Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάω στο νοσοκομείο την πρώτη από αυτές τις φορές με ραντεβού. Μου λέει έχει καθυστέρηση και τα ραντεβού αντί να ξεκινήσουν το πρωί, ξεκινούν 12:30. Υπάρχουν τουλάχιστον 5-6 άτομα πριν από εμένα. Περνάει μια φίλη από το νοσοκομείο και χρειάζεται βοήθεια με κάτι χαρτιά. Πάω να την βοηθήσω και αφήνω το ραντεβού, γιατί είναι πιο σημαντικό το δικό της. Κλείνω άλλο ραντεβού, πάω, όλα κανονικά, μου γράφει εξετάσεις και φάρμακα. Της λέω ότι έχω ποσοστό αναπηρίας (μηδενική συμμετοχή), μου λέει αν είναι θα το έβγαζε, και μου γράφει εξετάσεις με ακριβή συμμετοχή ενώ δικαιούμαι μηδενική. Πάω λίγες μέρες μετά, ζητώντας υπεράριθμο, για να διορθώσουμε αυτό το λάθος, και δέχομαι πάλι αγενή συμπεριφορά λες και είμαι σκουπίδι, από τη στιγμή που μπαίνω στον χώρο πριν το γραφείο. Καλά, μου λέει, εσύ όπου υπάρχει πόρτα μπαίνεις; Μετά γυρνάει σε μια άλλη γραμματέα και της λέει, καλά αυτή δεν είναι αυτή που είχε ραντεβού και σηκώθηκε και έφυγε; Είναι η πολλοστή φορά που μου συμπεριφέρεται με αγένεια ο συγκεκριμένος. Όταν χρειαζομουν αλλαγή φαρμάκου, δεν ασχολήθηκε και έλεγε στην άλλη γιατρό που προσπαθούσε να με βοηθήσει να βρούμε άλλο φάρμακο, γύρισε και της είπε "ή θα πάρει αυτό ή να μην πάρει τίποτα" μαζί με κάτι άλλα προσβλητικά πράγματα. Μια άλλη κοπέλα γιατρός, δε, που είχα πετύχει στα επείγοντα, είχε το θράσσος να με διώξει από τα επείγοντα (παίρνοντας το καρότσι που μου είχαν δώσει για να μπορώ να μετακινηθω μέσα στο νοσοκομείο) και να μου πει να γυρίσω σπίτι μου λέγοντας μου "δε θέλω να σε βοηθήσω, γύρνα σπίτι σου". Σερνομουν από τους τοίχους για να καταφέρω να βγω από το νοσοκομείο. Ευτυχώς ήρθε κάποιος δικός μου εκείνη τη μέρα και με πήρε. Κυριολεκτικά δεν μπορούσα να περπατήσω. Δεν καταλαβαίνω, στο σπίτι τους τους ενοχλώ; Γιατί περνάνε έτσι αυτά; Άλλη φορά ο πατέρας μου, με τεράστιο καρούμπαλο στο κεφάλι και χάνοντας την μνήμη του κάθε λίγα λεπτά, πήγε στα επείγοντα και του αρνήθηκαν είσοδο λέγοντας πως όσοι δουλεύουν στην αστυνομία πρέπει να πηγαίνουν στο στρατιωτικό μόνο αν τραυματιστούν εν ώρα υπηρεσίας, ενώ αυτό δεν ισχύει. Όλα αυτά τα περιστατικά έχουν περάσει έτσι, χωρίς την παραμικρή συνέπεια παρά μόνο για εμάς που μείναμε στην τύχη μας χωρίς βοήθεια. 

.

Θα μου πείτε δεν πληρώνεις κάτι για να πας, καλά να πάθεις. Ας πήγαινες σε ιδιώτη. Οι κρατήσεις από τον μισθό τότε γιατί γίνονται; 

Επεξ/σία από ElisavetKat
Δημοσ.

οταν δεν υπαρχει σωστη διοικηση, αξιολογηση και ο φοβος οτι δεν μπηκα στο δημοσιο και δεν θα φυγα ποτε αλλα εχω ευθυνης και πρεπει να υπηρετησω το λειτουργημα μου αυτα γινονται... δυστυχως ετσι ειναι παντου εκτος φυσικα αν εχεις γνωστους που εκει αλλαζει το πραγμα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...