BROKOLOS Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Χαιρετώ την ομάδα είμαι κάτοχος του ρογκ αλυ ζητά 1 εδώ και κάνα ένα μισή μήνα Τώρα 2 ερωτήσεις Μπορώ να συνδέσω το ρογκ με το μόνιτορ μου κσι το Ps5 controller h Ps4 και να παίζω παιχνίδια του γκειμ πας από εκεί???? Μπορώ να μπω μέσω βπν σε ξένα σαιτ και να αγοράσω σι Ντι κις από γκειμς με πολύ λίγα λεφτά σε σχέση με τα Ελληνικά και να τα παίζω από το ρογκ??? Το ρογκ το έχω πάρει για να παίζω wow από το σπίτι αλλά δικαιουμε και ένα τρίμηνο γκειμ πας για αυτό ρωτάω
Braveheart1980 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 13 ώρες πριν, BROKOLOS είπε Χαιρετώ την ομάδα είμαι κάτοχος του ρογκ αλυ ζητά 1 εδώ και κάνα ένα μισή μήνα Τώρα 2 ερωτήσεις Μπορώ να συνδέσω το ρογκ με το μόνιτορ μου κσι το Ps5 controller h Ps4 και να παίζω παιχνίδια του γκειμ πας από εκεί???? Μπορώ να μπω μέσω βπν σε ξένα σαιτ και να αγοράσω σι Ντι κις από γκειμς με πολύ λίγα λεφτά σε σχέση με τα Ελληνικά και να τα παίζω από το ρογκ??? Το ρογκ το έχω πάρει για να παίζω wow από το σπίτι αλλά δικαιουμε και ένα τρίμηνο γκειμ πας για αυτό ρωτάω Ναι σε όλα, κανονικό PC είναι
Akisvicky Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Παιδιά μια ερώτηση κ εγώ διότι ψαχνομαι για dock από εδω Ελλάδα ... Αυτά που έχω βρει κ δεν ξέρω αν κάνουν είναι τα εξής 1)DELL DOCKING STATION WD19S https://www.skroutz.gr/s/28313933/Dell-WD19S-130W-USB-C-Docking-Station-me-HDMI-DisplayPort-4K-PD-Ethernet-kai-syndesi-3-Othonon-Mayro.html 2)HP USB-C Docking Station με HDMI/DisplayPort 4K PD https://www.skroutz.gr/s/37426955/HP-USB-C-Docking-Station-me-HDMI-DisplayPort-4K-PD-Ethernet-kai-syndesi-2-Othonon-Mayro-50H55AA.html Το θέλω ώστε να συνδέσω portable monitor πάνω κ ταυτόχρονα να φορτίζει . Κάνει κάποιο από αυτά ; 1
Braveheart1980 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου Γιατί δεν πάς σε κάτι τραγικά οικονομικότερο όπως αυτό; https://www.skroutz.gr/s/29022169/Baseus-Metal-Gleam-Series-8-in-1-USB-C-Docking-Station-me-HDMI-4K-PD-Ethernet-Asimi.html
Akisvicky Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 16 ώρες πριν, Braveheart1980 είπε Γιατί δεν πάς σε κάτι τραγικά οικονομικότερο όπως αυτό; https://www.skroutz.gr/s/29022169/Baseus-Metal-Gleam-Series-8-in-1-USB-C-Docking-Station-me-HDMI-4K-PD-Ethernet-Asimi.html διοτι ειναι 4K 30 Hz κ θελω κ αλλη θυρα c για να συνδεσω επιπλεον της οθονης και αλλα πραγματα και απο τι καταλαβαινεις θα το βαζω κ στην τηλεοραση οταν χρειαζεται κ γιαυτο δεν θελω 4K 30 Hz . Επισης μην βλεπεται τις τιμες στο σκρουτζ ηδη υπαρχουν πιο φτηνα μεταχειρισμενα .
Frago21ps Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, ένα γρήγορο βίντεο που τράβηξα για να δείτε πως τρέχει με το call of duty world war, 14 gb ram + 8 vram =22 από τα 32 gb ram στα 30w, όσο για τα fps έχω δει ανάλογα βίντεο και περίπου με τις ρυθμίσεις που έχω πάει 80-100,εγω στο δικό μου είδα και 120, οπότε μπορείς να πεις ότι βοηθάει αρκετά η πιο πολύ και γρήγορη Ram, είχα πει ότι θα ανέβαζα τα βιντεάκια πριν και μετά αλλά δυστυχώς ο δίσκος που είχα στο server χάλασε και θέλει πολλά λεφτά για να κάνω ανάκτηση και προς το παρόν δεν θα το κάνω αν κάποιος έχει κάποιο παιχνίδι και το έχω και εγώ αγοράσει να δοκιμάσουμε να δούμε τι άλλες διαφορές έχει Επεξ/σία 14 Απριλίου από Frago21ps 6
Nik1239 Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου Καλησπέρα παιδιά, έπιασα ένα Rog σήμερα εκθεσιακό να παίξω λίγο μιας και το έφεραν επιτέλους στην περιοχή μου. Πρωτη εντύπωση με λίγο fh4 πολύ θετική. Έτρεχε πολύ καλά και έδειχνε πολύ ωραίο στην οθόνη του. Ένα αρνητικό που βρήκα είναι τα πισω κουμπιά του που μου φάνηκαν πολύ κακής ποιότητας και δεν μπορούσα να τα πατήσω σωστά ή γρήγορα. Δεν ξέρω αν οφείλεται στην πολύ χρήση που το έχει γίνει. Μέγεθος ιδανικό , ίσως ήθελε λίγο καλύτερα grip γιατί δεν μπορούσα να βολεψω τελείως τα χέρια μου στο κράτημα. Αξίζει η αγορά του αν έχω ήδη ps5 ή να περιμένω το 2; 3
noFEARgr Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 1 hour ago, Nik1239 said: Καλησπέρα παιδιά, έπιασα ένα Rog σήμερα εκθεσιακό να παίξω λίγο μιας και το έφεραν επιτέλους στην περιοχή μου. Πρωτη εντύπωση με λίγο fh4 πολύ θετική. Έτρεχε πολύ καλά και έδειχνε πολύ ωραίο στην οθόνη του. Ένα αρνητικό που βρήκα είναι τα πισω κουμπιά του που μου φάνηκαν πολύ κακής ποιότητας και δεν μπορούσα να τα πατήσω σωστά ή γρήγορα. Δεν ξέρω αν οφείλεται στην πολύ χρήση που το έχει γίνει. Μέγεθος ιδανικό , ίσως ήθελε λίγο καλύτερα grip γιατί δεν μπορούσα να βολεψω τελείως τα χέρια μου στο κράτημα. Αξίζει η αγορά του αν έχω ήδη ps5 ή να περιμένω το 2; Τελειως διαφορετικες περιπτωσεις με το ps5 , δεν αντικαταστει το ενα με το αλλο .
johnnyman Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 3 ώρες πριν, Nik1239 είπε Καλησπέρα παιδιά, έπιασα ένα Rog σήμερα εκθεσιακό να παίξω λίγο μιας και το έφεραν επιτέλους στην περιοχή μου. Πρωτη εντύπωση με λίγο fh4 πολύ θετική. Έτρεχε πολύ καλά και έδειχνε πολύ ωραίο στην οθόνη του. Ένα αρνητικό που βρήκα είναι τα πισω κουμπιά του που μου φάνηκαν πολύ κακής ποιότητας και δεν μπορούσα να τα πατήσω σωστά ή γρήγορα. Δεν ξέρω αν οφείλεται στην πολύ χρήση που το έχει γίνει. Μέγεθος ιδανικό , ίσως ήθελε λίγο καλύτερα grip γιατί δεν μπορούσα να βολεψω τελείως τα χέρια μου στο κράτημα. Αξίζει η αγορά του αν έχω ήδη ps5 ή να περιμένω το 2; Καλησπέρα φίλε μου. Εννοείται ότι αξίζει. Έχω και εγώ ps5 με καλή tv και παίζω πιο πολύ στο ally 😆. Για καλύτερο grip περνεις την συγκεκριμένη θήκη από Amazon. Ότι καλύτερο,κορυφή. https://skullnco.com/products/gripcase-for-rog-ally?variant=46830007386404 1
Nik1239 Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 58 λεπτά πριν, johnnyman είπε Καλησπέρα φίλε μου. Εννοείται ότι αξίζει. Έχω και εγώ ps5 με καλή tv και παίζω πιο πολύ στο ally 😆. Για καλύτερο grip περνεις την συγκεκριμένη θήκη από Amazon. Ότι καλύτερο,κορυφή. https://skullnco.com/products/gripcase-for-rog-ally?variant=46830007386404 Α όντως κάνει δουλειά η θήκη το σκέφτομαι άσχημα για αγορά. Το μόνο που με κρατάει είναι η μικρή μπαταρία σε περίπτωση θέλω να παίξω κάπου που δεν έχω πρίζα (πχ αεροπλάνο, καράβι, λεωφορείο). 2
noFEARgr Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 45 minutes ago, Nik1239 said: Α όντως κάνει δουλειά η θήκη το σκέφτομαι άσχημα για αγορά. Το μόνο που με κρατάει είναι η μικρή μπαταρία σε περίπτωση θέλω να παίξω κάπου που δεν έχω πρίζα (πχ αεροπλάνο, καράβι, λεωφορείο). Θα παρεις μαζι καποιο powerbank
johnnyman Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Nik1239 είπε Α όντως κάνει δουλειά η θήκη το σκέφτομαι άσχημα για αγορά. Το μόνο που με κρατάει είναι η μικρή μπαταρία σε περίπτωση θέλω να παίξω κάπου που δεν έχω πρίζα (πχ αεροπλάνο, καράβι, λεωφορείο). Anker 737 και τέλος. Επεξ/σία 19 Απριλίου από johnnyman 1
Nik1239 Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου 1 ώρα πριν, noFEARgr είπε Θα παρεις μαζι καποιο powerbank 9 λεπτά πριν, johnnyman είπε Anker 737 και τέλος. Πόσο κρατάει περίπου με αυτό; Ιδανικά θα ήθελα ένα 3ωρο με βαριά χρήση (πχ cyberpunk). Βγάζει δύο φορτίσεις;
noFEARgr Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου 9 hours ago, Nik1239 said: Πόσο κρατάει περίπου με αυτό; Ιδανικά θα ήθελα ένα 3ωρο με βαριά χρήση (πχ cyberpunk). Βγάζει δύο φορτίσεις; 1,5-2 φορτισεις βγαζει . Οριακα θα πιανεις το 3ωρο που θες . Το θετικο με το συγκεκριμενο powerbank γιαυτο και κοστιζει τοσο ειναι οτι εχει 140watt φορτιση , σε κατω απο μια ωρα το εχεις φορτισει . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα