Προς το περιεχόμενο

Asus ROG Ally

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Aυτο για την μακροζωια δεν ισχυει εκτος αν σκοπευεις να κρατησεις την συσκευη ανω των 15 χρονων , ισως εκει να υπαρχει διαφορα.  Τα τσιπακια ειναι κατασκευασμενα για να φτανουν τετοιες θερμοκρασιες. 

Μα ήδη πολλοί έχουν αναφέρει ότι καίει την κάρτα μνήμης.

Βέβαια πιο πολύ στα πρώτα μοντέλα,αλλά οκ.

Όποιος θέλει υπάρχει κι αυτή η λύση για χαμηλοτερες θερμοκρασίες.

Ψυχολογικά με χαλάει να το βλέπω να βαράει 90αρια.

• Απαντ. 555
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μην ασχολείστε με κάρτες μνήμης.  Βάλτε έναν 2tb ssd και δεν ξανααχολειστε. Πιο φθηνά θα βγει και πολύ καλύτερες ταχύτητες 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, noFEARgr είπε

Μην ασχολείστε με κάρτες μνήμης.  Βάλτε έναν 2tb ssd και δεν ξανααχολειστε. Πιο φθηνά θα βγει και πολύ καλύτερες ταχύτητες 

Χάνω εγγύηση αν αντικαταστήσω ssd;Φαντάζομαι το έχεις κάνει για να το λες και θα ξέρεις αν έχει κάποια ταινία ασφαλείας 

Δημοσ.
5 minutes ago, Fronimitis said:

Χάνω εγγύηση αν αντικαταστήσω ssd;Φαντάζομαι το έχεις κάνει για να το λες και θα ξέρεις αν έχει κάποια ταινία ασφαλείας 

Oχι δεν υπαρχει καποια ταινια ασφαλειας. Προφανως αν προκαλεσεις καποια ζημια σε καποιο εσωτερικο τσιπακι η συνδεση δεν σε καλυπτει ειδαλλως δεν υπαρχει καποιο προβλημα. Ειναι πολυ ευκολη η αλλαγη παντως . Υπαρχουν και πολλοι οδηγοι φυσικα για βοηθεια.

Εγω το αλλαξα σε 5-6 λεπτακια. 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 hours ago, outlaw star said:

Από Antivirus/Internet Security τι προτείνετε;

Θα εγκαταστήσεις antivirus σε handheld συσκευή που χρειάζεται και τον τελευταίο πόρο συστήματος για επιδόσεις;

Αν δεν σκοπεύεις να κατεβάσεις επικίνδυνα αρχεία καλό είναι να μη βάλεις τίποτα και να αφήσεις το windows security να τα διαχειρίζεται αυτά. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 1/12/2023 στις 12:01 ΜΜ, noFEARgr είπε

καποιο link απο Ελλαδα για δισκο 2ΤΒ ?

Δημοσ.

Βασικά είναι πολύ καλό!Ότι έχω βάλει να παίξω το παίζει απροβληματιστα

Το πήρα απόφαση να αγοράσω ssd αλλά δεν ξέρω τι μάρκα και από πού.

Λογικά θα μου πείτε από AliExpress,αλλά να τσιμπήσω τον WD ή κάποιον άλλον;Θα πάω για τον 1tb.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 30/11/2023 at 21:46, outlaw star said:

Ναι, είναι 1080P, φυσικό πληκτρολόγιο δε δοκίμασα, άμα πρέπει σε κάθε παιχνίδι πρώρα να συνδέω πληκτρολόγιο...βράστα...

Εεε καλα δεν πρεπει και σε καθε παιχνιδι, απλα καποια παλια παιχνιδια πιθανον το χρειαζονται την πρωτη φορα πχ το SEGA RALLY 2 οταν το κανω uninstall καποιες φορες δεν ξερω γιατι το κανει....το ιδιο και το Outrun Coast 2 Coast...

On 01/12/2023 at 11:54, Fronimitis said:

Μα ήδη πολλοί έχουν αναφέρει ότι καίει την κάρτα μνήμης.

Βέβαια πιο πολύ στα πρώτα μοντέλα,αλλά οκ.

Όποιος θέλει υπάρχει κι αυτή η λύση για χαμηλοτερες θερμοκρασίες.

Ψυχολογικά με χαλάει να το βλέπω να βαράει 90αρια.

Και εγω την "πατησα" με την καρτα μνημης...αλλα για καποιο ανεξηγητο λογο μονο σε συγκεκριμενα GB (δεν διαβαζει πια καμμια 512GB, διαβαζει ομως μια χαρα τις 32,64,128....256 δεν δοκιμασα γιατι δεν εχω...)

Επεξ/σία από spinemm
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καινουριο firmware update!!

BIOS Update for Windows

Version 334
12.04 MB 2023/11/22

Important Information:
Optimize system performance
Bugfix: Fixed a bug where ACSE’s Real-time Monitor would display battery wattage as 2.6W at all times when unplugged

Eν τω  μεταξυ πηρατε χαπαρι οτι "αποκτησαμε" και gyroscope controls??? for which ASUS has also included calibration settings. In a support post, ASUS states that gyroscope controls can be enabled in the Game Profile within ACSE by setting Control Mode to Auto. However, these new controls will only work with MCU 316 installed, which ASUS is rolling out simultaneously.

Το οποιο firmware 316 για την ΜCU εχει ηδη κυκλοφορησει μεσω update του Armoury Crate!!!!

Επισης προστεθηκε και επιλογη για CPU BOOST ON/OFF

Επεξ/σία από spinemm
Δημοσ.

Ενα δικιο το εχεις... 😁 απλα σημερα εκανε το update το δικο μου!! οποτε μπηκα στην ASUS να δω τι περιλαμβανει βρηκα και ολα τα υπολοιπα και ειπα να τα ποσταρω για οσους δεν το εχουν κανει ακομα ή δεν το πηραν χαμπαρι τα περι gyroscope controls!! Το οποιο δοκιμασα πριν λιγο, σε πρωτη φαση στο WRC, με καποιου βαθμου συνηθεια νομιζω θα ειναι φανταστικη επιλογη σε οσα παιχνιδια θα το υποστηριζουν!!

19 minutes ago, noFEARgr said:

22/11 βγηκε δεν το λες και καινουργιο :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...