Προς το περιεχόμενο

Asus ROG Ally

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εννοείτε να το βάλεις το βίντεο.

Δύσκολο να το κάνει κάποιος γιατί το κέρδος είναι μηδαμινό και η εγγύηση πάει περίπατο,αλλά αφού το έκανες αξίζει να το μοιραστείς.

• Απαντ. 555
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έτοιμη και η ταχύτητα 

Asus rog ally 32gb ram 7500,,,

Modded in greece,, 

20240228_175210~2.JPG

35 minutes ago, Fronimitis said:

Εννοείτε να το βάλεις το βίντεο.

Δύσκολο να το κάνει κάποιος γιατί το κέρδος είναι μηδαμινό και η εγγύηση πάει περίπατο,αλλά αφού το έκανες αξίζει να το μοιραστείς.

Με μία γρήγορη δοκιμή war world z είχα 100-110 καρέ τώρα πήγε και 130,ίδια settings

Επεξ/σία από Frago21ps
  • Like 4
Δημοσ.

Είναι δηλαδή τόσο απαιτητικό το παιχνίδι αυτό που ξέμενε από ram και τώρα αναπνέει καλύτερα;

Εντύπωση μου κάνει γιατί 20 FPS διαφορά δύσκολα την βλέπεις μόνο με αναβάθμιση μνήμης.

• Like 1
Δημοσ.
Just now, Fronimitis said:

Είναι δηλαδή τόσο απαιτητικό το παιχνίδι αυτό που ξέμενε από ram και τώρα αναπνέει καλύτερα;

Εντύπωση μου κάνει γιατί 20 FPS διαφορά δύσκολα την βλέπεις μόνο με αναβάθμιση μνήμης.

Ναι ξέρεις γιατί, γιατί τώρα κάτι που ξέχασα να αναφέρω είναι ότι έβαλα από 4 το vram σε 8, επίσης δεν είναι μόνο ότι από 16 έγινε 32 αλλά και η ταχύτητα από 6400 σε 7500!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το βίντεο για όσους θέλουν μια ιδέα 

Επεξ/σία από Frago21ps
  • Like 11
Δημοσ.

@Frago21ps Μπράβο! Το αμφισβητούσα και εγώ ότι θα τα καταφέρεις αλλά μας απέδειξες ότι κάναμε λάθος.

Περιμένουμε εντυπώσεις από παιχνίδια.

Δοκίμασε όμως κάτι βαρύ όπως Witcher 3 ή Elden Ring, όχι παιχνίδια που τρέχουν ήδη 100+ χωρίς mods.

• Like 3
Δημοσ.
23 minutes ago, D.Luffy said:

@Frago21ps Μπράβο! Το αμφισβητούσα και εγώ ότι θα τα καταφέρεις αλλά μας απέδειξες ότι κάναμε λάθος.

Περιμένουμε εντυπώσεις από παιχνίδια.

Δοκίμασε όμως κάτι βαρύ όπως Witcher 3 ή Elden Ring, όχι παιχνίδια που τρέχουν ήδη 100+ χωρίς mods.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν πρόλαβα να πω ότι είμαι τεχνικός γιατί από το πρώτο post που έκανα είχα ειρωνείες και troll και για αυτό και εγώ το συνέχισα έτσι, δεν είμαι απλώς τεχνικός έχω  γνώση από reballing και πίστευα ότι θα τα καταφέρω εκεί που δυσκολεύτηκα ήτανε στο ρύθμιση μα τον bios αλλά με βοήθησαν τα παιδιά από το ξένο forum γιατί αλήθεια είναι δεν τα ανακάλυψα από το μυαλό μου μόνος μου

Από εβδομάδα θα ανεβάσω benchmark αλλά έχω δει αρκετές διαφορές ειδικά στο άνοιγμα κλείσε εφαρμογών λόγω της πιο γρήγορης ram και σε θέμα εγκατάστασης παιχνιδιού που εκείνη την ώρα γίνεται αποσυμπίεση και εγκατάσταση μεγάλων αρχείων, και εκεί βοηθάει η πιο γρήγορη και πιο μεγάλη ram

Δημοσ.

Mπραβο σου . Δεν αξιζει το ρισκο για μενα αλλα κριμα να μην εχει official η asus μια εκδοση με 32gb. 

Ειναι λιγα τα 16 ποσο μαλλον οταν τα μοιραζεται με το gpu 

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα να πω κάτι, δεν το έκανα για τα παιχνίδια πιο πολύ το έκανα λόγο ότι μου άρεσε σαν mod και δεν δεχόμουν να το έχουν κάνει 2-3 άτομα στο εξωτερικό και όχι εδώ αλλά και για να δω την διαφορές γενικά που έχει, βλέπω καλύτερο και περισσότερο multi tasking και γενικά τώρα είναι ένα all in one pc που δεν έχει να ζηλέψει κάτι από ένα laptop παρόμοιων χαρακτηριστικών 

Επεξ/σία από Frago21ps
  • Like 3
Δημοσ.
Στις 29/2/2024 στις 2:22 ΜΜ, Frago21ps είπε

Το βίντεο για όσους θέλουν μια ιδέα 

Γειά σου ριμπεηλά Λεφτέρη με τα πιστολάκια μαλλιών σου!
Σε άλλα νέα, εύγε σου!

Δημοσ.
10 hours ago, xtrmsnpr said:

Γειά σου ριμπεηλά Λεφτέρη με τα πιστολάκια μαλλιών σου!
Σε άλλα νέα, εύγε σου!

Ευχαριστώ, θα ανεβάσω από εβδομάδα και βίντεο με benchmark 

• Like 2
Δημοσ.

Call of duty Warzone online στα ultra setting 1080 ανάλυση 60-80 fps, 13-15 gb ram +8 vram =20 συνολικής Ram την ώρα του παιχνιδιού, πολύ παραπάνω από ότι τα 16 που έχει στο το ally και νομίζω καθαρά είναι πιο λίγο, δυστυχώς δεν είχα παίξει το παιχνίδι πριν το mod να δω πως έτρεχε, αν κάποιος το έχει ας μας πει στα setting που λέω πως του παίζει 

20240303_231701~2.JPG

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά είχα πει ότι θα ανέβαζα ένα βιντεάκι με τις διαφορές πριν και μετά το mod που έκανα στα 32 giga αλλά δυστυχώς έπαθε ζημιά ο server που είχα μέσα μου όλα τα αρχεία μαζί και το βίντεο με τα benchmark πριν το mod και περιμένω να δω αν καταφέρουν να μου τον επισκευάσουν για να μπορέσω να κάνω το βίντεο που θέλω,ωστόσο έχω τραβήξει νέα βιντεάκια με το  liquid metal  που έβαλα σχεδόν με όλη την διαδικασία πως το έκανα, δεν είδα τεράστια διαφορά 6-7 βαθμούς καλύτερη θερμοκρασία αλλά περισσότερη ώρα υψηλά χρονισμένος ο επεξεργαστής με αποτέλεσμα να έχω εκεί λίγο καλύτερα frames σε δύσκολες σκηνές και χαμηλότερες στροφές ανεμιστήρα που σημαίνει λιγότερο θόρυβος  Απλά δεν το έχω πολύ με την επεξεργασία βίντεο, μόλις μπορέσω θα το ανεβάσω 

Επεξ/σία από Frago21ps
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...