Προς το περιεχόμενο

Asus ROG Ally

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες προσπαθώ εδώ και μια ώρα να παίξει ο μικρός mw3 και του κρασαρει σε φάση hard reset το ally

Στην αρχή μου έλεγε να περάσω τελευταίους gpu drivers το παιχνίδι για να ξεκινήσει .Δεν έβρισκε εν το μεταξύ πιο νέους από adrenaline και τους πέρασα manual από device manager , συγκεκριμένα για 78400υ .Το είδα στο yt από έναν τύπο.

Από adrenaline rsr k antilag τα ενεργοποιω?

Μήπως κάνω κάτι λάθος εγω

Επεξ/σία από azazil1190
Δημοσ.

*Update.

Έβαλα την μνήμη στο auto από τα 6 κ 8 που είχα δοκιμάσει και έστρωσε.

Παίδες πείτε μου καμία ρύθμιση μέσα από adrenaline... Ris ,antilag κτλ τα βάζουμε?

Δημοσ.
2 hours ago, azazil1190 said:

*Update.

Έβαλα την μνήμη στο auto από τα 6 κ 8 που είχα δοκιμάσει και έστρωσε.

Παίδες πείτε μου καμία ρύθμιση μέσα από adrenaline... Ris ,antilag κτλ τα βάζουμε?

Τη μνημη το ανωτερω που πρεπει(?) να την "ανεβασεις" ειναι το 5, αν και με τη default τιμη ειναι μια χαρα, το ALLY κανει "σωστη" και "λογικη" χρηση της μνημης ουτως ή αλλως!!!

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, spinemm είπε

Τη μνημη το ανωτερω που πρεπει(?) να την "ανεβασεις" ειναι το 5, αν και με τη default τιμη ειναι μια χαρα, το ALLY κανει "σωστη" και "λογικη" χρηση της μνημης ουτως ή αλλως!!!

Εγώ έκανα την πατάτα τελικά .

Είχα βάλει την μια φορά 6 την άλλη 8 με αποτέλεσμα να πάθει εγκεφαλικό.

Το έβαλα στο auto και έπαιξε ο μικρός κανά 2ωρο+ άνετα χωρίς θέμα.

Χαβαλε έχει τελικά το ally.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, johnnyman είπε

Καλησπέρα παιδιά.

Κάποιος γνώμη μεταξύ ally και legion go?

Αξίζει τα παραπάνω χρήματα το go?

Το Lenovo δεν έχει VRR.

Το Lenovo έχει αποσπώμενα χειριστήρια σαν το switch και πολλοί έχουν προβλήματα,καθώς μετά "παίζουν" και δεν κάθονται καλά.

Υποστήριξη η Asus έχει καλύτερη σε αναβαθμίσεις και μέχρι στιγμής το έχει κάνει καλύτερο από την μέρα που βγήκε στην αγορά.

To Lenovo έχει αρκετά θεματακια software που είναι άγνωστο πόσα θα λύσει από αυτά γιατί έχει κακό προηγούμενο σε αναβαθμίσεις γενικά.Εγω προσωπικά δεν της έχω καμία εμπιστοσύνη.

Το Lenovo είναι αρκετά βαρύ για πολύωρη χρήση.Ομως έχει φανταστική οθόνη και αρκετά μεγάλη σε μέγεθος για φορητό.

Το Asus έχει αδιόρθωτο πρόβλημα με την κάρτα sd και δεν παίζει να διορθωθεί ποτέ. 

Επεξ/σία από Fronimitis
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 hours ago, johnnyman said:

Καλησπέρα παιδιά.

Κάποιος γνώμη μεταξύ ally και legion go?

Αξίζει τα παραπάνω χρήματα το go?

Εκτος απο ολα τα παραπανω που ανεφερε ο Fronimitis, θα σου πω οτι το ειδα και το "δοκιμασα" σε φιλο (ο οποιος το εχει τελικα ψιλομετανοιωσει για την αγορα του GO), λοιπον, το GO ειναι πολυ ποιο βαρυ, για την οθονη, ΝΑΙ ειναι ποιο εντυπωσιακη απο του ALLY αλλα σκεψου τι σημαινει αυτο σε καταναλωση μπαταριας, επισης πιστευω πως το χανει και στο "φορητοτητα" καθως οι 7 ιντσες του ALLY σε σχεση με τις 8.8 του Go θεωρω οτι ειναι τοσο οσο, τελος ο ηχος στα ιδια παιχνιδια, FORZA HORIZON 5-WRC-ACE COMBAT-MAME, το ALLY ηταν ξεκαθαρα ο νικητης για εμενα!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

VRR, ηχος και το κατα ποσο δεν θα παρουσιασουν προβλημα (παιξιμο-μποσικα) τα αποσπώμενα χειριστήρια ηταν οι λογοι που με εκαναν να προτιμησω ρο ROG ALLY .

Το μονο που μου αρεσε ηταν το μεγεθος της οθονης , καθ'οτι στα 54 που ειμαι , ε καταλαβαινετε....χαχαχαχαα

Επισης η διαφορα τιμης δεν νομιζω οτι δικαιολογειται πλεον με τιποτα ... 899ευρω !!!!!  ελεος !!

============================================================================

Υπαρχει καποιο link για αγορα ssd 2230 2TB ?

Επισης η Jsaux στελνει απο Αμερικη χωρις προβληματα ? θελω να παραγγειλω 2 dock ..

ευχαριστω

Επεξ/σία από Panag1970
  • Like 1
Δημοσ.

Παίδες ερώτηση...

Από πού μπορώ να δω τι μοντέλο είναι το ally ? 

Εάν είναι r8-9 η παλιότερο?

Σκεφτόμουν για sd να του βάλω απλά είδα τις τιμές και δεν νομίζω να αξίζει η sd έναντι ενός νέου m2

Δημοσ.
1 hour ago, azazil1190 said:

Παίδες ερώτηση...

Από πού μπορώ να δω τι μοντέλο είναι το ally ? 

Εάν είναι r8-9 η παλιότερο?

Σκεφτόμουν για sd να του βάλω απλά είδα τις τιμές και δεν νομίζω να αξίζει η sd έναντι ενός νέου m2

Μην ασχοληθείς καθόλου με SD.  Πολύ χειρότερες επιδόσεις και μεγαλύτερο κόστος 

Βάζεις ένα nvme και ξεμπερδεψες 

• Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Μην ασχοληθείς καθόλου με SD.  Πολύ χειρότερες επιδόσεις και μεγαλύτερο κόστος 

Βάζεις ένα nvme και ξεμπερδεψες 

Αυτό είδα ειδικά με τις τιμές στις sd δεν αξίζει.Αν ήταν πιο νορμάλ οι τιμές ίσως να έβαζα μια sd ώστε να αποφύγω την διαδικασία τοποθέτησης κ  κλώνου στον μεγαλύτερο ,αλλά από ότι βλέπω είναι μονόδρομος αυτός ο τρόπος 

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά..

Το πήρα σήμερα απο το πλαίσιο με την επιστροφή 10% και σχεδόν δώρο την 4ετη επέκταση εγγύησης.

Ακόμη το στήνω..

Τι εργαλείο ειναι αυτο...πω πω..

• Like 3
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Panag1970 είπε

αξιζει ο 2280 ssd με τον ανταπτορα ??  και που βρισκουμε τον ανταπτορα ?

Amazon, AliExpress,eBay

Εγώ βαρέθηκα να περιμένω από AliExpress τον 2230 μου ,κι ήθελα να το στήσω τώρα τις μέρες των γιορτών που καθόμουν για να ξεμπερδευω,και πήρα πανάκριβα βέβαια έναν Corsair 2230 1tb που πουλάει και σε 2 μέρες το φορτώνω αβερτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...