Προς το περιεχόμενο

Asus ROG Ally

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
35 minutes ago, Chrisl7 said:

https://www.amazon.fr/INNOCN-Ecran-Portable-1920x1080P-100000/dp/B09V5CHVPR/ref=mp_s_a_1_1_sspa?crid=36FT724UG07W7&keywords=innocn&qid=1700391206&sprefix=innocn%2Caps%2C141&sr=8-1-spons&ufe=app_do%3Aamzn1.fos.2a4964d5-da8d-479b-a739-01ef3fadb618&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9waG9uZV9zZWFyY2hfYXRm&psc=1

Εγώ την είχα πάρει 220€ προσφορά με κουπονι τον Σεπτέμβριο 

αυτό είναι το 13.3

Και έκανα λάθος type c σε  type c σύνδεσα το rog ally ,με hdmi σε mini hdmi ένα android box

Thank you χτυπησα μια απο το official site , 148 ευρω refurbished αλλα like new ελεγε !

• Like 1
  • Απαντ. 555
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια ερωτηση , αν εχω αγορασμενο το cod mw3 σε ps5 η σε xbox μπορω να το παιξω και στο ally? η θα πρεπει να το ξανα αγορασω και στο steam?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 hours ago, Panag1970 said:

Aν αγοραζατε σημερα που πλεον υπαρχει το LEGION GO και το Steam Deck OLED , παλι ROOG ALLY θα αγοραζατε ??

εδώ ένα συγκριτικό για όλα

προσωπική μου άποψη

- για να το κουβαλάς μαζί σου καλύτερο το rog

- για να το έχεις μόνιμα σπίτι καλύτερο το legion

- το steam δεν θα το διάλεγα, προτιμώ τα άλλα που τρέχουν windows

Επεξ/σία από atrias
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το legion go δεν εχει vrr  η οθονη που ειναι μεγαλο αρνητικο . Βεβαια εχει μεγαλυτερη οθονη αλλα ειναι και ψηλο αχρειαστη , μια χαρα ειναι και στα αλλα δυο που ειναι 7,x 

Σαν ποιοτητα φυσικα το steam oled τα αφηνει τα αλλα δυο πισω αλλα επισης δεν εχει vrr. 

Συνολικα ακομα και τωρα το ally θα διαλεγα λογω καλυτερου performance αλλα και λογω windows. 

Ανετα ομως πληρωνα ενα 200αρικο παραπανω ( απο 699 σε 899) για μια oled οθονη 

Επεξ/σία από noFEARgr
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εγώ από τα 3 επέλεξα το Asus λόγω οθόνης και hardware.

Είχα καιρό να ασχοληθώ με gaming αφού έψαχνα μια φορητή κονσόλα που να παίζει τα τελευταία παιχνίδια (είχα Nintendo switch αλλά είχα ξενερώσει με τα καρτουνιστικα παιχνίδια και την χάλια του οθόνη).

Όμως όλοι οι τελευταίοι τίτλοι είναι πάνω από 100gb κι έχω ξενερώσει λίγο με την 50αρα σύνδεση που έχω.

Επίσης επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ ,δεν έχω ιδέα τι παιχνίδι να κατεβάσω...

Το καλό είναι ότι μαζί με την κονσόλα μου έδωσε 3 μήνες xbox pass ultimate.

Έχετε βρει ανταπτορα usb c σε hdmi για σύνδεση σε tv,αλλά να μπορεί να φορτίζει ταυτόχρονα;Ίσως να έχει και μια θύρα usb c ο ανταπτορας μαζί με το hdmi;Ξέρω γω θα φορτίζει έτσι;

Επεξ/σία από Fronimitis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 14/08/2023 at 19:32, spinemm said:

Δεν ξερω εαν χρησιμοποιει καποιος απο εσας hub, εαν οχι προτεινω ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ το UGREEN 9in1 Multifunctional adapter, το οποιο αγορασα σημερα και εχει:

1XHDMI port που υποστηριζει αναλυση μεχρι 4KX2K/30HZ

1 VGA port που υποστηριζει αναλυση μεχρι 1920x1080/60Hz

3 X USB A ports (USB3)

1 Ethernet port

USB C power port το οποιο φορτιζει το ALLY

και αναγνωστη καρτων Micro SD/SD/MMC!!!

ενω τελος τo case του ειναι απο αλουμινιο!!!

Το χρησιμοποιησα συνδεοντας στις 3 "πορτες" USB ασυρματο mouse, ασυρματο πληκτρολογιο και σκληρο δισκο για να διαβασει απο εκει ΜΑΜΕ το οποιο αντεγραψα μετα σε micro sd για να διαβασει και απο εκει ενω ταυτοχρονα το φορτιζα, ολα απροβληματιστα!!! (στη φωτο συνδεδεμενο μονο το mouse...)

20230814_191536_1.jpg

2 hours ago, Fronimitis said:

Έχετε βρει ανταπτορα usb c σε hdmi για σύνδεση σε tv,αλλά να μπορεί να φορτίζει ταυτόχρονα;Ίσως να έχει και μια θύρα usb c ο ανταπτορας μαζί με το hdmi;Ξέρω γω θα φορτίζει έτσι;

Χρησιμοποιω αυτο που εκανα "quote" και εχω γραψει 4 σελιδες πριν....

Επεξ/σία από spinemm
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, spinemm είπε

Χρησιμοποιω αυτο που εκανα "quote" και εχω γραψει 4 σελιδες πριν....

Είσαι απαιχτος!

Θα ήθελα κι άλλη μια βοήθεια αν ξέρει κάποιος...

Υπάρχει τρόπος να κατεβάζω τα παιχνίδια σε ένα παλιό λάπτοπ που το έχω για κατεβαστηρι,και μετά να τα περνάω στο Asus;Είτε με κάρτα μνήμης,είτε με usb c.

Δημοσ.
4 hours ago, Fronimitis said:

Είσαι απαιχτος!

Θα ήθελα κι άλλη μια βοήθεια αν ξέρει κάποιος...

Υπάρχει τρόπος να κατεβάζω τα παιχνίδια σε ένα παλιό λάπτοπ που το έχω για κατεβαστηρι,και μετά να τα περνάω στο Asus;Είτε με κάρτα μνήμης,είτε με usb c.

Εφόσον είσαι σε τοπικό δίκτυο θα τα μεταφέρεις μέσω του network . Μακράν ο πιο γρήγορος τρόπος 

• Thanks 1
Δημοσ.

Δεν άντεξα και το παρήγγειλα και εγώ...

Ταλανίστηκα πολύ ανάμεσα σε αυτό και το steam deck, αλλά η προσφορά από Γερμανό με 15% επιστροφή στις κάρτες eurobank ήταν πολύ δελεαστική..

Λογικά το αανμένω σήμερα, θα επανέλθω με ερωτήσεις σχετικά με περιφερειακά...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, outlaw star είπε

Δεν άντεξα και το παρήγγειλα και εγώ...

Ταλανίστηκα πολύ ανάμεσα σε αυτό και το steam deck, αλλά η προσφορά από Γερμανό με 15% επιστροφή στις κάρτες eurobank ήταν πολύ δελεαστική..

Λογικά το αανμένω σήμερα, θα επανέλθω με ερωτήσεις σχετικά με περιφερειακά...

Με το καλό!

Πέρα από το hub για σύνδεση στην τηλεόραση αν το θελήσεις ,νομίζω είναι απαραίτητη κι η αγορά ενός ssd 1tb ή 2tb γιατί κάρτα μνήμης καλό είναι να μη βάλεις.

Έχει θέματα διαβάζω με την θέση που μπαίνει η κάρτα μνήμης και υπερθερμαίνεται με αποτέλεσμα να την χαλάει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...