HelloThereGeneralKenobi Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Καλησπέρα μπορεί κάποιος να μου πει μέχρι πόσα χιλιοστά καρμπυρατέρ μπορώ να βάλω σε μαμά παπί 125 κυβικά χωρίς αυτό να μπερδεύει; Έψαξα λίγο και είδα ότι 22-24mm είναι καλά,αλλά το συγκεκριμένο καρμπυρατέρ που έβλεπα (oko 24mm) είναι σε έλλειψη οπότε μπορώ να βάλω το ακριβώς επόμενο που είναι στα 26mm; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Γτ να βαλεις μεγαλυτερο καρμπ σε μαμα μοτερ?? Εκτος απο την μεγαλυτερη καταναλωση και το πιθανοτερο σεναριο του οτι δεν θα δουλεψει ποτε σωστα, δεν θα κερδισεις τιποτα. Ειδικα με καρμπ και λαιμους που καθονται οπως να’ναι και ειναι κινεζικες αντιγραφες των ακριβων PWK… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HelloThereGeneralKenobi Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 46 λεπτά πριν, SaFiS είπε Γτ να βαλεις μεγαλυτερο καρμπ σε μαμα μοτερ?? Εκτος απο την μεγαλυτερη καταναλωση και το πιθανοτερο σεναριο του οτι δεν θα δουλεψει ποτε σωστα, δεν θα κερδισεις τιποτα. Ειδικα με καρμπ και λαιμους που καθονται οπως να’ναι και ειναι κινεζικες αντιγραφες των ακριβων PWK… Αρχικά ευχαριστώ για την σύντομη απάντηση σου Μεγαλύτερο καρμπυρατέρ θέλω να βάλω γιατί το μηχανάκι μπουκωνει στην 4η και επειδή έχω σκοπό σε λίγο καιρό να μεγαλώσω την διάμετρο του εμβόλου οπότε θα χρειαζομουν ούτως ή άλλως μεγαλύτερο καρμπυρατέρ απλώς ήθελα ένα μεγαλύτερο καρμπυρατέρ με το οποίο να μην έχω θέμα όσο είναι μαμά αλλά και να είναι αρκετό για αυτό και ο προβληματισμός μου αν το 26 είναι υπερβολικά μεγάλο για τώρα Οσο για την κατανάλωση δεν έχω θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatilaras Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δεν ειναι μονο το μεγεθος του καρμπυρατερ που παιζει ρολο.Και 32 μπορεις να βαλεις σε 125,παιζεις με τα ζιγκλερ και το κανεις να δουλευει οπως οπως αλλα πιο το νοημα? Εαν μεγαλωσεις το μηχανακι προτιμησε 24αρι ή 26αρι αλλα θα πρεπει να ασχοληθεις να το ρυθμισεις και κατα τη γνωμη μου προτιμησε καποιο καρμπυρατερ γνησιο π.χ. keihin,mikuni,pwk,θα εχεις λιγοτερα θεματα γενικα.Εξατμιση του φορας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HelloThereGeneralKenobi Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 26 λεπτά πριν, Gatilaras είπε Δεν ειναι μονο το μεγεθος του καρμπυρατερ που παιζει ρολο.Και 32 μπορεις να βαλεις σε 125,παιζεις με τα ζιγκλερ και το κανεις να δουλευει οπως οπως αλλα πιο το νοημα? Εαν μεγαλωσεις το μηχανακι προτιμησε 24αρι ή 26αρι αλλα θα πρεπει να ασχοληθεις να το ρυθμισεις και κατα τη γνωμη μου προτιμησε καποιο καρμπυρατερ γνησιο π.χ. keihin,mikuni,pwk,θα εχεις λιγοτερα θεματα γενικα.Εξατμιση του φορας? Φοράει μια απλή apido,λογικά θα πάρω 26αρι άμα είναι και θα παίξω με τα ζιγκλερ Ευχαριστώ για την βοήθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα