SAVVAS_PAPADOPOULOS Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Όχι δεν είναι για να το νοικιάσω. Είναι για αγορά για να κατοικησω εγώ
Bitbit Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Προφανώς για να μην έχει παράθυρο δεν επιτρέπεται να έχει παράθυρο. Αλλιώς δε νομίζω λογικός άνθρωπος να έφτιαχνε δωμάτιο χωρίς παράθυρο. Βέβαια ξέρω και περιπτώσεις όπου ο άλλος έφτιαχνε τα παράθυρα, τα "έκλεινε" μέχρι να πάρει το οκ και ρεύμα και μετά τα άνοιγε κανονικά. Για να μην έχουν κάνει ούτε αυτό μάλλον δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Δε μπορείς να ανοίξεις παράθυρο όπου θέλεις. Ειδικά αν ο τοίχος βλέπει σε ιδιοκτησία αλλού, σιγά μη σε αφήσει
australis Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Αν ο τοίχος είναι επάνω στο σύνορο του οικοπέδου, δεν μπορείς να ανοίξεις παράθυρο. Ο ιδιοκτήτης του διπλανού οικοπέδου θα κάνει σίγουρα αγωγη
SAVVAS_PAPADOPOULOS Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Δεν έχει διαμορφωμένα δωμάτια . Είναι ενιαίος χώρος που τον φτιάχνεις εσύ όπως θες.
james01gr Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Είναι γραφείο και θέλεις να κάνεις αλλαγή χρήσης;
SAVVAS_PAPADOPOULOS Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, james01gr είπε Είναι γραφείο και θέλεις να κάνεις αλλαγή χρήσης; Αποθήκη ήταν
james01gr Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 32 λεπτά πριν, SAVVAS_PAPADOPOULOS είπε Αποθήκη ήταν Θα πας σε έναν μηχανικό με τα σχέδια και θα τον αφήσεις να σου προτείνει κάποιες λύσεις. Ίσως και αρχιτέκτονας γιατί αυτοί μπορούν να φτιάξουν κάτι ωραιότερο. Χωροταξικά εγώ πχ θα προτιμούσα να μην είχα παράθυρο στο καθιστικό πάρα στην κρεβατοκάμαρα. Ισως μπορούν να φτιάξουν κάτι αλλά μιλάμε για πολύ υποθετικό σενάριο. 1
SAVVAS_PAPADOPOULOS Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, james01gr είπε Θα πας σε έναν μηχανικό με τα σχέδια και θα τον αφήσεις να σου προτείνει κάποιες λύσεις. Ίσως και αρχιτέκτονας γιατί αυτοί μπορούν να φτιάξουν κάτι ωραιότερο. Χωροταξικά εγώ πχ θα προτιμούσα να μην είχα παράθυρο στο καθιστικό πάρα στην κρεβατοκάμαρα. Ισως μπορούν να φτιάξουν κάτι αλλά μιλάμε για πολύ υποθετικό σενάριο. Κατάλαβα ότι θέλει συγκεκριμένη έρευνα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα