Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προφανώς για να μην έχει παράθυρο δεν επιτρέπεται να έχει παράθυρο. Αλλιώς δε νομίζω λογικός άνθρωπος να έφτιαχνε δωμάτιο χωρίς παράθυρο.

Βέβαια ξέρω και περιπτώσεις όπου ο άλλος έφτιαχνε τα παράθυρα, τα "έκλεινε" μέχρι να πάρει το οκ και ρεύμα και μετά τα άνοιγε κανονικά. Για να μην έχουν κάνει ούτε αυτό μάλλον δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Δε μπορείς να ανοίξεις παράθυρο όπου θέλεις. Ειδικά αν ο τοίχος βλέπει σε ιδιοκτησία αλλού, σιγά μη σε αφήσει 

Δημοσ.

Αν ο τοίχος είναι επάνω στο σύνορο του οικοπέδου, δεν μπορείς να ανοίξεις παράθυρο. Ο ιδιοκτήτης του διπλανού οικοπέδου θα κάνει σίγουρα αγωγη

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, SAVVAS_PAPADOPOULOS είπε

Αποθήκη ήταν 

Θα πας σε έναν μηχανικό με τα σχέδια και θα τον αφήσεις να σου προτείνει κάποιες λύσεις. Ίσως και αρχιτέκτονας γιατί αυτοί μπορούν να φτιάξουν κάτι ωραιότερο. Χωροταξικά εγώ πχ θα προτιμούσα να μην είχα παράθυρο στο καθιστικό πάρα στην κρεβατοκάμαρα. Ισως μπορούν να φτιάξουν κάτι αλλά μιλάμε για πολύ υποθετικό σενάριο. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, james01gr είπε

Θα πας σε έναν μηχανικό με τα σχέδια και θα τον αφήσεις να σου προτείνει κάποιες λύσεις. Ίσως και αρχιτέκτονας γιατί αυτοί μπορούν να φτιάξουν κάτι ωραιότερο. Χωροταξικά εγώ πχ θα προτιμούσα να μην είχα παράθυρο στο καθιστικό πάρα στην κρεβατοκάμαρα. Ισως μπορούν να φτιάξουν κάτι αλλά μιλάμε για πολύ υποθετικό σενάριο. 

Κατάλαβα ότι θέλει συγκεκριμένη έρευνα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...