Προς το περιεχόμενο

Asus ROG Ally

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαι εγω δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα μεχρι στιγμης...στο Laptop επισης μονο μετα απο format δεν δουλευει απο το αντιστοιχο "πληκτρο" και πρεπει να το κανω εγκατασταση ξανα αλλα μετα δουλευει "ρολοϊ".

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξυπνάω το πρωί,ανοίγω το Ally και βάζω ένα παιχνίδι να κατεβαίνει από epic για να το βρω έτοιμο όταν σχολασω.

Γυρνάω σπίτι και το βρίσκω στο Bios menu.

Ότι κι αν έχω κάνει δεν bootαρει στα Windows.

Έσβησε τα πάντα από μόνο του;Κάηκε ο σκληρός;Πάω για σέρβις;

20240228_115448.jpg

20240228_115559.jpg

Επεξ/σία από Fronimitis
Δημοσ.
On 07/02/2024 at 12:29, xtrmsnpr said:

Κλαίω πραγματικά!

Ρε μπρο κάτσε στα αυγά σου να χαρείς την κονσόλα σου. Αυτά είναι τα specs της κονσόλας και deal with it.

Δεν έχεις γνώσεις ηλ. μηχανικού και φαίνεται, και δε στο λέω με κακία, αλλά είναι η αλήθεια από αυτά που γράφεις.

Τί πιστολάκια για μαλλιά και πλακέτες και τσιπάκια, θα τρελαθούμε.
Ξέρεις τι θερμότητα χρειάζεται για να τα ξεκολλήσεις και να τα κολλήσεις και να καθαρίσεις τα υπολείμματα;
Ξέρεις πόση ώρα πρέπει να το έχεις να βγάζει αέρα χωρίς να λιώσεις το τσιπακι, τη πλακέτα και ότι υπάρχει γύρω του;
Τί να κλάσει το πιστολάκι μαλλιών, είναι σχεδιασμένο να στεγνώνει μαλλιά, όχι να αποτεφρώνει ανθρώπους.
Με θερμοπίστολο (πιστόλια θερμού αέρα κοινώς) γίνεται μόνο η δουλειά.

Εν τω μεταξύ στο βίντεο δεν υπάρχει/γίνεται πουθενά η χρήση του κολλητηριού, αλλά εσύ βρήκες εξάλλου.

Στο βίντεο φαίνεται εύκολο, γιατί μάντεψε...γίνεται από κάποιον που ξέρει τι κάνει και έχει γνώσεις.

Επίσης, είναι an ally όχι "a ally".

Over n out και καλή τύχη.

🐑

Καλημερα,να ανεβασω photo?Προς ενημερωση,1ο Asus Rog Ally 32GB Ram 7500 Στην ελλαδα

Δημοσ.
55 minutes ago, Frago21ps said:

Καλημερα,να ανεβασω photo?Προς ενημερωση,1ο Asus Rog Ally 32GB Ram 7500 Στην ελλαδα

Aνεβασε οπως και benchmark αν εχεις !

1 hour ago, Fronimitis said:

Ξυπνάω το πρωί,ανοίγω το Ally και βάζω ένα παιχνίδι να κατεβαίνει από epic για να το βρω έτοιμο όταν σχολασω.

Γυρνάω σπίτι και το βρίσκω στο Bios menu.

Ότι κι αν έχω κάνει δεν bootαρει στα Windows.

Έσβησε τα πάντα από μόνο του;Κάηκε ο σκληρός;Πάω για σέρβις;

20240228_115448.jpg

20240228_115559.jpg

Ο ssd στοκ η ειχες αλλαξει με μεγαλυτερο ;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Aνεβασε οπως και benchmark αν εχεις !

Ο ssd στοκ η ειχες αλλαξει με μεγαλυτερο ;

Όχι τον άλλαξα με τον 1tb Corsair.

Δημοσ.
3 minutes ago, Fronimitis said:

Όχι τον άλλαξα με τον 1tb Corsair.

Τον αλλαξες προσφατα ;  Εγω στην θεση σου θα το ανοιγα και θα τον ξανατοποθετουσα.

Ειχα παρομοιο προβλημα με εναν 2tb που ειχα παρει απο aliexpress , δεν ειχε μπει τελειως μεχρι μεσα με αποτελεσμα με διαστολη/συστολη οταν ζοριζοταν εχανε επαφη και ειχα παρομοια οθονη με το δικο σου . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Frago21ps είπε

Μπράβο παλικάρι. Έτσι θα πάει η Ελλάδα μας μπροστά. ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ!
Πρέπει να ειδοποιήσουμε την ΠτΔ για να σε βραβεύσει!
Μπορώ τώρα επιτέλους να κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια.

Εννοείται θα ανεβάσεις και φώτος και βίντεο που θα μιλάς και θα εξηγάς τί δείχνεις με αυτό που λειτουργεί.

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, xtrmsnpr said:

Μπράβο παλικάρι. Έτσι θα πάει η Ελλάδα μας μπροστά. ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ!
Πρέπει να ειδοποιήσουμε την ΠτΔ για να σε βραβεύσει!
Μπορώ τώρα επιτέλους να κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια.

Εννοείται θα ανεβάσεις και φώτος και βίντεο που θα μιλάς και θα εξηγάς τί δείχνεις με αυτό που λειτουργεί.

Δεν χρειάζομαι κάποια βράβευση, με ικανοποιεί που τα κατάφερα ενώ το αμφισβητουσες, ας σοβαρευτούν όμως τώρα τα πράγματα, δεν είπα ποτέ ότι είμαι αρχάριος αλλά ούτε ότι είμαι τεχνικός εννοείται για να κάνω αυτό το mod είμαι τεχνικός και έχω γνώσεις και εργαλεία αλλά από το πρώτο post που ανέβασα άρχισες στην ειρωνία, φαίνεται λοιπόν ότι κατακρίνεις τους ανθρώπους από την πρώτη ματιά, δεν θα συνεχίσω μαζί σου, Κρίμα και είσαι από Μυτιλήνη όπως βλέπω στο προφίλ σου όταν ήμουνα φαντάρος στο δεύτερο ετέθ στο πέραμα ποτέ μου δεν συναντησα τέτοιους ανθρώπους καλή συνέχεια από μένα και αν θες μπορείς να βλέπεις την εξέλιξη της κονσόλας που ενώ έλεγες ότι αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της και deal with it, εγώ κατάφερα και τα άλλαξα

Επεξ/σία από Frago21ps
  • Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Τον αλλαξες προσφατα ;  Εγω στην θεση σου θα το ανοιγα και θα τον ξανατοποθετουσα.

Ειχα παρομοιο προβλημα με εναν 2tb που ειχα παρει απο aliexpress , δεν ειχε μπει τελειως μεχρι μεσα με αποτελεσμα με διαστολη/συστολη οταν ζοριζοταν εχανε επαφη και ειχα παρομοια οθονη με το δικο σου . 

Το σκέφτηκα αλλά τον φοράω ήδη 2 μήνες και μου κάνει εντύπωση να είναι αυτό.

Ξενέρωσα τώρα που δεν μπορώ να το σώσω...

Τον έβγαλα και τον ξαναεβαλα και τίποτα.

Τώρα ξεκίνησα διαδικασία cloud recovery.

Θυμήθηκα όμως ότι μου το είχε ξανακάνει άλλη μια φορά αυτό με τον μαμά τον δίσκο...Μήπως πρέπει να πάει για σέρβις δεν ξέρω.20240228_133734.jpg.207906d3230378c29208b4fe429fe92a.jpg

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Frago21ps είπε

Δεν χρειάζομαι κάποια βράβευση, με ικανοποιεί που τα κατάφερα ενώ το αμφισβητουσες, ας σοβαρευτούν όμως τώρα τα πράγματα, δεν είπα ποτέ ότι είναι αρχάριος αλλά ούτε ότι είμαι τεχνικός εννοείται για να κάνω αυτό το mod είμαι τεχνικός και έχω γνώσης και εργαλεία αλλά από το πρώτο πώς που ανέβασα άρχισες στην ειρωνία φαίνεται λοιπόν ότι κατακρίνεις τους ανθρώπους από την πρώτη ματιά, δεν θα συνεχίσω μαζί σου, Κρίμα και είσαι από Μυτιλήνη όπως βλέπω στο προφίλ σου όταν ήμουνα φαντάρο στο δεύτερο ετές στο πέραμα ποτέ μου δεν συναντησα τέτοιους ανθρώπους καλή συνέχεια από μένα και αν θες μπαίνω να βλέπεις την εξέλιξη της κονσόλας που ενώ έλεγες ότι αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της και deal with it εγώ κατάφερα και τα άλλαξα

Καλά καλά.
Δείξε μας τώρα βίδεο που να λειτουργεί και άσε τους δακρύβρεχτους λόγους.
Τέτοια πρωτιά σε εθνικό επίπεδο, πρέπει να μοιράζεται!

• Like 1
Δημοσ.
Just now, xtrmsnpr said:

Καλά καλά.
Δείξε μας τώρα βίδεο που να λειτουργεί και άσε τους δακρύβρεχτους λόγους.
Τέτοια πρωτιά σε εθνικό επίπεδο, πρέπει να μοιράζεται!

Μισό, φτιάχνω τα bios για να δεχτεί τις νέες ram

Δημοσ.
1 hour ago, Fronimitis said:

Το σκέφτηκα αλλά τον φοράω ήδη 2 μήνες και μου κάνει εντύπωση να είναι αυτό.

Ξενέρωσα τώρα που δεν μπορώ να το σώσω...

Τον έβγαλα και τον ξαναεβαλα και τίποτα.

Τώρα ξεκίνησα διαδικασία cloud recovery.

Θυμήθηκα όμως ότι μου το είχε ξανακάνει άλλη μια φορά αυτό με τον μαμά τον δίσκο...Μήπως πρέπει να πάει για σέρβις δεν ξέρω.20240228_133734.jpg.207906d3230378c29208b4fe429fe92a.jpg

Στο recovery τον βλεπει κανονικα δηλαδη σαν δισκο ; 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Στο recovery τον βλεπει κανονικα δηλαδη σαν δισκο ; 

Ναι κανονικά.

Σχεδόν τελείωσε τώρα και ξαναμπήκαν τα windows.Ειναι η 2η φορά που το κάνει με 2 διαφορετικούς δίσκους οπότε πιστεύω κάτι άλλο φταίει.

Το κακό είναι ότι στο σέρβις αν το πάω θα δείχνει άψογο και θα το κρατήσουν τσάμπα.

Δημοσ.

Θα μοντάρω και το βίντεο της διαδικασίας και θα το ανεβάσω για όποιον θέλει να το δει 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...