Προς το περιεχόμενο

Asus ROG Ally

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 555
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά..

Το πήρα σήμερα απο το πλαίσιο με την επιστροφή 10% και σχεδόν δώρο την 4ετη επέκταση εγγύησης.

Ακόμη το στήνω..

Τι εργαλείο ειναι αυτο...πω πω..

Καλή χρόνια με υγεία! Μεγειες το εργαλείο!

εγώ με τιμολόγιο και φυσικά έκανα και την 4η επέκταση από πλαίσιο.Πηρα και την θήκη την asus(ταξιδιού) και έχω παραγγείλει και την aftermarket μαύρη διάφανη που μπαίνει επάνω στην συσκευή.

Επίσης του πήρα έναν ugreen quick charger 100w μαζί με καλώδιο usb c 100w k ένα 3000 powerbank .Το μόνο που δεν πήρα εξαρχης και το μετάνιωσα ,έναν m2 2tb ώστε να το στήσω από την αρχή πάνω σε αυτόν.

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Καλή χρόνια με υγεία! Μεγειες το εργαλείο!

εγώ με τιμολόγιο και φυσικά έκανα και την 4η επέκταση από πλαίσιο.Πηρα και την θήκη την asus(ταξιδιού) και έχω παραγγείλει και την aftermarket μαύρη διάφανη που μπαίνει επάνω στην συσκευή.

Επίσης του πήρα έναν ugreen quick charger 100w μαζί με καλώδιο usb c 100w k ένα 3000 powerbank .Το μόνο που δεν πήρα εξαρχης και το μετάνιωσα ,έναν m2 2tb ώστε να το στήσω από την αρχή πάνω σε αυτόν.

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.θηκη δεν πήρα ακόμη.

Θα πάρω από αμαζον θηκη ,hub κι γυαλί.

Σκληρό λίγο αργότερα,ας ξαναστησουμε απο την αρχή δεν πειράζει.

• Like 1
Δημοσ.

Για την πιο πίσω κουβέντα που λέγαμε περί της τιμής, να πως βγαίνει έμμεσα κάτω απο 500ευρώ λόγω της δωροεπιταγής(κάτω κάτω στην εικόνα).

Δημοσ.

Η δώρο επιταγή είναι για αγορές 2πλασιας αξίας. Δηλαδή πρέπει να αγοράσεις 320€ και πάνω για να την εξαργύρωσεις .

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Chrisl7 είπε

Η δώρο επιταγή είναι για αγορές 2πλασιας αξίας. Δηλαδή πρέπει να αγοράσεις 320€ και πάνω για να την εξαργύρωσεις .

Γνωριζει κανεις αν παραλαμβανεις την δωροεπιταγη αμεσα?

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Παιδιά από dock τι προτείνετε?

Εγώ πήρα αυτό ,αλλά ακόμα δεν μου έχει έρθει για να σου πω εντυπώσεις.Δεν ξέρω όμως αν το χρειάζομαι και τσιγγουνευτηκα να δώσω παραπάνω €.

Deal of the day: SABRENT Steam Deck Docking Station, 6 in 1 with HDMI 4K @ 60Hz, USB C 95W PD 3.0 Fast Charge, Triple USB Hub 3.0, 1 USB Type C Port (DS-SD6P) https://amzn.eu/d/ekHHWwZ

Πάντως θα χρειαστείς κάποιο που να σηκώνει 100w και διάλεξε ποσες θύρες χρειάζεσαι.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Fronimitis είπε

Εγώ πήρα αυτό ,αλλά ακόμα δεν μου έχει έρθει για να σου πω εντυπώσεις.Δεν ξέρω όμως αν το χρειάζομαι και τσιγγουνευτηκα να δώσω παραπάνω €.

Deal of the day: SABRENT Steam Deck Docking Station, 6 in 1 with HDMI 4K @ 60Hz, USB C 95W PD 3.0 Fast Charge, Triple USB Hub 3.0, 1 USB Type C Port (DS-SD6P) https://amzn.eu/d/ekHHWwZ

Πάντως θα χρειαστείς κάποιο που να σηκώνει 100w και διάλεξε ποσες θύρες χρειάζεσαι.

Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση. 

Σκέφτομαι να δω και για ssd είδα ο micron 2tb από σκρουτζ βγαίνει 178 ευρώ και σκέφτομαι αυτόν.

Ο 512 πάρα πολύ μικρός που έχει τo ally...

Δημοσ.

Παιδιά ξέρουμε από τι συσκευές είναι συμβατά τα τζαμακια;Δεν το ψήνω να δώσω 20€ για screen protector.Το μηχάνημα το πήρα από plaisio με 10% επιστροφή (585€ βγήκε) σίγουρα πολύ καλύτερη η προσφορά του κωτσοβολου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...