Xvipes Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Καλησπέρα, έχω το παραπάνω αμάξι με το μαμά ηχοσύστημα(cd/mp3) και θέλω να καταλάβω αν μπορώ να βάλω bluetooth (ή/και usb). Ενώ λέει AUX δεν δέχεται π.χ bluetooth στον αναπτήρα. Υπάρχει κάποιος που το έχει κάνει και αν ναι πως και με τι κόστος. Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Το ειχα εγω το 1.8 του 2006 αλλα ειχα βγαλει ολο το εργοστασιακο και ειχα βαλει οθονη 2din Kenwood με Bluetooth και για πλοηγηση navibox. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Θα ήθελα να μην κάνω τέτοια μεγάλη αλλαγή και απλά να συνδέσω κάτι σαν αυτό https://electrofun.gr/wefa-wf.605.honda-interface-aux-usb-για-εργοστασιακές-πηγές-honda.html Αν καταλαβαίνω καλά θα πρέπει να βγάλω το ραδιοcd και να συνδέσω στην Aux θύρα από πίσω το καλώδιο του wefa και με κάποιο τρόπο να το ξανακλείσω. Αν το έχει κάνει κάποιος άλλος μόνος του θα εκτιμούσα να μου πει την εμπειρία του ή αν τελικά θα πρέπει να το πάω σε κάποιο ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 43 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Το ειχα εγω το 1.8 του 2006 αλλα ειχα βγαλει ολο το εργοστασιακο και ειχα βαλει οθονη 2din Kenwood με Bluetooth και για πλοηγηση navibox. Σε ποιον το είχες πάει , και πόσο σου είχε πάρει φίλε; (Και γενικώς είσαι ευχαριστημένος); Έχω το αντίστοιχο του 2012 . Το ταμπλό φαίνεται ίδιο. Ts, μέσα στη θήκη του τεμπέλη δεν έχει line in? Εγώ από εκεί συνδέω έναν Bluetooth receiver που έχω πάρει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, filip123go είπε Σε ποιον το είχες πάει , και πόσο σου είχε πάρει φίλε; (Και γενικώς είσαι ευχαριστημένος); Έχω το αντίστοιχο του 2012 . Το ταμπλό φαίνεται ίδιο. Ts, μέσα στη θήκη του τεμπέλη δεν έχει line in? Εγώ από εκεί συνδέω έναν Bluetooth receiver που έχω πάρει . Ειχα παει σε Ηχοκινηση σε Ν.Ιωνια αλλα εχει κλεισει Πολυ καλος σε αυτα ειναι ο Καλογεροπουλος https://www.kalogeropoulos.gr/ Μαζι με το navibox και καρτα τηλεορασης ηταν πανακριβα τοτε καπου 1200 ευρω αλαλ δουευουν ακομα στο Honda crv που τα εχω βαλει απο οταν πουλησα το civic Τωρα υπαρχουν πολυ πιο οικνομικες λυσεις Αν εχεις facebook κοιτα εδω που ξερουν πιο πολλα τα παιδια https://www.facebook.com/groups/280967326637994 Επεξ/σία 11 Μαΐου 2023 από Γιάννης Platano 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 1 hour ago, filip123go said: Σε ποιον το είχες πάει , και πόσο σου είχε πάρει φίλε; (Και γενικώς είσαι ευχαριστημένος); Έχω το αντίστοιχο του 2012 . Το ταμπλό φαίνεται ίδιο. Ts, μέσα στη θήκη του τεμπέλη δεν έχει line in? Εγώ από εκεί συνδέω έναν Bluetooth receiver που έχω πάρει . Για μια στιγμή νόμιζα πως τόσα χρόνια απλά δεν το είχα δει ποτέ και κατέβηκα τώρα να το επιβεβαιώσω, όχι δεν έχει line in πουθενά @Γιάννης Platano σε ευχαριστώ πολύ, νομίζω θα κάνω και εγώ μια επίσκεψη στον Καλογερόπουλο που είναι σχετικά κοντά μου να ρωτήσω εκεί, φαντάζομαι δε θα είναι τρελό το κόστος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, Xvipes είπε Για μια στιγμή νόμιζα πως τόσα χρόνια απλά δεν το είχα δει ποτέ και κατέβηκα τώρα να το επιβεβαιώσω, όχι δεν έχει line in πουθενά @Γιάννης Platano σε ευχαριστώ πολύ, νομίζω θα κάνω και εγώ μια επίσκεψη στον Καλογερόπουλο που είναι σχετικά κοντά μου να ρωτήσω εκεί, φαντάζομαι δε θα είναι τρελό το κόστος. Σιγουρα θα ειναι πολυ πιο μικρο απο οτι εδωσα εγω ...