Προς το περιεχόμενο

Asus ROG Ally

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει παρατήρησει κάνεις, όταν ανοίγουμε την εφαρμογή του xbox που έχει το game pass και κατεβάζεις παιχνίδι το γυρνάει αυτόματα σε turbo mode ?

Το βρήκα τελικά το ρυθμίζεις το είχε default στο turbo

Επεξ/σία από Chrisl7
  • Απαντ. 555
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/12/2023 στις 9:24 ΜΜ, Fronimitis είπε

Βασικά είναι πολύ καλό!Ότι έχω βάλει να παίξω το παίζει απροβληματιστα

Το πήρα απόφαση να αγοράσω ssd αλλά δεν ξέρω τι μάρκα και από πού.

Λογικά θα μου πείτε από AliExpress,αλλά να τσιμπήσω τον WD ή κάποιον άλλον;Θα πάω για τον 1tb.

Είμαι σε παρεμφερές δίλημμα και τελικά θα πάω σε 2280 L Mod για να βάλω 2280 ssd + 2tb gen3 m.2 2280, θα μου βγει σύνολο 110€ περίπου. Βέβαια μπορεί να μου τη βιδώσει και να πάρω gen4 2230 στα 2tb αλλά αυτό πάει ~ 240€!

Προσωπικά θα έμενα ΜΑΚΡΙΑ απο αγορά ssd απο aliexpress κλπ

Στις 2/12/2023 στις 2:42 ΜΜ, Panag1970 είπε

καποιο link απο Ελλαδα για δισκο 2ΤΒ ?

Skroutz

Επεξ/σία από Braveheart1980
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Braveheart1980 είπε

Είμαι σε παρεμφερές δίλημμα και τελικά θα πάω σε 2280 L Mod για να βάλω 2280 ssd + 2tb gen3 m.2 2280, θα μου βγει σύνολο 110€ περίπου. Βέβαια μπορεί να μου τη βιδώσει και να πάρω gen4 2230 στα 2tb αλλά αυτό πάει ~ 240€!

Προσωπικά θα έμενα ΜΑΚΡΙΑ απο αγορά ssd απο aliexpress κλπ

Skroutz

Πήρα έναν WD 2230 1tb στα 81€ από AliExpress.Gen 4 λέει και θα σας πω εντυπώσεις μόλις έρθει.

Από Ελλάδα έβγαινε πολύ ακριβά.Αμα είναι να φτάσει 1000€ ,καλύτερα να αγόραζα laptop.

Για πλάκα όμως γεμίζει ο μαμά 512.Με 3-4 παιχνίδια γέμισε.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Fronimitis είπε

Πήρα έναν WD 2230 1tb στα 81€ από AliExpress.Gen 4 λέει και θα σας πω εντυπώσεις μόλις έρθει.

Άμα είναι gen4 και άμα είναι 1ΤΒ και δεν είναι κανά μασκαρεμένο firmware από κανά 256αρι gen3 να κλαίς!

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Άμα είναι gen4 και άμα είναι 1ΤΒ και δεν είναι κανά μασκαρεμένο firmware από κανά 256αρι gen3 να κλαίς!

Το πήρα γιατί το είδα από ξένη ομάδα στο Facebook που μιλάνε για το Ally.

Όπως και να χει θα σας πω όταν έρθει και θα κρατήσω το link για όποιον θέλει.

Τα 2tb ήθελα ιδανικά,αλλά τσιγγουνευτηκα τα 150€.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Fronimitis είπε

Το πήρα γιατί το είδα από ξένη ομάδα στο Facebook που μιλάνε για το Ally.

Όπως και να χει θα σας πω όταν έρθει και θα κρατήσω το link για όποιον θέλει.

Τα 2tb ήθελα ιδανικά,αλλά τσιγγουνευτηκα τα 150€.

Και σε reddit είναι κάποιοι που πήραν από aliexpress άλλοι λένε πως είναι οκ άλλοι όχι.

Γενικά φοβάμαι τα μάλα τέτοιου είδους αγορές. Κάνε μια καλή και ενημέρωσε όταν έρθουν. Και αν θες δώσε σε pm και ένα link να έχω υπόψη μου 😉

• Like 1
Δημοσ.

Σας κάνει κολλήματα το Armoury Crate? Εμένα συμβαίνει πολλές φορές όταν κάνω τερματισμό από κάποιο παιχνίδι, να παγώνει εντελώς μέσα στη βιβλιοθήκη και να χρειάζεται force close η εφαρμογή για να επανέλθει.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, D.Luffy είπε

Σας κάνει κολλήματα το Armoury Crate? Εμένα συμβαίνει πολλές φορές όταν κάνω τερματισμό από κάποιο παιχνίδι, να παγώνει εντελώς μέσα στη βιβλιοθήκη και να χρειάζεται force close η εφαρμογή για να επανέλθει.

Ναι εμένα μου το κάνει κάποιες φορές.

Ίσως φταίξει με κάποιο επόμενο update.

Δημοσ.

Δεν μου το κανει μπορω  να πω αλλα γενικα ειναι buggy . Στα λαπτοπ το ξυλωσα γιατι ειχα του κοσμου τα προβληματα και εβαλα g helper . Τα παντα εφτιαξαν μετα απο εκει . 

Στο ally δυστυχως το θελω για το controller maping . Αλλιως θα ειχε παρει ποδι και απο εκει . 

Δημοσ.

Αξίζει να δοκιμάσετε το Forza Motorsport 7 (ειδικά μετά την απογοήτευση του φετινού FM). Θα πρέπει βέβαια να βρείτε κλειδί αν δεν το έχετε από παλιά στη βιβλιοθήκη σας στο MS Store. Το καλό είναι ότι αν το έχετε αγοράσει στο Xbox, θα είναι διαθέσιμο για εγκατάσταση και στο PC σας.

Το παιχνίδι δείχνει και τρέχει άψογα. 60fps σε 1080p και όλα τα settings στο τέρμα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Ιταλικό amazon

image.png.ba2feb2f1b43a4208c2f3a6d87a70e77.png

Σε αυτά τα λεφτά καλύτερα Steam Deck Oled. Σε αυτή την τιμή αν έδινε τον Z1 Extreme θα ακύρωνα asap το Steam deck, μιας και είναι πανέμορφο το ρημάδι...

Επεξ/σία από Zus

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...