noFEARgr Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου Η lcd του ally ειναι πολυ καλυτερη απο του steam deck , δεν ειναι τοσο δραματικα τα πραγματα 2
mtifosi Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου 2 ώρες πριν, noFEARgr είπε Η lcd του ally ειναι πολυ καλυτερη απο του steam deck , δεν ειναι τοσο δραματικα τα πραγματα Σίγουρα καλύτερη από του steam deck που ήταν ακόμα χειρότερη αλλά και πάλι το oled είναι άλλο επίπεδο . Εγω τουλάχιστον δεν μπορώ να κάνω καν σύγκριση του 1200:1 αντίθεση απέναντι σε oled και ειδικά σε κάποιους τίτλους .
Braveheart1980 Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου (επεξεργασμένο) Παιδιά έχει κανείς εμπειρία από RMA; (αγορά από Πλαίσιο αν αυτό έχει σημασία) Το δεξί joystick ξαφνικά πάει μόνο πάνω κάτω και όχι δεξιά αριστερά... Ούτε calibration πιάνει... Επεξ/σία 26 Μαϊου από Braveheart1980
johnnyman Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου 19 λεπτά πριν, Braveheart1980 είπε Παιδιά έχει κανείς εμπειρία από RMA; (αγορά από Πλαίσιο αν αυτό έχει σημασία) Το δεξί joystick ξαφνικά πάει μόνο πάνω κάτω και όχι δεξιά αριστερά... Ούτε calibration πιάνει... Το πλαίσιο δίνει 2 χρόνια εγγύηση δικιά του στο ally οπότε λογικά το πας κατευθείαν σε αυτούς. 1
Braveheart1980 Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου 8 ώρες πριν, johnnyman είπε Το πλαίσιο δίνει 2 χρόνια εγγύηση δικιά του στο ally οπότε λογικά το πας κατευθείαν σε αυτούς. Καλα αυτο εννοειται, ετσι και αλλιως ο πωλητης εχει ευθυνη στα πρωτα 2 χρονια. Απλα ρωταω για χρονους κλπ
D.Luffy Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου (επεξεργασμένο) On 25/05/2024 at 09:32, Fronimitis said: Γιατί έχετε φαγωθεί τόσο με τις oled οθόνες όταν μιλάμε για gaming; Σταθερές εικόνες,χάρτες,υπερβολικές θερμοκρασίες και πολλές ώρες gaming είναι εχθρός για τέτοιες οθόνες. Ειδικά αν μιλάμε για handheld και laptop το burn in θα πάει σύννεφο On 25/05/2024 at 09:42, firepc said: ας πουν όσοι έχουν το steam deck oled απο day1 ή το switch oled Έχω το Switch OLED από day one. Τέρμα φωτεινότητα μόνιμα και άπειρες ώρες παιχνιδιού. Δεν έχει πουθενά το παραμικρό burn-in. Έχω και το Steam Deck OLED και αυτό day one αλλά είναι νωρίς για να κρίνω. Προς το παρόν όλα καλά πάντως και με αυτό. Και από TV, η LG C9 μου έβγαλε τόσα χρόνια (την αναβάθμισα περισυ) με λιώσιμο σε HDR gaming χωρίς κανένα ψεγάδι. Από κινητά επίσης που έχουν από τα πιο στατικά μενού σε συσκευές, ποτέ δεν μου έτυχε κάποιο burn-in. Μη βλέπετε την OLED τεχνολογία με τόσο κλειστό μυαλό και θεωρείτε ότι οπωσδήποτε θα εμφανιστεί burn-in. Έχουν προχωρήσει σημαντικά τα πράγματα σε αυτόν τον τομέα και τα panel δεν είναι τόσο ευπαθή όσο παλιά. Αν προκύψει κάτι τέτοιο συνήθως γίνεται πολύ γρήγορα και ο λόγος είναι ότι έτυχε κάποια ελλατωματική παρτίδα. Προφανώς όμως όποιος θέλει να έχει το κεφάλι του εντελώς ήσυχο, πηγαίνει σε LCD που αποκλείεται να παρουσιάσουν το συγκεκριμένο πρόβλημα. Προσωπικά προτιμώ να πάρω αυτο το μικρό (πλέον) ρίσκο και να χαίρομαι τα χρώματα και τα μαύρα κάθε φορά που παίζω. Δεν "παντρεύομαι" τις συσκευές μου και θέλω να τις χαίρομαι στο έπακρο. Το θέμα είναι να αντέχουν στο προσδόκιμο ζωής τους που δεν είναι 10ετίες. Ούτε καν προβληματίζομαι για το burn-in γιατί δεν μου έτυχε ποτέ σε τόσες OLED συσκευές που πέρασαν από τα χέρια μου. Επεξ/σία 26 Μαϊου από D.Luffy 4
Frago21ps Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου Mod μπαταριας ally x σε ally 2023,Ετοιμο πισω καπακι για εκτυπωση,τωρα μενει να βγει μπαταρια του ally x μεχρι τελος του μηνα για παραγγελια,μετα μενει να δουμε τα joysticks 3
spinemm Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Παιζει κανεις το FORZA MOTORSPORT στο ALLY?? Eαν ΝΑΙ, σας κρασαρει και εσας μετα το τελευταιο update (του FORZA, v1.604.3091.0), ολοκληρωνοντας συνηθως τον πρωτο ή τον 2ο γυρο στο career mode...ενω σε FREE MODE παιζει κανονικα!!!! Επεξ/σία 15 Ιουνίου από spinemm 1
Fronimitis Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Τελικά η πρεσβυωπια μου με κούρασε στο Ally,κι έτσι χτες πήρα ένα Legion Go να το δοκιμάσω κι αυτό. Για την ώρα ανάμεικτα τα συναισθήματα.... Σε πολλά είναι καλύτερο,αλλά στην απόδοση των παιχνιδιών θέλει ψάξιμο.Ή τουλάχιστον δεν έχω μάθει εγώ ακόμα τα κουσούρια του. Όμως η μεγάλη του οθόνη με βόλεψε πολύ.Οι controllers του Ally νομίζω μου αρέσουν περισσότερο. Επεξ/σία 22 Ιουνίου από Fronimitis 2
billeiros Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου Στις 15/6/2024 στις 8:03 ΜΜ, spinemm είπε Παιζει κανεις το FORZA MOTORSPORT στο ALLY?? Eαν ΝΑΙ, σας κρασαρει και εσας μετα το τελευταιο update (του FORZA, v1.604.3091.0), ολοκληρωνοντας συνηθως τον πρωτο ή τον 2ο γυρο στο career mode...ενω σε FREE MODE παιζει κανονικα!!!! Απ' ότι διάβασα φταίνε οι drivers.θελει παλλιοτερους Απέκτησα κι εγώ το Ρογκάκι και μόνο θετικά έχω να πω.με λίγο ψάξιμο και πέρασμα καθαρών amd drivers και ενεργοποίηση του amd fluid motion το μηχάνημα απογειωνεται Αν είχε και καλύτερη μπαταρία θα ήταν το τέλειο.για την ώρα σύμμαχος μου ένα 20ρι power bank της xiaomi όταν δεν είμαι κοντά σε πριζα 2
ppkontop Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου Καλημέρα σας. Καμία πρόταση για power bank και dock για το ραλάκι;
billeiros Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου 13 λεπτά πριν, ppkontop είπε Καλημέρα σας. Καμία πρόταση για power bank και dock για το ραλάκι; https://www.e-shop.gr/xiaomi-mi-50w-power-bank-3-20000mai-bhr5121gl-p-TEL.200008?gad_source=1&gclid=CjwKCAjw1emzBhB8EiwAHwZZxQYugs2_vkZYtmzBOU_qtNRnbNnHYwCcw1b3du4kbGx4o5F4kQV2yxoCqoUQAvD_BwE Αυτό εχω προσωπικά και παίζεις και φορτίζει ταυτόχρονα λόγω των 50watt του
ppkontop Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου 3 λεπτά πριν, billeiros είπε https://www.e-shop.gr/xiaomi-mi-50w-power-bank-3-20000mai-bhr5121gl-p-TEL.200008?gad_source=1&gclid=CjwKCAjw1emzBhB8EiwAHwZZxQYugs2_vkZYtmzBOU_qtNRnbNnHYwCcw1b3du4kbGx4o5F4kQV2yxoCqoUQAvD_BwE Αυτό εχω προσωπικά και παίζεις και φορτίζει ταυτόχρονα λόγω των 50watt του Υποστηρίζει turbo mode;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα