Προς το περιεχόμενο

Asus ROG Ally

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση. 

Σκέφτομαι να δω και για ssd είδα ο micron 2tb από σκρουτζ βγαίνει 178 ευρώ και σκέφτομαι αυτόν.

Ο 512 πάρα πολύ μικρός που έχει τo ally...

Ναι παρτον.Micron φοράει από την μάνα του οπότε μια χαρά θα είναι κι η τιμή καλή.

Εγώ πήρα 1tb κι είμαι κομπλέ δεν χρειάζομαι παραπάνω.

3 λεπτά πριν, CarlitoGR είπε

Παιδιά ξέρουμε από τι συσκευές είναι συμβατά τα τζαμακια;Δεν το ψήνω να δώσω 20€ για screen protector.Το μηχάνημα το πήρα από plaisio με 10% επιστροφή (585€ βγήκε) σίγουρα πολύ καλύτερη η προσφορά του κωτσοβολου.

Πέρα από το Spigen που πουλάνε στο Σκρουτζ(είναι φανταστικό πάντως αν θες να ξέρεις μιας και το πήρα),έχει κι αυτό που βγαίνει φτηνότερα αλλά δεν ξέρω τι λέει 

https://www.skroutz.gr/s/42753528/Hofi-Glass-Pro-Prostateytiko-Othonis-gia-Asus-ROG-Ally-se-Diafano-chroma.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Μετά μπορείς να δεις στα κλασικά ξένα μαγαζιά όπως Amazon,eBay, AliExpress 

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Fronimitis είπε

Ναι παρτον.Micron φοράει από την μάνα του οπότε μια χαρά θα είναι κι η τιμή καλή.

Εγώ πήρα 1tb κι είμαι κομπλέ δεν χρειάζομαι παραπάνω.

Πέρα από το Spigen που πουλάνε στο Σκρουτζ(είναι φανταστικό πάντως αν θες να ξέρεις μιας και το πήρα),έχει κι αυτό που βγαίνει φτηνότερα αλλά δεν ξέρω τι λέει 

https://www.skroutz.gr/s/42753528/Hofi-Glass-Pro-Prostateytiko-Othonis-gia-Asus-ROG-Ally-se-Diafano-chroma.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Μετά μπορείς να δεις στα κλασικά ξένα μαγαζιά όπως Amazon,eBay, AliExpress 

Στον 1tb πόσα gb ειναι διαθέσιμα?

Δημοσ.

Παιδιά σχετικά με το VRR ναι γνωρίζω ποσο σημαντικό είναι, παντα είχα Monitor με Freesync ή Gsync, αλλά διαβάζω πως στο Legion Go παρατηρούν ελάχιστο αν όχι καθόλου screen tearing και αυτό διότι η οθόνη ειναι portrait και όχι landscape, επομένως αν ειναι να κάνει screen tearing θα κάνει στον καθετο άξονα. Αληθεύει? Επίσης κανενα αλλο handheld δεν εχει VRR συμπεριλαμβανομένου και του Steamdeck. Δηλαδή όλοι οι υπολοιποι handheld manufacturers πλην της ASUS γιατι δε βάζουν VRR? Παρουσιάζουν screen tearing?

Δημοσ.

Το vrr ειναι ο νο1 λογος που προτιμησα το Ally .Δεν αντεχω το stuttering .

Αλλοι λενε οτι εχει ακομη και στο OS , yt κλπ , αλλοι παλι οχι ..

Τι να πω δεν ξερω …

το μεγεθος της οθονης παντως για τα ματια μου  ειναι οτι πρεπει και θα ηθελα να το δω σε λειτουργια απο κοντα.

Δημοσ.

Παιδιά εχει κάνεις και τις 2 κονσολες να μας πει εντυπώσεις? Ενοω steam deck και asus ally.  Έχω το lcd sd και σκέφτομαι για sd oled η asus ally.  Αυτό που με ανυσηχει στο ally είναι η μπαταρία σε καποια συγκριτικα που είδα. Σπάνια παιζω σε ντοκ και πότε σε μπριζα.με κατάλληλα settings σε indie games τρεχει 3 4 ώρες η μπαταρία? 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Παιδιά εχει κάνεις και τις 2 κονσολες να μας πει εντυπώσεις? Ενοω steam deck και asus ally.  Έχω το lcd sd και σκέφτομαι για sd oled η asus ally.  Αυτό που με ανυσηχει στο ally είναι η μπαταρία σε καποια συγκριτικα που είδα. Σπάνια παιζω σε ντοκ και πότε σε μπριζα.με κατάλληλα settings σε indie games τρεχει 3 4 ώρες η μπαταρία? 

Για την χρήση που το θες πήγαινε στο SD.

Είναι γενικά άθλιο στην μπαταρία και δε νομίζω ότι μπορείς να πείσεις πάνω από 1:30-2:00 ώρες με οποιαδήποτε ρύθμιση.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ξανα  πίσω στα 799 το ROG Ally στο Ελλαδισταν.. Μπραβο ASUS Greece. Eιδικά όταν το Legion Go ειναι ένα κατοστάρικο πάνω και το MSI Claw προ των πυλών.

• Sad 1
Δημοσ.
9 hours ago, chrisgewrgi said:

Αν το θες αποκλειστικα για indie πηγαινε στο steam deck.

Το ally υπερτερει σε ΑΑΑ τιτλους 

Δημοσ.

Γνωρίζεται αν ο μαμά φορτιστής κάνει για σύνδεση σε τηλεόραση με dock;Θα παίξει 30w ή θα πρέπει να αγοράσω και φορτιστή 100w;

Κι αν ναι έχετε καμία πρόταση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Fronimitis said:

Γνωρίζεται αν ο μαμά φορτιστής κάνει για σύνδεση σε τηλεόραση με dock;Θα παίξει 30w ή θα πρέπει να αγοράσω και φορτιστή 100w;

Κι αν ναι έχετε καμία πρόταση;

Μπορεις να το δοκιμασεις αν και νομιζω θελει πανω απο 65watt γιατι χρειαζεται και το dock να παιρνει ρευμα. Ωστοσο 25watt με 30 πρακτικα εχουν απειροελαχιστη διαφορα. Εγω εχω βαλει g helper και το εχω στα 28 watt το turbo. 

Επεξ/σία από noFEARgr
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Warlord1981 είπε

Ξανα  πίσω στα 799 το ROG Ally στο Ελλαδισταν.. Μπραβο ASUS Greece. Eιδικά όταν το Legion Go ειναι ένα κατοστάρικο πάνω και το MSI Claw προ των πυλών.

Eχουν ξεφυγει τελειως !! Ειναι απαραδεκτοι

=====================================================================

Εχεις κανεις  ταυτοχρονια ROG Ally και Legion GO να μας πει την γνωμη του ...

Μου αρεσει πολυ το ROG Ally σε ΟΛΑ ΤΟΥ (ειδικα το VRR !!) αλλα τα 54 ετων ματακια μου διαμαρτυρονται πολλες φορες !!! 

Επεξ/σία από Panag1970
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Panag1970 είπε

Eχουν ξεφυγει τελειως !! Ειναι απαραδεκτοι

=====================================================================

Εχεις κανεις  ταυτοχρονια ROG Ally και Legion GO να μας πει την γνωμη του ...

Μου αρεσει πολυ το ROG Ally σε ΟΛΑ ΤΟΥ (ειδικα το VRR !!) αλλα τα 54 ετων ματακια μου διαμαρτυρονται πολλες φορες !!! 

Δεν έχω το Lenovo αλλά έχω διαβάσει άπειρα versus στο ίντερνετ από χρήστες ,ειδικά στο Facebook.

Ίδια παιχνιδομηχανή είναι σε δυνατότητες.Αν η Lenovo δώσει κάποια καλά updates θα το φτάσει το Asus.

Το πρόβλημα είναι το βάρος του,τα αποσπώμενα χειριστήρια που διαβάζω για πολλά προβλήματα και φυσικά η τιμή του.

Αν είσαι οκ με αυτά μια χαρά είναι και το Lenovo.

Δεν είμαι σίγουρος αν μια λίγο μεγαλύτερη οθόνη όμως σε βοηθήσει με τα μάτια σου.Μηπως καλύτερα να κοιταγες με τα ίδια λεφτά κάποιο λάπτοπ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...