Προς το περιεχόμενο

Honda Civic hatchback 2006 - Εγκατάσταση bluetooth/usb

Xvipes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πήγα Καλογερόπουλο και ρώτησα. 250 ευρώ η συσκευή και 50 η εγκατάσταση. Του είπα ότι θα του φέρω εγώ δικό μου και μου είπε 60 η εγκατάσταση αλλά θα δοκιμάσω πρώτα μόνος μου και αν δεν το καταφέρω θα το πάω εκεί.

Θα πάρω αυτό ( https://www.expresshop.gr/product/71766/wefatech-interface-aux-usb-gia-ergostasiakes-phges-honda-6-8-wf-606-honda2-4 ) αν έχει κανείς εμπειρία να μοιραστεί.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Cygnus είπε

Σε έναν φίλο μου - που είχε το κλασικό θέμα με τα digits της οθόνης να μη φαίνονται όλα - του είχαν πει 400-500ε.

Γνωρίζω 2 συνεργεία που δουλεύουν Honda και το έφτιαχναν το γνωστό θέμα της οθόνης . Πολύ κάτω από το ποσό που γράφεις .

Βρήκα το πρόβλημα στην οθόνη του ράδιο και όντως είναι γελοία η επισκευή και σίγουρα βγαίνει ευκολότερα από την μονάδα του ραδιοφώνου.

Λόγω ψυχρών κολλήσεων χάνονται τα γράμματα στην οθόνη. (δείτε το βίντεο)

Πήρα το FM transmitter τελικά (Baseus S-16).... Πήρα το συγκεκριμένο επειδή έχει θύρα AUX η οποία τελικά είναι ΕΞΟΔΟΣ και όχι ΕΙΣΟΔΟΣ, δηλαδή έλεος.  Είσοδος ουσιαστικά είναι το bluetooth και η κάρτα μνήμης. 

• Like 1

Στις 15/5/2023 στις 4:42 ΜΜ, meletis_m είπε

Γνωρίζω 2 συνεργεία που δουλεύουν Honda και το έφτιαχναν το γνωστό θέμα της οθόνης . Πολύ κάτω από το ποσό που γράφεις .

Κατά τύχη έχω και εγώ το ίδιο Civic με το πρόβλημα στα ψηφία των ενδείξεων. Σε παρακαλώ μου στέλνεις με ΠΜ τις διευθύνσεις των συνεργείων. Ευχαριστώ.

• Like 1

• 1 μήνα μετά...

To ξεθάβω για να πω πως τελικά το έβαλα μόνος μου. Τελικό κόστος 97 ευρώ για το wefa wf 606.

Ακολούθησα αυτό το βίντεο και όταν τελείωσα συνειδητοποίησα πως υπάρχει ενδεχόμενο να μην χρειάζεται όλη αυτή η ταλαιπωρία και απλά χρειάζεται να βγάλεις τις 3 πρώτες βίδες και μετά ξεκουμπώνει όλο το ραδιοcd. 🙈

• Like 2

2 ώρες πριν, Xvipes είπε

To ξεθάβω για να πω πως τελικά το έβαλα μόνος μου. Τελικό κόστος 97 ευρώ για το wefa wf 606.

Ακολούθησα αυτό το βίντεο και όταν τελείωσα συνειδητοποίησα πως υπάρχει ενδεχόμενο να μην χρειάζεται όλη αυτή η ταλαιπωρία και απλά χρειάζεται να βγάλεις τις 3 πρώτες βίδες και μετά ξεκουμπώνει όλο το ραδιοcd. 🙈

Υπάρχουν βίδες και στο κάτω μέρος του ράδιο που δυστυχώς είναι εσωτερικά από τα πλαστικά, μπορείς όμως να μην τις βάλεις ώστε την επόμενη φορά να χρειάζεται να βγάλεις μόνο τις επάνω βίδες.

Πάντως το κάτω πλαστικό στο τιμόνι δεν νομίζω να πρέπει να βγει, δεν θυμάμαι να το βγάζουν σε όσα έχω δει.

Ποσό εύκολα το έκανες και είναι εύθραυστα τα πλαστικά ώστε να μην κουμπώνουν σωστά μετά;

6 hours ago, Grim Ripper said:

Υπάρχουν βίδες και στο κάτω μέρος του ράδιο που δυστυχώς είναι εσωτερικά από τα πλαστικά, μπορείς όμως να μην τις βάλεις ώστε την επόμενη φορά να χρειάζεται να βγάλεις μόνο τις επάνω βίδες.

Πάντως το κάτω πλαστικό στο τιμόνι δεν νομίζω να πρέπει να βγει, δεν θυμάμαι να το βγάζουν σε όσα έχω δει.

Ποσό εύκολα το έκανες και είναι εύθραυστα τα πλαστικά ώστε να μην κουμπώνουν σωστά μετά;

Ίσως έχεις δίκαιο δε το έψαξα εκείνη την ώρα καλά γιατί είχα φάει ήδη ώρα. 

Όλα τα πλαστικά ξεκουμπωσαν με την μια, δεν είχα κανένα θέμα και ήταν αρκετά γερά (Honda ftw). Ίσως το πανω πάνω να σε παιδέψει λίγο αλλά τίποτα τρελό.

Ότι ξεκουμπωσε ξανάκουμπωσε. 

• Like 1

2 λεπτά πριν, Xvipes είπε

Ίσως έχεις δίκαιο δε το έψαξα εκείνη την ώρα καλά γιατί είχα φάει ήδη ώρα. 

Όλα τα πλαστικά ξεκουμπωσαν με την μια, δεν είχα κανένα θέμα και ήταν αρκετά γερά (Honda ftw). Ίσως το πανω πάνω να σε παιδέψει λίγο αλλά τίποτα τρελό.

Ότι ξεκουμπωσε ξανάκουμπωσε. 

Ωραία, ευχαριστώ πολύ.

Επειδή και εγώ μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω, ήθελα να ήξερα πόσο εύκολο ήταν να γίνει και κυρίως εάν σπάνε εύκολα τα πλαστικά.

• Like 1

• 6 μήνες μετά...

Καλησπέρα στην ομάδα. Αν και τώρα έψαξα για το συγκεκριμένο θέμα, μιας και το βρήκα, να μπω και εγώ στην συζήτηση.Πρόσφατα πήρα και εγώ το Facelift του 2010. Παρότι στον τεμπέλη έχει και AUX και Usb δεν δουλεύει τίποτα από τα δύο. Το usb έχει ρεύμα κανονικά για να φορτίσεις κάτι, αλλά από τραγούδια τίποτα. Το ίδιο και το AUX. (Να υπενθυμίσω ότι αγόρασα το γνήσιο της Honda usb καλώδιο για το αυτοκίνητο)Το ξύλωσα όλο μέχρι την κεντρική κονσόλα να δω αν έχει καλώδια, και αν ναι που πάνε τέλος πάντων, και όντως υπήρχαν και πάνε πάνω στο σύστημα. Το έχω ψάξει και στο εξωτερικό το συγκεκριμένο θέμα, και υπάρχουν περιπτώσεις σαν την δική μου και κανείς δεν ξέρει γιατί δεν παίζουν ενώ σαν συστήματα υπάρχουν στο αμάξι. Ειρωνικό? Να έχει θύρα από την μάνα του αλλά να μην παίζει τίποτα 🥲.

Οπότε μέχρι στιγμής , την βγάζω με ένα FM transmitter μέχρι να βάλω μια οθονούλα της προκοπής να ξεμπερδεύω.

Picsart_23-12-29_20-46-44-705.jpg

2 ώρες πριν, Pap_Kw είπε

Καλησπέρα στην ομάδα. Αν και τώρα έψαξα για το συγκεκριμένο θέμα, μιας και το βρήκα, να μπω και εγώ στην συζήτηση.Πρόσφατα πήρα και εγώ το Facelift του 2010. Παρότι στον τεμπέλη έχει και AUX και Usb δεν δουλεύει τίποτα από τα δύο. Το usb έχει ρεύμα κανονικά για να φορτίσεις κάτι, αλλά από τραγούδια τίποτα. Το ίδιο και το AUX. (Να υπενθυμίσω ότι αγόρασα το γνήσιο της Honda usb καλώδιο για το αυτοκίνητο)Το ξύλωσα όλο μέχρι την κεντρική κονσόλα να δω αν έχει καλώδια, και αν ναι που πάνε τέλος πάντων, και όντως υπήρχαν και πάνε πάνω στο σύστημα. Το έχω ψάξει και στο εξωτερικό το συγκεκριμένο θέμα, και υπάρχουν περιπτώσεις σαν την δική μου και κανείς δεν ξέρει γιατί δεν παίζουν ενώ σαν συστήματα υπάρχουν στο αμάξι. Ειρωνικό? Να έχει θύρα από την μάνα του αλλά να μην παίζει τίποτα 🥲.

Οπότε μέχρι στιγμής , την βγάζω με ένα FM transmitter μέχρι να βάλω μια οθονούλα της προκοπής να ξεμπερδεύω.

Picsart_23-12-29_20-46-44-705.jpg

Το usb τι διαμόρφωση έχει ; fat32 ή ntfs ; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...