noFEARgr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 1 hour ago, Frago21ps said: Λες να μη το δοκιμασω?στο βιντεο φαινεται ευκολο,δεν εχω αυτο που βγαζει ζεστο αερα αλλα διαβασα οτι γινεται να τα ξεκολλησω και με πιστολακι,εχω βρει και κολλητήρι,εξαλλου we have a ally to burn samurai,,, Rip rog ally . 3
Frago21ps Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Τι να πω, τα chips τα έχω παραγγείλει, 120 ευρώ είχαν περίπου,θα το ρισκάρω και αν δεν πάει κάτι στραβά που δεν νομίζω γιατί έχω δει αρκετά παρόμοια βίντεο και με steam deck θα πάρω άλλο αλλά αν τα καταφέρω οποίος θέλει θα του το κάνω με 250 ευρώ!
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, Frago21ps είπε Λες να μη το δοκιμασω?στο βιντεο φαινεται ευκολο,δεν εχω αυτο που βγαζει ζεστο αερα αλλα διαβασα οτι γινεται να τα ξεκολλησω και με πιστολακι,εχω βρει και κολλητήρι,εξαλλου we have a ally to burn samurai,,, Κλαίω πραγματικά! Ρε μπρο κάτσε στα αυγά σου να χαρείς την κονσόλα σου. Αυτά είναι τα specs της κονσόλας και deal with it. Δεν έχεις γνώσεις ηλ. μηχανικού και φαίνεται, και δε στο λέω με κακία, αλλά είναι η αλήθεια από αυτά που γράφεις. Τί πιστολάκια για μαλλιά και πλακέτες και τσιπάκια, θα τρελαθούμε. Ξέρεις τι θερμότητα χρειάζεται για να τα ξεκολλήσεις και να τα κολλήσεις και να καθαρίσεις τα υπολείμματα; Ξέρεις πόση ώρα πρέπει να το έχεις να βγάζει αέρα χωρίς να λιώσεις το τσιπακι, τη πλακέτα και ότι υπάρχει γύρω του; Τί να κλάσει το πιστολάκι μαλλιών, είναι σχεδιασμένο να στεγνώνει μαλλιά, όχι να αποτεφρώνει ανθρώπους. Με θερμοπίστολο (πιστόλια θερμού αέρα κοινώς) γίνεται μόνο η δουλειά. Εν τω μεταξύ στο βίντεο δεν υπάρχει/γίνεται πουθενά η χρήση του κολλητηριού, αλλά εσύ βρήκες εξάλλου. Στο βίντεο φαίνεται εύκολο, γιατί μάντεψε...γίνεται από κάποιον που ξέρει τι κάνει και έχει γνώσεις. Επίσης, είναι an ally όχι "a ally". Over n out και καλή τύχη. 1 ώρα πριν, Frago21ps είπε Τι να πω, τα chips τα έχω παραγγείλει, 120 ευρώ είχαν περίπου,θα το ρισκάρω και αν δεν πάει κάτι στραβά που δεν νομίζω γιατί έχω δει αρκετά παρόμοια βίντεο και με steam deck θα πάρω άλλο αλλά αν τα καταφέρω οποίος θέλει θα του το κάνω με 250 ευρώ! 🐑 2
Frago21ps Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 3 minutes ago, xtrmsnpr said: Κλαίω πραγματικά! Ρε μπρο κάτσε στα αυγά σου να χαρείς την κονσόλα σου. Αυτά είναι τα specs της κονσόλας και deal with it. Δεν έχεις γνώσεις ηλ. μηχανικού και φαίνεται, και δε στο λέω με κακία, αλλά είναι η αλήθεια από αυτά που γράφεις. Τί πιστολάκια για μαλλιά και πλακέτες και τσιπάκια, θα τρελαθούμε. Ξέρεις τι θερμότητα χρειάζεται για να τα ξεκολλήσεις και να τα κολλήσεις και να καθαρίσεις τα υπολείμματα; Ξέρεις πόση ώρα πρέπει να το έχεις να βγάζει αέρα χωρίς να λιώσεις το τσιπακι, τη πλακέτα και ότι υπάρχει γύρω του; Τί να κλάσει το πιστολάκι μαλλιών, είναι σχεδιασμένο να στεγνώνει μαλλιά, όχι να αποτεφρώνει ανθρώπους. Με θερμοπίστολο (πιστόλια θερμού αέρα κοινώς) γίνεται μόνο η δουλειά. Εν τω μεταξύ στο βίντεο δεν υπάρχει/γίνεται πουθενά η χρήση του κολλητηριού, αλλά εσύ βρήκες εξάλλου. Στο βίντεο φαίνεται εύκολο, γιατί μάντεψε...γίνεται από κάποιον που ξέρει τι κάνει και έχει γνώσεις. Επίσης, είναι an ally όχι "a ally". Over n out και καλή τύχη. 🐑 Δες, συμφωνώ με τα περισσότερα που λες, Οπότε λες να ψάξω για πιστόλι αέρα για να κάνω πιο εύκολη δουλειά, πιστεύω θα τα καταφέρω, σιγά καλύτερος είναι ο άλλος? Όσο για το an ally έχεις δίκιο, λόγο ταχύτητας δεν το είδα αλλά καλά κάνεις και διορθώνεις, πάντως αν τα καταφέρω, που θα τα καταφέρω αν έχεις και εσύ ίσως να κάνουμε το mod και στο δικό σου 1
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 15 λεπτά πριν, Frago21ps είπε Δες, συμφωνώ με τα περισσότερα που λες, Οπότε λες να ψάξω για πιστόλι αέρα για να κάνω πιο εύκολη δουλειά, πιστεύω θα τα καταφέρω, σιγά καλύτερος είναι ο άλλος? Όσο για το an ally έχεις δίκιο, λόγο ταχύτητας δεν το είδα αλλά καλά κάνεις και διορθώνεις, πάντως αν τα καταφέρω, που θα τα καταφέρω αν έχεις και εσύ ίσως να κάνουμε το mod και στο δικό σου Καλό το troll σου, τα λέγαμε. 1
Fronimitis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Frago21ps είπε Δες, συμφωνώ με τα περισσότερα που λες, Οπότε λες να ψάξω για πιστόλι αέρα για να κάνω πιο εύκολη δουλειά, πιστεύω θα τα καταφέρω, σιγά καλύτερος είναι ο άλλος? Όσο για το an ally έχεις δίκιο, λόγο ταχύτητας δεν το είδα αλλά καλά κάνεις και διορθώνεις, πάντως αν τα καταφέρω, που θα τα καταφέρω αν έχεις και εσύ ίσως να κάνουμε το mod και στο δικό σου Ακόμα κι αν τα καταφέρεις,πιστεύεις ότι αξίζει τον κόπο να χάσεις την εγγύηση; Πιστεύεις ότι θα γίνει τόσο καλύτερο που να αξίζει τα 120€ που έδωσες; Μιλάμε 700€ η κονσόλα,120€ η ραμ κι άλλα 100€ ένας SSD 1tb(θεωρώ όλοι κάποια στιγμή θα βάλουν έστω 1tb),φτάσαμε κοντά 1000€ για μια κονσόλα με πολύ περιορισμένες δυνατότητες. Όπως και να χει οποίο κι αν είναι το αποτέλεσμα περιμένω να ποσταρεις το project.Παντα η μοντα έχει την φάση της 1
Gigixx Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Καλησπερα,σημερα παρεδωσε ο φορτιστης με τον οποιο ερχοταν το rog(δεν ξερω αν παιζει να οφειλεται σε καποιο update ή κατι αλλο,αλλα δν φορτιζει ουτε στο κινητο). Ξερουμε αν ειναι μεσα στην εγγυηση μονο ο φορτιστης και αν ναι,θα μπορουσα να απευθυνθω στο καταστημα που αγοραστηκε ή μονο με asus βγαζω ακρη?
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 1 hour ago, Gigixx said: Καλησπερα,σημερα παρεδωσε ο φορτιστης με τον οποιο ερχοταν το rog(δεν ξερω αν παιζει να οφειλεται σε καποιο update ή κατι αλλο,αλλα δν φορτιζει ουτε στο κινητο). Ξερουμε αν ειναι μεσα στην εγγυηση μονο ο φορτιστης και αν ναι,θα μπορουσα να απευθυνθω στο καταστημα που αγοραστηκε ή μονο με asus βγαζω ακρη? Δεν έχω Ally, αλλά γενικότερα σε όλες τις συσκευές η εγγύηση καλύπτει το σύνολο των περιεχομένων της συσκευασίας, οπότε και ο φορτιστής είναι μέσα στην νόμιμη διετή εγγύηση. 1
D.Luffy Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) On 06/02/2024 at 20:40, Frago21ps said: Καλησπερα παιδια,περιμενω τα chip για να δοκιμασω upgrade 16gb ram σε 32 και θα ανεβασω τις διαφορεσ Μακάρι να πάνε όλα καλά με αυτό το πολύ επικίνδυνο (για να μη πω καταδικασμένο) σενάριο με εργαλεία... κομμωτικής σπιτιού αλλά από περιέργεια, πόσα παραπάνω fps περιμένεις να δεις στην πράξη? Βλέπω αστεία σχόλια στο YT που μιλάνε για εξωπραγματικά gains αλλά για κάποιο (περίεργο) λόγο κανείς δεν έχει ποστάρει βίντεο με πραγματικές επιδόσεις. Ούτε καν αυτός που ανέβασε το βίντεο της αναβάθμισης! Μιλάμε για μια απλή αύξηση της χωρητικότητας της μνήμης (που ήδη είναι υπεραρκετή για αυτό το μηχάνημα). Δεν θα μπει επάνω η 4090... Εκτός αν όλο αυτό γίνεται επειδή σκοπεύεις να ανοίξεις "εργαστήρι" στο σπίτι (ήδη ζητάς 250 ευρώ 🤣). Δηλαδή είναι λογικό να δώσει κάποιος +370 ευρώ σε έναν άγνωστο χωρίς εμπειρία, χάνοντας αυτόματα την εγγύηση και παράλληλα ρισκάροντας να brickάρει τη συσκευή του (αν δεν ψηθεί πρώτα στο grill) για να δει στην καλύτερη 2-3 fps παράπανω σε μερικούς τίτλους. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου από D.Luffy 1
Frago21ps Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 1 minute ago, D.Luffy said: Μακάρι να πάνε όλα καλά με αυτό το πολύ επικίνδυνο (για να μη πω καταδικασμένο) σενάριο με εργαλεία... κομμωτικής σπιτιού αλλά από περιέργεια, πόσα παραπάνω fps περιμένεις να δεις στην πράξη? Βλέπω αστεία σχόλια στο YT που μιλάνε για εξωπραγματικά gains αλλά για κάποιο (περίεργο) λόγο κανείς δεν έχει ποστάρει βίντεο με πραγματικές επιδόσεις. Ούτε καν αυτός που ανέβασε το βίντεο της αναβάθμισης! Μιλάμε για μια απλή αύξηση της χωρητικότητας της μνήμης (που ήδη είναι υπεραρκετή για αυτό το μηχάνημα). Δεν θα μπει επάνω η 4090... Εκτός αν όλο αυτό γίνεται επειδή σκοπεύεις να ανοίξεις "εργαστήρι" στο σπίτι (ήδη ζητάς 250 ευρώ 🤣). Δηλαδή είναι λογικό να δώσει κάποιος +370 ευρώ χάνοντας αυτόματα την εγγύηση και παράλληλα ρισκάροντας να brickάρει τη συσκευή του (αν δεν ψηθεί πρώτα στο grill) για να δει στην καλύτερη 2-3 fps παράπανω σε μερικούς τίτλους. Δες, για αρχή το έχουν κάνει μετρημένα άτομα οι οποίοι δεν έκαναν benchmark πριν και μετά, από 6400 η ταχύτητα θα ανέβει στα 7500, και από 16 σε 32 όχι αποκλειστικά για gamers αλλά στο σύνολο έχει μεγάλη διαφορά, ωστόσο αυτό το mod είναι ριψοκίνδυνο αλλά πιο πολύ το κάνω γιατί η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει το mod, 1
D.Luffy Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Just now, Frago21ps said: πιο πολύ το κάνω γιατί η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει το mod, Αυτό ΟΚ, άλλο. Στα περί επιδόσεων όμως, διαβάζω για πολλά κεράσια αλλά τίποτα χειροπιαστό. Καλή τύχη και εύχομαι τουλάχιστον να μην καταστρέψεις τη συσκευή σου. 1
Frago21ps Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 9 minutes ago, D.Luffy said: Αυτό ΟΚ, άλλο. Στα περί επιδόσεων όμως, διαβάζω για πολλά κεράσια αλλά τίποτα χειροπιαστό. Καλή τύχη και εύχομαι τουλάχιστον να μην καταστρέψεις τη συσκευή σου. Ευχαριστώ και θα δείξει, εννοείται πριν δοκιμάσω κάτι θα κάνω τεστ σε games πριν και μετά όπως είχα κάνει εδώ μια φορά για δοκιμή σε ps4 για να δω διαφορές στην θερμοκρασία 😏
D.Luffy Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω αν σας τρέχει σωστά το Armoury Crate. Εγώ αντιμετωπίζω πολλά προβλήματα και μου κάνει εντύπωση που μετά από τόσους μήνες και τόσα updates να μην μπορούν να κάνουν μια εφαρμογή να δουλέψει σωστά. Κολλάει στα μενού, κολλάει στον έλεγχο για updates, κολλάει στο launch. Κάθε φορά που την χρησιμοποιώ, τις μισές θα πάει κάτι στραβά. ΟΚ, μπορώ να χρησιμοποιήσω το Steam σε big picture αλλά είναι πονοκέφαλος να βάλεις εκεί παιχνίδια από το MS Store. Γενικά η Asus δεν το έχει με το software κομμάτι.
noFEARgr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 32 minutes ago, D.Luffy said: Παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω αν σας τρέχει σωστά το Armoury Crate. Εγώ αντιμετωπίζω πολλά προβλήματα και μου κάνει εντύπωση που μετά από τόσους μήνες και τόσα updates να μην μπορούν να κάνουν μια εφαρμογή να δουλέψει σωστά. Κολλάει στα μενού, κολλάει στον έλεγχο για updates, κολλάει στο launch. Κάθε φορά που την χρησιμοποιώ, τις μισές θα πάει κάτι στραβά. ΟΚ, μπορώ να χρησιμοποιήσω το Steam σε big picture αλλά είναι πονοκέφαλος να βάλεις εκεί παιχνίδια από το MS Store. Γενικά η Asus δεν το έχει με το software κομμάτι. Το πετάς και βάζεις g helper χτες . Στο asus laptop που είχα, ήμουν έτοιμος να το επιστρέψω μέχρι που το έβγαλα. Νομίζω δεν έχω δει χειρότερο software που να είναι προ εγκατεστημενο Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου από noFEARgr 1
enable_your_mind Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δεν εχω αντιμετωπισει κανενα θεμα απο τη πρωτη μερα .. ουτε κολληματα , ουτε θεμα με updates κλπ , μια χαρα παιζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα