Προς το περιεχόμενο

Honda Civic hatchback 2006 - Εγκατάσταση bluetooth/usb

Xvipes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

έχω το παραπάνω αμάξι με το μαμά ηχοσύστημα(cd/mp3) και θέλω να καταλάβω αν μπορώ να βάλω bluetooth (ή/και usb).

Ενώ λέει AUX δεν δέχεται π.χ bluetooth στον αναπτήρα. Υπάρχει κάποιος που το έχει κάνει και αν ναι πως και με τι κόστος. 

Ευχαριστώ πολύ.

Honda Civic EUR (2006) - picture 7 of 7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ειχα εγω το 1.8 του 2006 αλλα ειχα βγαλει ολο το εργοστασιακο και ειχα βαλει οθονη 2din Kenwood με Bluetooth και για πλοηγηση navibox.

• Like 2

Θα ήθελα να μην κάνω τέτοια μεγάλη αλλαγή και απλά να συνδέσω κάτι σαν αυτό https://electrofun.gr/wefa-wf.605.honda-interface-aux-usb-για-εργοστασιακές-πηγές-honda.html

Αν καταλαβαίνω καλά θα πρέπει να βγάλω το ραδιοcd και να συνδέσω στην Aux θύρα από πίσω το καλώδιο του wefa και με κάποιο τρόπο να το ξανακλείσω.

Αν το έχει κάνει κάποιος άλλος μόνος του θα εκτιμούσα να μου πει την εμπειρία του ή αν τελικά θα πρέπει να το πάω σε κάποιο ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων.

43 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Το ειχα εγω το 1.8 του 2006 αλλα ειχα βγαλει ολο το εργοστασιακο και ειχα βαλει οθονη 2din Kenwood με Bluetooth και για πλοηγηση navibox.

Σε ποιον το είχες πάει , και πόσο σου είχε πάρει φίλε; (Και γενικώς είσαι ευχαριστημένος); Έχω το αντίστοιχο του 2012 . Το ταμπλό φαίνεται ίδιο.

Ts, μέσα στη θήκη του τεμπέλη δεν έχει line in? Εγώ από εκεί συνδέω έναν Bluetooth receiver που έχω πάρει .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, filip123go είπε

Σε ποιον το είχες πάει , και πόσο σου είχε πάρει φίλε; (Και γενικώς είσαι ευχαριστημένος); Έχω το αντίστοιχο του 2012 . Το ταμπλό φαίνεται ίδιο.

Ts, μέσα στη θήκη του τεμπέλη δεν έχει line in? Εγώ από εκεί συνδέω έναν Bluetooth receiver που έχω πάρει .

Ειχα παει σε Ηχοκινηση σε Ν.Ιωνια αλλα εχει κλεισει

Πολυ καλος σε αυτα ειναι ο Καλογεροπουλος https://www.kalogeropoulos.gr/ 

Μαζι με το navibox και καρτα τηλεορασης ηταν πανακριβα τοτε καπου 1200 ευρω αλαλ δουευουν ακομα στο Honda crv που τα εχω βαλει απο οταν πουλησα το civic

Τωρα υπαρχουν πολυ πιο οικνομικες  λυσεις 

Αν εχεις facebook κοιτα εδω που ξερουν πιο πολλα τα παιδια    https://www.facebook.com/groups/280967326637994 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Thanks 1

1 hour ago, filip123go said:

Για μια στιγμή νόμιζα πως τόσα χρόνια απλά δεν το είχα δει ποτέ και κατέβηκα τώρα να το επιβεβαιώσω, όχι δεν έχει line in πουθενά :(

@Γιάννης Platano σε ευχαριστώ πολύ, νομίζω θα κάνω και εγώ μια επίσκεψη στον Καλογερόπουλο που είναι σχετικά κοντά μου να ρωτήσω εκεί, φαντάζομαι δε θα είναι τρελό το κόστος.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, Xvipes είπε

Για μια στιγμή νόμιζα πως τόσα χρόνια απλά δεν το είχα δει ποτέ και κατέβηκα τώρα να το επιβεβαιώσω, όχι δεν έχει line in πουθενά :(

@Γιάννης Platano σε ευχαριστώ πολύ, νομίζω θα κάνω και εγώ μια επίσκεψη στον Καλογερόπουλο που είναι σχετικά κοντά μου να ρωτήσω εκεί, φαντάζομαι δε θα είναι τρελό το κόστος.

Σιγουρα θα ειναι πολυ πιο μικρο απο οτι εδωσα εγω ...καποτε 

Πουλανε και διαφοροι σε intenet φτηνα συστηματα με 200 και 300 ευρω αλλα δεν ξερω την αξιοπιστια τους .Οπου κα να πας αν καταληξεις να ζητησεις και τοποθετηση 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Thanks 1

4 minutes ago, Γιάννης Platano said:

Σιγουρα θα ειναι πολυ πιο μικρο απο οτι εδωσα εγω ...καποτε 

Πουλανε και διαφοροι σε intenet φτηνα συστηματα με 200 και 300 ευρω αλλα δεν ξερω την αξιοπιστια τους .Οπου κα να πας αν καταληξεις να ζητησεις και τοποθετηση 

Ναι εννοείτε, σκοπός μου είναι απλά να έχω bluetooth/usb τίποτα παραπάνω οπότε φαντάζομαι θα βγει λιγότερο από 200 ευρώ μαζί με την εγκατάσταση.

• Like 1

Καλησπέρα. Φίλος μου, σε Jazz του ίδιου έτους, όταν έβγαλε το ηχοσύστημα είχε έτοιμη υποδοχή για aux in (θηλυκό  βύσμα), απλά σύνδεσε ένα καλώδιο μέχρι το ντουλαπάκι, και σύνδεε ό,τι ήθελε (κινητό, player). Και σε σένα φαντάζομαι είναι τόσο απλό.

• Like 1
  • Thanks 1

Ισχύει έτσι φαίνεται να είναι και σε αυτό το βίντεο απλά φοβάμαι μην κάνω ζημιά προσπαθώντας να βγάλω το ηχοσύστημα. Γνωρίζει κανείς αν βγαίνει εύκολα και πως;

Ποπο! Ναι δε νομίζω να καταφέρω να το κάνω όλο αυτό χωρίς να σπάσω κάποιο πλαστικό κατά την διάρκεια. Ευχαριστώ πολύ πάντως.

12 λεπτά πριν, Xvipes είπε

Ποπο! Ναι δε νομίζω να καταφέρω να το κάνω όλο αυτό χωρίς να σπάσω κάποιο πλαστικό κατά την διάρκεια. Ευχαριστώ πολύ πάντως.

Ούτε κι εγώ για αυτό θα πήγαινα σε κάποιον που πιάνουν τα χέρια του... 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/5/2023 στις 6:29 ΜΜ, definitio είπε

Κάποια τέτοια συσκευή, δεν θα σε βολέψει;

https://www.skroutz.gr/c/1238/car_bluetooth/f/1094961/AUX.html?o=aux+bluetooth+car

Όχι, δεν υπάρχει θύρα AUX στο συγκεκριμένο μοντέλο. Μετά το face-lift του 2009 έβαλαν aux/usb/power μέσα στο τεμπέλη.

Στις 11/5/2023 στις 4:52 ΜΜ, Xvipes είπε

Ναι εννοείτε, σκοπός μου είναι απλά να έχω bluetooth/usb τίποτα παραπάνω οπότε φαντάζομαι θα βγει λιγότερο από 200 ευρώ μαζί με την εγκατάσταση.

Για τόσο δουλειά που θέλει η βλακεία για να μπει χλωμό το βλέπω να είναι κάτω από 200€.

Υ.Γ πρόσφατα το πήρα και εγώ (μοντέλο 2008) και έβλεπα και εγώ για aux...

Θα πάρω FM transmitter, ουσιαστικά θα ρυθμίζω/βάζω κάποιο σταθμό στο ραδιόφωνο όπου θα εκπέμπει ο πομπός του bluetooth/aux.

Τώρα πόσο καλό θα είναι δεν ξέρω. 😛

https://www.skroutz.gr/s/23308081/Baseus-FM-Transmitter-Αυτοκινήτου-S-16-με-Bluetooth-USB-AUX-MicroSD-CCTM-E01.html

Επεξ/σία από Grim Ripper
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...