Προς το περιεχόμενο

Asus ROG Ally

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, SpirosDR είπε

Παρέλαβα σήμερα μετά από χθεσινή προπαραγγελια. Ως κάτοχος και Steamdeck, οι πρώτες εντυπώσεις είναι πόλυ καλές.

•Καλύτερος και δυνατότερος ήχο.

•Καλύτερη οθόνη ,σε ότι δοκιμάσα δείχνει πιο όμορφο.

μου άρεσουν πολύ και τα αναλογικά καθώς είναι πιο μαλακα στην χρήση και δεν έχουν τόση αντίσταση.

Επίσης τρέχει σε υψηλότερη ανάλυση τα παιχνίδια και με περισσότερα fps. Πχ στο fifa 23 στο Steamdeck είχα σοβαρό πρόβλημα με τα fps, με το ζόρι άγγιζε τα 40 ενώ στα replays έπεφτε κάτω από τα 30. Eδω στα 1080p το παιχνίδι τρέχει μεταξύ 55-60-70 fps πάντα σε turbo mode. Δεν ξέρω αν ήταν θέμα του παιχνιδιού και αν το έφτιαξαν.

Το μόνο αρνητικό μέχρι στιγμής που έχω εντοπίσει είναι η μπαταρία η οποία όντως πέφτει γρήγορα σε turbo mode, και τα windows 11. Πραγματικά ελπίζω άμεσα να βγει ένα gaming mode.

Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Κάθεται πολύ καλά στο χέρι και θυμίζει αρκετά switch.

Καλορίζικο, καλοπαιχνιδο!!! Μπορείς να μας πεις από ποιο κατάστημα παρέλαβες?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, spinemm είπε

Καλορίζικο, καλοπαιχνιδο!!! Μπορείς να μας πεις από ποιο κατάστημα παρέλαβες?

Σε ευχαριστώ πολύ. Παρέλαβα από πλαίσιο στην Αθήνα, καθώς μου είχε πει ένας γνωστός μου ότι το πλαίσιο  θα παραλάβει πρώτο στην Ελλάδα κομμάτια. (Δεν ξέρω αν ισχύει)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, SpirosDR είπε

Σε ευχαριστώ πολύ. Παρέλαβα από πλαίσιο στην Αθήνα, καθώς μου είχε πει ένας γνωστός μου ότι το πλαίσιο  θα παραλάβει πρώτο στην Ελλάδα κομμάτια. (Δεν ξέρω αν ισχύει)

Απ'οτι φαινεται τελικα ισχυει!! Εγω απο Κωτσοβολο ουτε φωνη ουτε ακροαση....προπληρωμενα ολα {μαζι και η θηκη και η εγγυηση τους (39Ε+174Ε)}...Μπραβο στο ΠΛΑΙΣΙΟ παντως (δεν περιμενα οτι θα το ελεγα ποτε εγω αυτο γιατο ΠΛΑΙΣΙΟ!!!). Και παλι καλοπαιχνιδο!!! Περιμενω/-ουμε εντυπωσεις και σε αλλα games!!

Επεξ/σία από spinemm
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, spinemm είπε

Απ'οτι φαινεται τελικα ισχυει!! Εγω απο Κωτσοβολο ουτε φωνη ουτε ακροαση....προπληρωμενα ολα {μαζι και η θηκη και η εγγυηση τους (39Ε+174Ε)}...Μπραβο στο ΠΛΑΙΣΙΟ παντως (δεν περιμενα οτι θα το ελεγα ποτε εγω αυτο γιατο ΠΛΑΙΣΙΟ!!!). Και παλι καλοπαιχνιδο!!! Περιμενω/-ουμε εντυπωσεις και σε αλλα games!!