καποτε Πουλανε και διαφοροι σε intenet φτηνα συστηματα με 200 και 300 ευρω αλλα δεν ξερω την αξιοπιστια τους .Οπου κα να πας αν καταληξεις να ζητησεις και τοποθετηση Επεξ/σία 11 Μαΐου 2023 από Γιάννης Platano 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 4 minutes ago, Γιάννης Platano said: Σιγουρα θα ειναι πολυ πιο μικρο απο οτι εδωσα εγω ...καποτε Πουλανε και διαφοροι σε intenet φτηνα συστηματα με 200 και 300 ευρω αλλα δεν ξερω την αξιοπιστια τους .Οπου κα να πας αν καταληξεις να ζητησεις και τοποθετηση Ναι εννοείτε, σκοπός μου είναι απλά να έχω bluetooth/usb τίποτα παραπάνω οπότε φαντάζομαι θα βγει λιγότερο από 200 ευρώ μαζί με την εγκατάσταση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cecond Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Καλησπέρα. Φίλος μου, σε Jazz του ίδιου έτους, όταν έβγαλε το ηχοσύστημα είχε έτοιμη υποδοχή για aux in (θηλυκό βύσμα), απλά σύνδεσε ένα καλώδιο μέχρι το ντουλαπάκι, και σύνδεε ό,τι ήθελε (κινητό, player). Και σε σένα φαντάζομαι είναι τόσο απλό. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Ισχύει έτσι φαίνεται να είναι και σε αυτό το βίντεο απλά φοβάμαι μην κάνω ζημιά προσπαθώντας να βγάλω το ηχοσύστημα. Γνωρίζει κανείς αν βγαίνει εύκολα και πως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cecond Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) θέλει πολύ προσοχή και υπομονή Επεξ/σία 11 Μαΐου 2023 από cecond 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Ποπο! Ναι δε νομίζω να καταφέρω να το κάνω όλο αυτό χωρίς να σπάσω κάποιο πλαστικό κατά την διάρκεια. Ευχαριστώ πολύ πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 12 λεπτά πριν, Xvipes είπε Ποπο! Ναι δε νομίζω να καταφέρω να το κάνω όλο αυτό χωρίς να σπάσω κάποιο πλαστικό κατά την διάρκεια. Ευχαριστώ πολύ πάντως. Ούτε κι εγώ για αυτό θα πήγαινα σε κάποιον που πιάνουν τα χέρια του... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
definitio Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Κάποια τέτοια συσκευή, δεν θα σε βολέψει; https://www.skroutz.gr/c/1238/car_bluetooth/f/1094961/AUX.html?o=aux+bluetooth+car Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 11/5/2023 στις 6:29 ΜΜ, definitio είπε Κάποια τέτοια συσκευή, δεν θα σε βολέψει; https://www.skroutz.gr/c/1238/car_bluetooth/f/1094961/AUX.html?o=aux+bluetooth+car Όχι, δεν υπάρχει θύρα AUX στο συγκεκριμένο μοντέλο. Μετά το face-lift του 2009 έβαλαν aux/usb/power μέσα στο τεμπέλη. Στις 11/5/2023 στις 4:52 ΜΜ, Xvipes είπε Ναι εννοείτε, σκοπός μου είναι απλά να έχω bluetooth/usb τίποτα παραπάνω οπότε φαντάζομαι θα βγει λιγότερο από 200 ευρώ μαζί με την εγκατάσταση. Για τόσο δουλειά που θέλει η βλακεία για να μπει χλωμό το βλέπω να είναι κάτω από 200€. Υ.Γ πρόσφατα το πήρα και εγώ (μοντέλο 2008) και έβλεπα και εγώ για aux... Θα πάρω FM transmitter, ουσιαστικά θα ρυθμίζω/βάζω κάποιο σταθμό στο ραδιόφωνο όπου θα εκπέμπει ο πομπός του bluetooth/aux. Τώρα πόσο καλό θα είναι δεν ξέρω. 😛 https://www.skroutz.gr/s/23308081/Baseus-FM-Transmitter-Αυτοκινήτου-S-16-με-Bluetooth-USB-AUX-MicroSD-CCTM-E01.html Επεξ/σία 13 Μαΐου 2023 από Grim Ripper 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα