enable_your_mind Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 29 minutes ago, toxotis70 said: που ? Εδω Τσεχια σε ενα μαγαζι 1
Arkin Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Καλοριζικο enable να το χαρεις. Επεσε η τιμη του οντως στα 399 msrp. Τωρα ποτε θα ερθει Ελλαδα δεν ξερουμε. https://videocardz.com/newz/asus-rog-ally-z1-non-extreme-is-now-available-for-just-399 1
enable_your_mind Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 hours ago, Arkin said: Καλοριζικο enable να το χαρεις. Επεσε η τιμη του οντως στα 399 msrp. Τωρα ποτε θα ερθει Ελλαδα δεν ξερουμε. https://videocardz.com/newz/asus-rog-ally-z1-non-extreme-is-now-available-for-just-399 Ναι το παίρνω για το μικρο , αλλά παίζει να το λιώσω εγώ , ειδικά χαλαρό gaming στο κρεβάτι. Σκεφτόμουν steam deck , αλλά λόγω windows (,παρόλο που και το steam deck παίρνει ).γιατί θα το έχει και για εφαρμογές , video κλπ..θα παραλάβω σήμερα οπότε θα πω και εντυπωσεις Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2023 από enable_your_mind 1
Arkin Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε Ναι το παίρνω για το μικρο , αλλά παίζει να το λιώσω εγώ , ειδικά χαλαρό gaming στο κρεβάτι. Σκεφτόμουν steam deck , αλλά λόγω windows (,παρόλο που και το steam deck παίρνει ).γιατί θα το έχει και για εφαρμογές , video κλπ..θα παραλάβω σήμερα οπότε θα πω και εντυπωσεις Με ενδιαφερει η γνωμη σου μιας και δεν εχω δει πως τα παει σε επιδοσεις αυτο το μοντελο και θα εχει ενδιαφερον μια συγκριση καθαρα σε επιδοσεις με το deck αλλα και με τον μεγαλο αδελφο του. Αν μπορει να παιξει 720p medium με 30fps τα περισσοτερα νεα παιχνιδια νομιζω ειναι εξαιρετικο για την τιμη που επεσε κατω απο τα 400 συν ολα τα υπολοιπα θετικα που εχει εναντι του deck ως καθαρο windows. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2023 από Arkin
enable_your_mind Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 6 hours ago, Arkin said: Με ενδιαφερει η γνωμη σου μιας και δεν εχω δει πως τα παει σε επιδοσεις αυτο το μοντελο και θα εχει ενδιαφερον μια συγκριση καθαρα σε επιδοσεις με το deck αλλα και με τον μεγαλο αδελφο του. Αν μπορει να παιξει 720p medium με 30fps τα περισσοτερα νεα παιχνιδια νομιζω ειναι εξαιρετικο για την τιμη που επεσε κατω απο τα 400 συν ολα τα υπολοιπα θετικα που εχει εναντι του deck ως καθαρο windows. Μολις το σεταρα , εκανα ολα τα updates κλπ.. ηθελε αρκετη ωρα μαζι με τα win updates.. Δεν δοκιμασα ακομα καποιο game απο install , αλλα δοκιμασα αυτο που ποιο πολυ με ενδιαφερει το xboxcloud και παιζει τελεια.. Ειδικα σε αυτη την οθονη ειναι παρα πολυ ομορφο..Επισης για τοσο μικρη συσκευη εχει παρα πολυ καλο ηχο .. Εχω ακομα παρα πολλα να δω αλλα επειδη δουλευω θα τα τσεκαρω απο το απογευμα .. Πολυ θετικη εντυπωση παντως σαν πρωτη αισθηση.. Και οι μοχλοι πολυ βολικοι και το βαρος.. 1
enable_your_mind Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Γυρισε απο το σχολειο ο μικρος , το ειδε αμεσως εκανε install minecraft και δεν το βλεπω να μου το δινει σημερα.. Για τα λεφτα που το πηρα παντως αξιζει με τα χιλια..Για παιδι επισης παρα πολυ καλη επιλογη 2
enable_your_mind Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δοκιμασα resident evil 4 , στα 1080p low και fsr2 performance 30 -32 fps . Στα 720 χωρις fsr 35-38 με FSR quality 45+
outlaw star Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ρε παίδες μου ήρθε και εμένα, αλλά έχοντας κατεβάσει από το steam το metal slug το δείχνει έτσι... Δε μπορώ με τπτ να το βάλω full screen και αρα δε μπορώ να παίξω... Καμία ιδέα;;; Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2023 από outlaw star
spinemm Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) "Χαζη ερωτηση" αλλα απο "φυσικο" πληκρολογιο δοκιμασες ALT+ENTER μη τυχον και... (το RESOLUTION μεσω του COMMAND CENTER ειναι στο 1080p?) Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2023 από spinemm
outlaw star Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, spinemm είπε "Χαζη ερωτηση" αλλα απο "φυσικο" πληκρολογιο δοκιμασες ALT+ENTER μη τυχον και... (το RESOLUTION μεσω του COMMAND CENTER ειναι στο 1080p?) Ναι, είναι 1080P, φυσικό πληκτρολόγιο δε δοκίμασα, άμα πρέπει σε κάθε παιχνίδι πρώρα να συνδέω πληκτρολόγιο...βράστα...
enable_your_mind Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Το ποσο τελεια παιζει το xcloud στην συσκευη δεν υπαρχει..ενα μικρο video που εκανα 4
GnsP Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Εμένα μου φαίνεται απο το βίντεο ότι έχει input lag. Δεν αποφεύγεται αυτό στο xcloud γιαυτό δε μπορούσα να παίξω και f1 πχ στο steamdeck.
Fronimitis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Είδα έναν οδηγό σε μια ομάδα για να πειράξεις τις ρυθμίσεις των προφίλ του Armoured Crate όσον αφορά την ταχύτητα των ανεμιστήρων και αφορά και CPU αλλά και GPU. Έτσι ενώ πριν στο προφιλ με ρεύμα στο Power 30w,το μηχάνημα έπιανε 80-90 βαθμούς κελσίου,τώρα με το νέο custom προφίλ στα 30w πιάνει μέχρι 70 βαθμούς. Κάνει βέβαια πιο πολύ θόρυβο γιατί δουλεύουν στο φουλ οι ανεμιστήρες αλλά αυξάνεται η μακροζωία της συσκευής. Άλλωστε αν σε 4-5 χρόνια χαλασουν ,είναι ένα φτηνό κόστος η αλλαγή τους. Μπορείς να φτιάξεις και στο ρεύμα αλλά και στην μπαταρία προφίλ,όπως και να το κάνεις να δουλεύει με λιγότερα watt. Ίσως λέω ίσως να μπορεί κάποιος τώρα να βάλει και micro sd χωρίς τον φόβο μην του την κάψει...
noFEARgr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 1 hour ago, Fronimitis said: Είδα έναν οδηγό σε μια ομάδα για να πειράξεις τις ρυθμίσεις των προφίλ του Armoured Crate όσον αφορά την ταχύτητα των ανεμιστήρων και αφορά και CPU αλλά και GPU. Έτσι ενώ πριν στο προφιλ με ρεύμα στο Power 30w,το μηχάνημα έπιανε 80-90 βαθμούς κελσίου,τώρα με το νέο custom προφίλ στα 30w πιάνει μέχρι 70 βαθμούς. Κάνει βέβαια πιο πολύ θόρυβο γιατί δουλεύουν στο φουλ οι ανεμιστήρες αλλά αυξάνεται η μακροζωία της συσκευής. Άλλωστε αν σε 4-5 χρόνια χαλασουν ,είναι ένα φτηνό κόστος η αλλαγή τους. Μπορείς να φτιάξεις και στο ρεύμα αλλά και στην μπαταρία προφίλ,όπως και να το κάνεις να δουλεύει με λιγότερα watt. Ίσως λέω ίσως να μπορεί κάποιος τώρα να βάλει και micro sd χωρίς τον φόβο μην του την κάψει... Aυτο για την μακροζωια δεν ισχυει εκτος αν σκοπευεις να κρατησεις την συσκευη ανω των 15 χρονων , ισως εκει να υπαρχει διαφορα. Τα τσιπακια ειναι κατασκευασμενα για να φτανουν τετοιες θερμοκρασιες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα