση, προσωπικά δεν μου "εσκασε" το φαινόμενο να μην εγκατασταθουν τα armoury crate και myasus όπως είχα διαβάσει.... 1
noFEARgr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Αν πιανουν λιγο τα χερια σου το ιδανικο θα ηταν να κανεις clone το δισκο για να μην περασεις τιποτα απο την αρχη 1
spinemm Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Ισχυει? γιατι η asus σε αλλαγη του δισκου περιγραφει μονο αυτη τη διαδικασια... https://rog.asus.com/articles/guides/how-to-upgrade-the-ssd-and-reinstall-windows-on-your-rog-ally/ Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2023 από spinemm
spinemm Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Baldurs Gate 3, ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ απο το ποσο τελεια τα "καταφερνει"!!! DIRT 2.0, Δεν εχω λογια!!! DIRT 4, Αυτο ελειπε να μην τα "πηγαινε" και εδω περιφημα!!! Πραγματικα εκτιμω οτι το Steam Deck μπροστα του (το ειχα, ευτυχως το εδωσα) απλα δεν....ΣΕ ΟΛΑ!!! Η διαφορα ειναι χαοτικη, ενω για ολους οσους ασχολουνται με emulators....απλα δεν εχω λογια!!! Τα μονα αρνητικα μεχρι στιγμης: -ο μικρος δισκος...."μπαινοβγαζω" αναγκαστικα, παιχνιδια μεχρι την αλλαγη του -το virtual keyboard...οσο και να θελω να το συνηθισω απλα δεν... -η μπαταρια...χρειαζεται να "παιζεις" με το Operating Mode συνεχεια, για να μπορεσει να αντεξει πανω απο μιαμιση ωρα, προσωπικα εχω καταληξει στα περισσοτερα παιχνιδια στο Rerformance (15W) ...οποτε αναγκαστικα συμβιβαζεσαι καποιες φορες με την ποιοτητα εαν δεν εχεις μαζι Powerbank ή κοντα μια πριζα!! Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2023 από spinemm 1
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, spinemm είπε Baldurs Gate 3, ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ απο το ποσο τελεια τα "καταφερνει"!!! DIRT 2.0, Δεν εχω λογια!!! DIRT 4, Αυτο ελειπε να μην τα "πηγαινε" και εδω περιφημα!!! Πραγματικα εκτιμω οτι το Steam Deck μπροστα του (το ειχα, ευτυχως το εδωσα) απλα δεν....ΣΕ ΟΛΑ!!! Η διαφορα ειναι χαοτικη, ενω για ολους οσους ασχολουνται με emulators....απλα δεν εχω λογια!!! Τα μονα αρνητικα μεχρι στιγμης: -ο μικρος δισκος...."μπαινοβγαζω" αναγκαστικα, παιχνιδια μεχρι την αλλαγη του -το virtual keyboard...οσο και να θελω να το συνηθισω απλα δεν... -η μπαταρια...χρειαζεται να "παιζεις" με το Operating Mode συνεχεια, για να μπορεσει να αντεξει πανω απο μιαμιση ωρα, προσωπικα εχω καταληξει στα περισσοτερα παιχνιδια στο Rerformance (15W) ...οποτε αναγκαστικα συμβιβαζεσαι καποιες φορες με την ποιοτητα εαν δεν εχεις μαζι Powerbank ή κοντα μια πριζα!! Μπορείς σε παρακαλώ να δοκιμάσεις το unreal tournament (1999) και το Myth: The Fallen Lords και να μας πεις πως τρέχουν? Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2023 από xtrmsnpr
spinemm Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν τα εχω αλλα εαν τα βρω να τα αγορασω απο καπου θα τα δοκιμασω και θα γραψω!! Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2023 από spinemm
FrankyGR Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Καλημέρα σε ολους. Επειδη εχω ηδη ψηθει να το χτυπησω απο αμαζον μερια (Γερμανιας), μπορει καποιος να προτεινει ssd 2tb να τα παρω μαζι? Ευχαριστώ!!
spinemm Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) UNCHARTED LEGACY OF THIEVES....Απροβληματιστα και μαλιστα στην επιλογη Performance 15W!!! ΤΕΚΚΕΝ 7....Το ιδιο!!! FORZA HORIZON 4....Το ιδιο!!! (εδω θα μου πειτε παιζει το 5, αλλα ΟΚ το δοκιμασα οποτε το γραφω!! 😂) Τωρα "κατεβαινει" απο το ΧΒΟΧ store και "στολλαρεται" το GEARS 5 οποτε θα γραψω και για αυτο... Το εχω γραψει αλλα θα το ξαναγραψω ακομα μια φορα...ΤΙ "ΚΟΝΣΟΛΑΡΑ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!! Εχω παρατησει οτιδηποτε εχω και ασχολουμαι ΜΟΝΟ με το ALLY!!! Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2023 από spinemm 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα