spinemm Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Panag1970 said: Επειδη τελικα αποφασισα να παρω το Ally σημερα , υπαρχει κατι που μου προτεινετε να αγορασω αμεσα απο ελληνικο καταστημα π.χ Πλαισιο οπως dock , power bank , κλπ ???? ευχαριστω εκ των προτερων π.χ αυτο αξιζει , https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/laptop-accessories/fortistes-trofodotika/asus-rog-gaming-charger-dock_4270576?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAvdCrBhBREiwAX6-6UgOTaKRqeRfOMrImprVx7oE-_2RvvssJ-7Jj6mYI-NqhyUVPQRFuDBoCyJ0QAvD_BwE ή υπαρχει τιποτα καλυτερο? Το Charger Dock το εχει αγορασει φιλος...μια χαρα κανει τη δουλεια του εαν σε βολευει ενα usb και εχεις μακρυ καλωδιο hdmi ή η πριζα ειναι επανω στο γραφειο σου. Στανταρακι θεωρω τη θηκη και ενα usb hub (εγω εχω παρει τον UGREEN 9in1 Multifunctional adapter) για να μπορεις να το συνδεεις σε οθονη και εαν εχεις παιχνιδια ή emuls σε εξωτερικο δισκο να μπορεις να τον χρησιμοποιεις την ωρα που ταυτοχρονα το εχεις και φορτιζει, προσωπικα πηρα και ενα πληκτρολογιο-mouse, απο το να κουβαλαω μαζι μου το λαπτοπ προτιμω το ally + την "προικα" του!!! Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2023 από spinemm 2
Warlord1981 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 9/12/2023 στις 1:31 ΜΜ, Panag1970 είπε μπορεις Ανετα να το παρεις μτχ απο αγγελια στα 600ευρω VRR (το θεωρω μεγαλο συν μετα απο τοσα βιντεο που ειδα ), ευκρινεια οθονης στα 720-800-900p , το software της ASUS που ειναι σε πολυ ποιο ωριμο σταδιο απο της Lenovo, ηχειαρες . Το μονο συν του GO ειναι το μεγεθος της οθονης και οχι η ποιοτητα της . Το official dock αξιζει για αγορα? Η αγορά θα γίνει με τιμολόγιο οπότε το ΦΠΑ το γλιτώνω όποια συσκευή και να πάρω. Στο legion έχει παντου κοψιματα λόγω απουσίας VRR? Όταν λες ποιότητα οθόνης εννοεις χρώματα? Διότι ειναι 1600p αρα μεγαλύτερη ευκρίνεια. Να μου πεις βεβαια ποιο game θα σηκωνει στα 1600p. Τωρα όσων αφορα software/updates/υποστήριξη το Legion ειναι στην αρχή ακόμα, βγάζει όμως απο οτι εχω δει και η Lenovo αρκετα updates..γενικα ενδιαφέρεται νομιζω για το Go. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2023 από Warlord1981
Panag1970 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 58 λεπτά πριν, Fronimitis είπε Αν δεν παίζεις ενώ φορτίζει,ναι πολύ γρήγορα. Αν παίζεις κάνει πάνω από ώρα. οποτε προς το παρων δεν χρειαζεται να παρω τιποτα αλλο ...
noFEARgr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ένα power bank που να φορτίζει τουλάχιστον με 65watt να πάρετε. Κατά προτίμηση τουλάχιστον 20000mah Ssd από aliexpress είναι legit , έχω από την αρχή 2 terabyte με 130 ευρώ και δεν είχα κανένα θέμα. Ωστόσο αν έπαιρνα τώρα θα έβαζα ανταπτορα για full size nvme ώστε να έχω την δυνατότητα για μεγαλύτερη χωρητικότητα. Με SD card δεν θα ασχολούμουν προσωπικά. Ο stock φορτιστης δίνει το μέγιστο σε power delivery δεν χρειάζεται άλλος. 1 hour ago, Warlord1981 said: Η αγορά θα γίνει με τιμολόγιο οπότε το ΦΠΑ το γλιτώνω όποια συσκευή και να πάρω. Στο legion έχει παντου κοψιματα λόγω απουσίας VRR? Όταν λες ποιότητα οθόνης εννοεις χρώματα? Διότι ειναι 1200p αρα μεγαλύτερη ευκρίνεια. Να μου πεις βεβαια ποιο game θα σηκωνει στα 1200p. Τωρα όσων αφορα software/updates/υποστήριξη το Legion ειναι στην αρχή ακόμα, βγάζει όμως απο οτι εχω δει και η Lenovo αρκετα updates..γενικα ενδιαφέρεται νομιζω για το Go. Σε τόσες μικρές ίντσες η ανάλυση του legion πάει τελείως χαμένη. Επίσης σχεδόν κανένα παιχνίδι δεν μπορεί να τρέξει σε τόσο υψηλή ανάλυση. Η έλλειψη vrr σε handheld κονσόλα επίσης είναι τελείως no go για μένα Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2023 από noFEARgr 1 1
