Προς το περιεχόμενο

Asus ROG Ally

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
47 minutes ago, azazil1190 said:

Τα χρόνια μου πολλά!

Υγεία και καλοτυχία για όλο τον κόσμο!

Σήμερα προχώρησα στην αγορά του ally z1 extr.To πήρα γιατί το ζήτησε ο μικρός μου από τον Άγιο Βασίλη και μεθαύριο το βράδυ θα του το εμφανίσω.

Στα δια ταύτα  πέρα από τα win updates κ armoury k bios update υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κάνω?(κάποια στιγμή θα του βάλω έναν m2 2 η 4τβ)

Τα παιχνίδια που παίζει είναι πολύ συγκεκριμένα.cod mw2-3 multi και κάτι άλλα δικά του απλά στο steam.(ότι παίζει και στο pc του)

Για το cod mw2-3 κατεβάζω κανονικά battlenet και μετά το game? Το ίδιο και steam k ανάλογα το game? 

Γενικά είναι σαν ένα pc τσέπης η συμπεριφορά του?

Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με την κονσόλα και δεν ξέρω την τύφλα μου.

Οτι ακριβως κανει ενα desktop κανει και το rog ally..  Οτι προγραμματα θες του βαζεις.. Windows κανονικα εχει οποτε η χρηση του ειναι κανονικα σαν πισι..

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. 

Κάτοχος και λάτρης κονσολών (έχω ps5) σκέφτομαι να πάρω το ally(ήμουν και λάτρης των φορητών από παντα)

Αξίζει λέτε? 

Μπορεί να αντικαταστήσει ένα laptop για απλή δουλειά και να παίζουμε και κανένα παιχνιδάκι? 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Καλησπέρα παιδιά. 

Κάτοχος και λάτρης κονσολών (έχω ps5) σκέφτομαι να πάρω το ally(ήμουν και λάτρης των φορητών από παντα)

Αξίζει λέτε? 

Μπορεί να αντικαταστήσει ένα laptop για απλή δουλειά και να παίζουμε και κανένα παιχνιδάκι? 

Έλα παιχταρας μου!

Panosfx από myphone εδώ!

Επειδή κι εγώ είμαι λάτρης των φορητών ,για μένα πάρτο είναι τέλειο!

Όμως για αντικατάσταση λάπτοπ ακόμα και για απλή δουλειά,οι 7" του θα σε κουράσουν πιστεύω.

Επίσης σκέψου ότι δεν θα θες να το φορτώσεις με προγράμματα,για να τρέχει άψογα τα games,χωρίς απώλειες σε δύναμη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Fronimitis είπε

Έλα παιχταρας μου!

Panosfx από myphone εδώ!

Επειδή κι εγώ είμαι λάτρης των φορητών ,για μένα πάρτο είναι τέλειο!

Όμως για αντικατάσταση λάπτοπ ακόμα και για απλή δουλειά,οι 7" του θα σε κουράσουν πιστεύω.

Επίσης σκέψου ότι δεν θα θες να το φορτώσεις με προγράμματα,για να τρέχει άψογα τα games,χωρίς απώλειες σε δύναμη.

Καλησπέρα φίλε πάνο και χρόνια πολλα με υγεια. 

Όταν λέω αντικατάσταση λαπτοπ εννοώ σύνδεση σε εξωτερική οθόνη για κανένα σερφαρισμα, office κτλ τπτ παραπάνω. 

Όσον αφορά τα games σκέφτομαι μην ξενερώσω και μην μου φανεί καπως αφού παίζω σε ps5..

Επεξ/σία από johnnyman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Καλησπέρα φίλε πάνο και χρόνια πολλα με υγεια. 

Όταν λέω αντικατάσταση λαπτοπ εννοώ σύνδεση σε εξωτερική οθόνη για κανένα σερφαρισμα, office κτλ τπτ παραπάνω. 

Όσον αφορά τα games σκέφτομαι μην ξενερώσω και μην μου φανεί καπως αφού παίζω σε ps5..

Χρόνια πολλά φίλε Γιάννη με υγεία!

Αν μιλάς για σύνδεση σε οθόνη τότε ναι θα κάνεις την δουλειά σου μια χαρά.Υπολογιζεις βέβαια αλλά 60€ για dock σύνδεσης σε TV.

Για παιχνιδομηχανή δε νομίζω ότι μπορείς να το συγκρίνεις με PS5.Θα έλεγα ότι είναι ένα PS4,5.Καλυτερο από το 4 αλλά χειρότερο από το 5.

Είναι windows οπότε τα παιχνίδια πολλές φορές θέλουν ρυθμίσεις για να εκμεταλλευτούν πλήρως την δύναμη του.Το YouTube και το Reddit θα σε βοηθήσουν.

Οι 7" του γλυκαινουν τα γραφικά,κι έτσι ένα βαρύ ΑΑΑ παιχνίδι που θα δυσκολεύεται να παίξει 60 FPS σε 1080p,θα παίξουν καλά σε 900p με 50-60 FPS(το μάτι μου δεν καταλαβαίνει την διαφορά από 1080 σε 900p).Εχει και το VRR που δεν έχουν οι άλλες φορητες και κάνει καλή δουλειά.

Για μένα αξίζει τα λεφτά,ήθελα πολύ καιρό μια κονσόλα φορητή τόσο δυνατή,γιατί με το Nintendo switch εγώ δεν αντέχω ούτε μέρα...Τα καρτουνιστικα παιχνίδια του δεν μπορώ να τα παίξω,βαριέμαι αφόρητα.

Φυσικά μιλάω μόνο για το extreme μοντέλο κι όχι το απλό.

Ελπίζω να σε κάλυψα...

Επεξ/σία από Fronimitis
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Fronimitis είπε

Χρόνια πολλά φίλε Γιάννη με υγεία!

Αν μιλάς για σύνδεση σε οθόνη τότε ναι θα κάνεις την δουλειά σου μια χαρά.Υπολογιζεις βέβαια αλλά 60€ για dock σύνδεσης σε TV.

Για παιχνιδομηχανή δε νομίζω ότι μπορείς να το συγκρίνεις με PS5.Θα έλεγα ότι είναι ένα PS4,5.Καλυτερο από το 4 αλλά χειρότερο από το 5.

Είναι windows οπότε τα παιχνίδια πολλές φορές θέλουν ρυθμίσεις για να εκμεταλλευτούν πλήρως την δύναμη του.Το YouTube και το Reddit θα σε βοηθήσουν.

Οι 7" του γλυκαινουν τα γραφικά,κι έτσι ένα βαρύ ΑΑΑ παιχνίδι που θα δυσκολεύεται να παίξει 60 FPS σε 1080p,θα παίξουν καλά σε 900p με 50-60 FPS(το μάτι μου δεν καταλαβαίνει την διαφορά από 1080 σε 900p).Εχει και το VRR που δεν έχουν οι άλλες φορητες και κάνει καλή δουλειά.

Για μένα αξίζει τα λεφτά,ήθελα πολύ καιρό μια κονσόλα φορητή τόσο δυνατή,γιατί με το Nintendo switch εγώ δεν αντέχω ούτε μέρα...Τα καρτουνιστικα παιχνίδια του δεν μπορώ να τα παίξω,βαριέμαι αφόρητα.

Φυσικά μιλάω μόνο για το extreme μοντέλο κι όχι το απλό.

Ελπίζω να σε κάλυψα...

Έχω δει άπειρα βίντεο άστο...

Με κάλυψες εννοείται. 

Κρίμα που δεν είσαι από Θεσσαλονίκη να το έβλεπα από κοντά. 

Πιστεύω θα με έπειθε περισσότερο εάν το έβλεπα live.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Έχω δει άπειρα βίντεο άστο...

Με κάλυψες εννοείται. 

Κρίμα που δεν είσαι από Θεσσαλονίκη να το έβλεπα από κοντά. 

Πιστεύω θα με έπειθε περισσότερο εάν το έβλεπα live.

Πάντως ο κουμπάρος μου που έχει PS5 μόλις είδε το δικό μου πορωθηκε και τρωγόταν να το πάρει.Του έβαλα να παίξει το Dead Space remake κι έπαθε πλάκα.

Να σε ενημερώσω επίσης για την μπαταρία που σε βαριά παιχνίδια δεν βγάζει ούτε 1 ώρα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Fronimitis είπε

Πάντως ο κουμπάρος μου που έχει PS5 μόλις είδε το δικό μου πορωθηκε και τρωγόταν να το πάρει.Του έβαλα να παίξει το Dead Space remake κι έπαθε πλάκα.

Να σε ενημερώσω επίσης για την μπαταρία που σε βαριά παιχνίδια δεν βγάζει ούτε 1 ώρα.

Καλά αυτό ναι θέλει πρίζα συνέχεια η καλό power bank...

Επεξ/σία από johnnyman
  • Like 1
Δημοσ.

Καλές γιορτές παιδιά,  η δικιά μου γνώμη είναι ότι. Το καλύτερο φορητό αυτή την στιγμή, από γραφικά επίπεδο ps4 ,σε μερικά παιχνίδια πάνω σε μερικά κάτω,για φορητό πάντως απίστευτα γραφικά,και αν ξέρεις κάποιο καλό "μαγαζάκι" παίζεις για δοκιμή όλα τα παιχνίδια του pc δωρεάν 😉 και μετα τα γοραζεις αν σου αρέσουν,  αυτό δεν το έχει η κονσόλα. Εγώ έχω βάλει το gamepass και έχω αρκετούς τίτλους από εκει

• Like 4
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Chrisl7 είπε

Καλές γιορτές παιδιά,  η δικιά μου γνώμη είναι ότι. Το καλύτερο φορητό αυτή την στιγμή, από γραφικά επίπεδο ps4 ,σε μερικά παιχνίδια πάνω σε μερικά κάτω,για φορητό πάντως απίστευτα γραφικά,και αν ξέρεις κάποιο καλό "μαγαζάκι" παίζεις για δοκιμή όλα τα παιχνίδια του pc δωρεάν 😉 και μετα τα γοραζεις αν σου αρέσουν,  αυτό δεν το έχει η κονσόλα. Εγώ έχω βάλει το gamepass και έχω αρκετούς τίτλους από εκει

Από περιέργεια ποιο παιχνίδι έπαιξες και σου φάνηκε κάτωτερο από PS4;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το red dead redemption 2 τουλάχιστον που έπαιξα τελευταία μου φαίνονταν καλύτερο στο ps4 από το rog ,όταν το εβαλα 1080p έπαιζε σαν θολούρα στις γρήγορες σκηνες.  κάτι με χάλαγε.

Επεξ/σία από Chrisl7
  • Confused 1
Δημοσ.

Το red dead παιζει παρα πολυ καλα στο rog ally . Μηπως εβαλες κανα performance στο fsr 2 ; Eγω με balance παιζω και τα περισσοτερα στα high και εχω 50-60fps

Σιγουρα πολυ καλυτερα απο το ps4

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Chrisl7 είπε

Το red dead redemption 2 τουλάχιστον που έπαιξα τελευταία μου φαίνονταν καλύτερο στο ps4 από το rog ,όταν το εβαλα 1080p έπαιζε σαν θολούρα στις γρήγορες σκηνες.  κάτι με χάλαγε.

Είσαι σίγουρος;Έχεις κάνει όλα τα updates;

Επειδή τυγχάνει να το παίζω αυτό το διάστημα,παίζει high settings 50-60fps.

Σίγουρα καλύτερο από PS4.Γενικα δεν έχω βρει παιχνίδι που στο PS4 να παίζει καλύτερα.

• Like 1
Δημοσ.

OK, εμένα έτσι μου φανηκε, αυτό που πρέπει να κάνεις 1 ώρα πειραματισμους με τις ρυθμίσεις στα παιχνίδια για να δεις πως τρέχει καλύτερα είναι κάπως,γενικά το optimisation στα windows για τα παιχνίδια δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά ότι είναι το τοπ φορητό δεν αλλάζει, το ευχαριστιεμαι κάθε στιγμη που το ανοιγω. Κάποια στιγμή απλά θα του αλλάξω ssd με 1tb

• Like 2
Δημοσ.

Πειραματισμους πρέπει να κάνεις με οποιοδήποτε pc game . Ακόμα και με την 4090 που έχω στο desktop πρέπει να κάνω.  Για κάποιον που έχει desktop pc του φαίνονται αυτονόητα αυτά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...