Από ότι είδα κιόλας στο public λέει διαθέσιμο από 1 Σεπτεμβρίου. Δεν ξέρω αν μπορείς να ακυρώσεις και να αγοράσεις από πλαισιο αν δεις ότι δεν έχεις ενημέρωση. Θα δοκιμάσω και diablo 4 απόψε μιας που το έλιωνα αυτό τον καιρό στο steamdeck και θα γράψω αν δω διάφορες. Να σαι καλά!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο οτι φαινεται εκανα την χειροτερη επιλογη, καθως οποτε εχω-ειχα προπαραγγειλει ή παραγγειλει ποτε δεν ειχα θεμα με τον Κωτσοβολο ή τα PUBLIC αλλα ειχα μεγαλα θεματα με το ΠΛΑΙΣΙΟ...τα PUBLIC δεν τα επελεξα καθως "εγραφαν-γραφουν" στο site τους για Σεπτεμβριο, ο Κωτσοβολος εβαλε την Παρασκευη παραλαβη πρωτες ημερες Ιουλιου (ενω οταν προπαρηγγειλα με διαβεβαιωναν οτι 13/6 μεσημερι θα το ειχα....) οπως και να εχει παιδια, καλοπαιχνιδα και επειδη η ελπιδα πεθαινει τελευταια (?) ελπιζω να με παρουν τηλ αυριο ή  μεχρι το τελος της βδομαδας και να παραλαβω και εγω!! 

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ: Δεν ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΩ ΠΡΙΝ την παραλαβη ΤΙΠΟΤΑ!!!!

Επεξ/σία από spinemm
  • Like 1
Δημοσ.

Παραλάβαμε και εμείς μία ερώτηση άμα Γνωρίζει κανένας το game pass του XBOX που το βρίσκουμε που Το δίνουνε  με την αγορά για τρεις μήνες δωρεάν 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ezy7 είπε

Παραλάβαμε και εμείς μία ερώτηση άμα Γνωρίζει κανένας το game pass του XBOX που το βρίσκουμε που Το δίνουνε  με την αγορά για τρεις μήνες δωρεάν 

Καλορίζικο. Μόλις μπεις στην εφαρμογή του game pass θα σε ρωτήσει αν θέλεις να ενεργοποιήσεις τους 3 μήνες δωρεάν 

• Like 1
Δημοσ.

Χθες Τρίτη  πλήρωσα κ μου είπαν ότι θα παραλάβω αύριο Πέμπτη...δε μου ήρθε κάποιο μαιλ ούτε μνμ κ υποψιασμένος πήρα τηλέφωνο να δω πότε θα έρθει...

Κ στο τηλέφωνο μου λένε ότι θα φύγει από πλαίσιο(Αθήνα) στις 22/6 κ θα παραλάβω μετά από 2-3 μέρες...

Ντροπή πραγματικά στο ΠΛΑΙΣΙΟ κ στον υπάλληλο εννοείται που μου είπε ψέματα...

Στη κοπέλα που μίλησα της είπα τι συνέβη κ μου είπε ότι θα το δρομολογήσει να φύγει από αυτούς στις 16/6 οπότε θα παραλάβω 19-20/6....

Αν μου το έλεγαν από την αρχή δεν θα είχα πρόβλημα η απλά θα ακυρωνα την παραγγελία....

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, isaias1983 είπε

Χθες Τρίτη  πλήρωσα κ μου είπαν ότι θα παραλάβω αύριο Πέμπτη...δε μου ήρθε κάποιο μαιλ ούτε μνμ κ υποψιασμένος πήρα τηλέφωνο να δω πότε θα έρθει...

Κ στο τηλέφωνο μου λένε ότι θα φύγει από πλαίσιο(Αθήνα) στις 22/6 κ θα παραλάβω μετά από 2-3 μέρες...

Ντροπή πραγματικά στο ΠΛΑΙΣΙΟ κ στον υπάλληλο εννοείται που μου είπε ψέματα...

Στη κοπέλα που μίλησα της είπα τι συνέβη κ μου είπε ότι θα το δρομολογήσει να φύγει από αυτούς στις 16/6 οπότε θα παραλάβω 19-20/6....

Αν μου το έλεγαν από την αρχή δεν θα είχα πρόβλημα η απλά θα ακυρωνα την παραγγελία....

Κλασσικο ΠΛΑΙΣΙΟ....ο λογος που δε τους εμπιστευομαι!!! Τουλαχιστον σκεψου οτι θα το εχεις γυρω στις 19 με 20....εγω ααααακκοοοομμμμμααααα περιμενω....αυριο θα παρω και εγω τηλ στον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ να δω τι δικαιολογια θα ακουσω!!!!

Δημοσ.

Μου έστειλαν μήνυμα από πλαίσιο . Αύριο πρωί παραλαμβάνω . Με αποφορολόγηση βγήκε στα 640 περίπου . Όποιος παρέλαβε αν έχει κάποιο tip κτλ feel free ! 

• Like 1
Δημοσ.

Εμπειρια απο οποιοι παρελαβαν ; 

Επισης καλο θα ηταν να μην αναβαθμιστειτε στο τελευταιο bios κατι διαβασα για μειωση του perfromance 

• Thanks 1
Δημοσ.

Επανερχομαι....ΣΥΓΝΩΜΗ εαν σας εχω ζαλισει....

Τηλεφωνο στον ΚΩΤΣΟ, Πεμπτη.....αφου το σηκωσαν μετα απο ακριβως 44 λεπτα, μαθαινω(?) οτι εχουν ερθει στις αποθηκες και οτι αυριο θα με παρουν τηλ μεχρι το μεσημερι απο το καταστημα για το ποτε παραλαμβανω....ΧΑΡΑ στο απειρο!!!

Τηλεφωνο στον ΚΩΤΣΟ, Παρασκευη (γυρω στις 14:10).... αφου εχει φτασει μεσημερι και ΚΑΝΕΙΣ δεν με εχει παρει τηλ απο το καταστημα ξαναπαιρνω εγω...υστερα απο αναμονη κοντα στη μιση ωρα...μαθαινω πως φαινεται στο συστημα τους οτι υπαρχουν 4 κομματια και εαν θελω να παω απο το καταστημα να το παρω για να μην περιμενω να με παρουν τηλεφωνο....ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟΑΠΕΙΡΟ, παω μετα τη δουλεια στο καταστημα....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ και ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ και στο συστημα του καταστηματος τιποτα.....ενω με απορια μου ζητανε την ωρα που μιλησα για να παρουν και αυτοι τηλ στα κεντρικα για να συζητησουν αυτο που μου ειπαν (4 κομματια μπλα μπλα μπλα), μου ζητανε ΣΥΓΝΩΜΗ για την ταλαιπωρια και γεια σας......

Τηλεφωνο στον ΚΩΤΣΟ, ΣΗΜΕΡΑ Σαββατο (γυρω στις 13:00)...σημερα ΤΕΛΙΚΑ μαθαινω, οτι ναι μεν φαινεται στο συστημα τους 4 κομματια ομως ο προμηθευτης τελικα δεν εχει παραδωσει κανενα και ειναι σε αναμονη παραλαβης....ΧΑΡΑ ΜΕΙΟΝ ΑΠΕΙΡΟΑΠΕΙΡΟΑΠΕΙΡΟ...

Και ρωταω τωρα...εσεις τι θα κανατε, θα ακυρωνατε την παραγγελια και θα ζητουσατε επιστροφη χρηματων και αποπειρα αγορας απο το ΠΛΑΙΣΙΟ με οποια αναμονη, ή θα περιμενατε (εαν μου λενε και αληθεια) ποοοοοοοοοοοοοοτε θα δεησει ο προμηθευτης του ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥ να τους στειλει αυτα τα 4 κομματια που προφανεστατα το ενα απο αυτα ειναι το δικο μου???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...