outlaw star Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 10 ώρες πριν, Panag1970 είπε Επειδη τελικα αποφασισα να παρω το Ally σημερα , υπαρχει κατι που μου προτεινετε να αγορασω αμεσα απο ελληνικο καταστημα π.χ Πλαισιο οπως dock , power bank , κλπ ???? ευχαριστω εκ των προτερων π.χ αυτο αξιζει , https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/laptop-accessories/fortistes-trofodotika/asus-rog-gaming-charger-dock_4270576?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAvdCrBhBREiwAX6-6UgOTaKRqeRfOMrImprVx7oE-_2RvvssJ-7Jj6mYI-NqhyUVPQRFuDBoCyJ0QAvD_BwE ή υπαρχει τιποτα καλυτερο? Εγώ πήρα αυτό για να κάνω τη δουλειά μου https://www.e-shop.gr/baseus-metal-gleam-series-8-in-1-multifunctional-type-c-hub-hdmi-4k-rj45-3x-usb30-card-reader-p-PER.588812 Αρκετά καλή τιμή θεωρώ... Με αρκετές θύρες και 100 watt φόρτιση. Το charger dock της Asus κατά τη γνώμη μου πεταμένα λεφτά... πολύ ακριβό και σχεδόν τπτ από θύρες Επίσης όπως είπε ο φίλος από πάνω, οπωσδήποτε τσαντάκι για προστασία Έχω 2 powerbank 8000 και 3000 mah, με έχουν πιάσει οι τσιγκουνιές μου και λέω προς το παρόν να μείνω με αυτά
Panag1970 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Οταν παιρνετε Dock για συνδεση σε 4Κ μονιτορ , κοιταχτε να υποστηριζει 4Κ στα 60hz Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2023 από Panag1970
Panag1970 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Λοιπόν , εκανα την εγκατασταση και πλεον δεν νομιζω οτι ειναι παραπανω απο 2 κλικ ποιο δυσκολη απο οποιαδηποτε αλλη κονσολα . Η Asus πλεον εχει φερει το μηχανακι σε πολυ καλο επιπεδο , ΣΧΕΔΟΝ παιχνιδομηχανης. απο πλευρας software !! 1
noFEARgr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Ενα windows pc ειναι , αν εχει ηδη δεν σου φαινεται τιποτα περιεργο . 1
Chrisl7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Πήρα ένα hub της blitzwolf με καλές κριτικές αλλά όταν το συνδέω με τον φορτιστή του rog δεν βγάζει το turbo με τα 30watt. όταν βάλω ένα άλλο φορτιστή που είναι στα 75watt παίζει κανονικά turbo με 30watt ,αν πάρω άλλο hub θα παίζει στα 30 και με τον εργοστασιακό φορτιστή η θα θέλει πάλι παραπάνω watt?
noFEARgr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 9 hours ago, Chrisl7 said: Πήρα ένα hub της blitzwolf με καλές κριτικές αλλά όταν το συνδέω με τον φορτιστή του rog δεν βγάζει το turbo με τα 30watt. όταν βάλω ένα άλλο φορτιστή που είναι στα 75watt παίζει κανονικά turbo με 30watt ,αν πάρω άλλο hub θα παίζει στα 30 και με τον εργοστασιακό φορτιστή η θα θέλει πάλι παραπάνω watt? Το hub θέλει παραπάνω από 65watt φορτιστή για να δουλέψουν τα 30 watt στο rog . Υπόψιν βέβαια 25 με 30 watt 1-2 fps διαφορά παίζει να έχουν στα περισσότερα παιχνίδια
Chrisl7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Ωραία ευχαριστώ πολύ φίλε μου , άρα στα 25 θα το βάζω, σου ήρθε η οθόνη? Ευχαριστημένος? 1
noFEARgr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 1 hour ago, Chrisl7 said: Ωραία ευχαριστώ πολύ φίλε μου , άρα στα 25 θα το βάζω, σου ήρθε η οθόνη? Ευχαριστημένος? Ναι μου ηρθε ! Μια χαρα ενω ηταν refurbished ηταν σαν καινουργια δεν ειχε το παραμικρο ! 1
Fronimitis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Παραγγελία 3/12 κι έφτασε Αθήνα ο SSD. Μόλις τον πάρω στα χέρια μου και τον τοποθετήσω στο Ally,ποια εφαρμογή να χρησιμοποιήσω για να δούμε στοιχεία του ssd; Να το μοιραστώ να δούμε αν άξιζε τελικά ή πιάστηκα κότσος.
Mafariel Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Παιδια ερωτηση. Asus Rog Ally Z1 ή Steam Deck Oled?
D.Luffy Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 minutes ago, Mafariel said: Παιδια ερωτηση. Asus Rog Ally Z1 ή Steam Deck Oled? Έχω και τα δύο (OLED και Z1 extreme) και σου λέω ότι δεν υπάρχει εύκολη απάντηση. Κάθε σύστημα έχει τα υπέρ και τα κατά του. Στις οθόνες, το ένα έχει όλα τα πλεονεκτήματα της oled (+HDR) ενώ το άλλο έχει VRR και μεγαλύτερη ευκρίνεια λόγω υψηλότερης ανάλυσης. Σε διαστάσεις το Ally είναι πιο μικρό και βολικό ενώ το Deck έχει trackpads και άρα περισσότερες επιλογές χειρισμού. Ειδικά σε παλιότερα games που δεν έχουν επίσημη υποστήριξη joypad. Σε λειτουργικό, το Deck προσφέρει πολύ καλύτερη handheld εμπειρία χωρίς να έχεις προβλήματα με drivers και να μπλέκεις με παράθυρα που πετάγονται από το πουθενά, ρυθμίσεις λειτουργικού και ένα κάρο άλλα πράγματα. Όμως τα Windows του Ally εξασφαλίζουν καλύτερη συμβατότητα με τα games. Σε θέμα επιδόσεων, το Ally σε 1080p αποδίδει περίπου όσο το Deck σε 800p εφόσον θες να παίζεις στην native ανάλυση του panel. Από θέμα μπαταρίας οκ, σίγουρος νικητής το Deck. Θα πρέπει να τα ζυγίσεις όλα αυτά για να πάρεις την σωστή απόφαση για τον εαυτό σου. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2023 από D.Luffy 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα