lneam Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 ειμαι κατοχος του irfanview λογο της απλοτητας που εχει, αφου δεν εχω απαιτησεις. ομως στην δωρεαν κατηγορια υπαρχει το xnview, που στα δικα μου ματια "μοιαζει" στην επιπληρωμη εφαρμογη ACDsee. Ηεφαρμογη xnview ζηταει licence MONO για τις εταιρειες. Οποιος θελει ας το επιβεβαιωσει απο την σελιδα τους https://www.xnview.com/en/ ας μην ξεχναμε και το δωρεαν ACDSee Free 1
micos000 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Κι εγώ δηλώνω οπαδός του ΙrfanView εδώ και χρόνια αλλά η απλότητα είναι μόνο επιφανειακή καθώς έχει και πολλές δυνατότητες photo editing, batch convertion και υποστηρίζει και photoshop plugins και χίλιες-δυό ακόμα δυνατότητες. Πέρα από το βασικό download έχει και ένα έξτρα addons που ενεργοποιεί αρκετές επιπλέον δυνατότητες. Σαν δεύτερο έχω το FastStone που είναι επίσης πολύ δυνατό και έχει πιο μοντέρνο interface. Το xnview δεν το έχω δουλέψει πολύ αλλά φαίνεται και αυτό πολύ καλό. Τελευταία ανεβαίνει πολύ στις προτιμήσεις το ImageGlass που είναι open source, lightweght και φαίνεται επίσης πολύ καλό και με ακόμα πιο μοντέρνο interface. Αν και δεν έχει τις δυνατότητες των παραπάνω, αν θέλει κάποιος ένα απλό image viewer με βασικές δυνατότητες editing τότε θα τον καλύψει απόλυτα. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2023 από micos000 2
lector Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 ^ ψηφιζω FastStone, αψογο ταχυτατο και υπαρχει και πληρως λειτουργικο portable. 1
lneam Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 portable, ταχυτατο, 32/64 bit, παιζει απο winXP και πληρως λειτουργικο (δωρεαν) ειναι και το irfanview
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα