thagkol Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Πλέον έχει 500 ευρώ το Z1 extreme σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες για όποιον ενδιαφέρεται. Σίγουρα καλύτερο το Χ, αλλά η διαφορά τιμής δεν νομίζω να το δικαιολογεί. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2024 από thagkol 3
atonioz Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 50 ευρώ κάτω στο Γαλλικό άμαζον το rog ally X https://www.amazon.fr/-/en/dp/B0D6Z6MFN4?crid=1D1RNKW7CQEIX&dib=eyJ2IjoiMSJ9.I9JAhTBtL-F6KPyvLsuoZT7LRvpUvnmY9jRWymJPZvYIcV3GT6Sbk_FMh8qnKJRfiW1xCiiWXgvh1iC36KUYOcyLA7l6goY_6hmQarOHNE4-NEVbjHofD-Wofnop5-n-n6NnK186xJjCKVdo-gMJ_cvxK3XeOi392iCkpUjcYV6o-3Li7tYeip0Sbeaz9inML1L00c9Qkc4vvcY-dd7yCmRD2t_vIGGimap0tq34wkxqhZj9m2jpv0owLNZTBa3AZrTEQgof5Lw70DlI9i5JCbUFepgC3jxI0ki5XnIODdA.Cp3EVWP0FiU9_nmkzmM3dv0RVXU3vXRREc3vnOV7PaU&dib_tag=se&keywords=rog+ally+x&qid=1732886091&sprefix=rog+ally+x%2Caps%2C191&sr=8-2
atonioz Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Αφού είναι αλήτες, Αμερική το εβαλαν 700 $. Αν πάντως το αγοράσει έτσι και αλλιώς 50 ευρώ και 10 ευρώ μεταφορικά άμεσα διαθέσιμο από αμαζον. Ενώ από Ελλάδα δεν βλέπω διαθεσιμότητα στους μεγάλους.
HatTrick Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδια,απέκτησα το Z1 extreme πριν 2 βδομαδες και ηδη σκεφτομαι αναβαθμιση στον nvme.Υπάρχει κάποιος που να εχει κάνει αναβαθμιση με M.2 Type 2230 και εχει αποψη για ταχυτητες κτλ;Διαβασω πολλά στο ιντερνετ και δεν ξερω τι να επιλεξω.Επίσης εχει επιχειρήσει καποιος να τον αντικαταστίσει με M.2 Type 2280?Διαβαζω για μεγαλυτερη καυταναλωση ενεργειας ,και επίσης οτι η αποδοση εξαρταται και απο τον ανταπτορα που θα εχεις,και η αληθεια ειναι οτι δεν βρισκω ανταπτορες που να αναφερουν μεγιστες ταχυτητες read/write. Τελος εχει επιχειρησει καποιος να αλλαξει μπαταρια;Εχω δει στο ιντερνετ κυκλοφορει μια μπαταρια που θεωρητικα κουμπωνει κατευθειαν στη θεση της μαμισιας αλλα πιστευω δεν ειναι τοσο απλο οσο φαινεται αυτο. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2024 από HatTrick
johnnyman Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, HatTrick είπε Καλησπέρα παιδια,απέκτησα το Z1 extreme πριν 2 βδομαδες και ηδη σκεφτομαι αναβαθμιση στον nvme.Υπάρχει κάποιος που να εχει κάνει αναβαθμιση με M.2 Type 2230 και εχει αποψη για ταχυτητες κτλ;Διαβασω πολλά στο ιντερνετ και δεν ξερω τι να επιλεξω.Επίσης εχει επιχειρήσει καποιος να τον αντικαταστίσει με M.2 Type 2280?Διαβαζω για μεγαλυτερη καυταναλωση ενεργειας ,και επίσης οτι η αποδοση εξαρταται και απο τον ανταπτορα που θα εχεις,και η αληθεια ειναι οτι δεν βρισκω ανταπτορες που να αναφερουν μεγιστες ταχυτητες read/write. Τελος εχει επιχειρησει καποιος να αλλαξει μπαταρια;Εχω δει στο ιντερνετ κυκλοφορει μια μπαταρια που θεωρητικα κουμπωνει κατευθειαν στη θεση της μαμισιας αλλα πιστευω δεν ειναι τοσο απλο οσο φαινεται αυτο. Καλημέρα φίλε μου. Εγώ έχω βάλει τον Western Digital Black SN770M SSD 2TB ο οποίος θερίζει. Όσον αφορά την μπαταρια ναι κουμπώνει απευθείας κ την αγοράζεις από aliexpress. Εγώ έχω αγοράσει το Anker 737 Powercore Prime 24000mAh 140W το οποίο είναι τρομερό εαν και το ally το δουλεύω κατά 90% με το ρεύμα. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2024 από johnnyman
HatTrick Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) καλησπέρα,ευχαριστω πολυ.Στα 200 ευρω ο δισκος που αναφερεις,με κραταει λιγο πισω μια και οι 2280 ειναι αρκετα φθηνοτεροι.Οσο για το powerbank ειναι καλη επιλογη αλλα πανακριβο,η μπαταρια που αναφερω κανει καπου στα 30-50 ευρω και ειναι 74Wh αλλα πιστευω θα υπαρχουν που εν καιρω ισως μπρικαρουν την συσκευη. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2024 από HatTrick
johnnyman Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 17 λεπτά πριν, HatTrick είπε καλησπέρα,ευχαριστω πολυ.Στα 200 ευρω ο δισκος που αναφερεις,με κραταει λιγο πισω μια και οι 2280 ειναι αρκετα φθηνοτεροι.Οσο για το powerbank ειναι καλη επιλογη αλλα πανακριβο,η μπαταρια που αναφερω κανει καπου στα 30-50 ευρω και ειναι 74Wh αλλα πιστευω θα υπαρχουν που εν καιρω ισως μπρικαρουν την συσκευη. Η μπαταρία είναι σαν αυτή εδώ. Καλά τον ssd κ το power bank που το πήρα αρχές γενναρη ήταν πολύ φτηνότερα. Τώρα ανέβηκαν αρκετά..
HatTrick Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 το θεμα με την μπαταρια δεν ειναι μονο τι λεει η περιγραφη αλλα και αν ειναι αξιοπιστη.Πχ εχω καταλαβει οτι μπορει να μην ειναι προγραμματισμενη σωστα και να μην κανει σωστο ρευμα delivery οποτε να εχεις προβλημα. Σε πρωτη φαση μονο ο δισκος με απασχολει γιατι ειναι πολυ risky η αλλαγη μπαταριας για αυτο αναζητω και καποιον που το εχει κανει ο ιδιος.
merkon Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Επιστρέφω καθότι πλέον είμαι κάτοχος του Ally X, το πήρα από το Best Buy κατά την επίσκεψή μου στην Νέα Υόρκη πριν μερικές εβδομάδες όταν είχε βγει και σε προσφορά Black Friday. Για να είμαι ειλικρινής στην αρχή μου είχε φανεί πάρα πολύ δύσχρηστο και πως τα Windows δεν ταιριάζουν σε μία τόσο μικρή συσκευή. Σκέφτηκα μέχρι και να το πουλήσω κατευθείαν πίσω στο Best Buy και να πάρω τα χρήματά μου πίσω. Τελικά αποφάσισα να το κρατήσω και να δω εάν θα με βολέψει στην πορεία, εάν όχι θα μπορούσα πολύ εύκολα να το βάλω στο eBay και να φύγει και σε μεγαλύτερη τιμή από ότι το πήρα. Το χρησιμοποιώ λοιπόν τώρα δύο βδομάδες έχοντας κατεβάσει πολλά παιχνίδια και μπορώ να πω ότι η συσκευή είναι φοβερή. Παίζω από την άνεση του καναπέ μου ή οπουδήποτε αλλού βρίσκομαι με πολλή άνεση, η συσκευή έχει κορυφαίες επιδόσεις γι’ αυτό που είναι και τρέχει τα πάντα πολύ άνετα. Η μπαταρία μέχρι στιγμής είναι μια χαρά και ανάλογα το παιχνίδι που παίζω και σε τι settings είναι ρυθμισμένη συσκευή μπορώ να δω αρκετές ώρες μπαταρίας και χρήσης. Περιμένω να μου έρθουν και κάποια αξεσουάρ που έχω παραγγείλει για να ολοκληρωθεί η εμπειρία χρήσης. Αν έχετε κάποια απορία θα χαρώ να βοηθήσω 2 2
johnnyman Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Βγήκαν νέοι drivers για gpu με support afmf2. https://rog.asus.com/gaming-handhelds/rog-ally/rog-ally-2023/helpdesk_download/ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα