bieruberallez Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Καλημερα παιδες!! Επειδη ειμαι ασχετος αλλα το ψηνω να παρω. Περα απο την μια που ειναι μεγαλυτερη σε διαστασεις (yoga) οι αλλες που ειναι και στην ιδια τιμη εχουν καποια διαφορα περα απο το χρωμα-σχεδιο;;; 6 λεπτά πριν, bieruberallez είπε Καλημερα παιδες!! Επειδη ειμαι ασχετος αλλα το ψηνω να παρω. Περα απο την μια που ειναι μεγαλυτερη σε διαστασεις (yoga) οι αλλες που ειναι και στην ιδια τιμη εχουν καποια διαφορα περα απο το χρωμα-σχεδιο;;; Στο ένα απο τα 2 μπλέ και στο ροζ αναφέρει και ενα στήριγμα ποδιών που στο τρίτο (μπλε και αυτο) δεν το αναφέρει. Πέρα απο αυτο σε διαστάσεις βαρος κλπ φαίνονται ίδια. Αν έχει παρατηρήσει καποιος κατι παραπάνω ας το μοιραστεί μαζί μας!
safridia Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Αυτη που εχει την λευκη γραμμη στην μεση ειναι το καινουργιο μοντελο, εκεινη που ειναι ολη μπλε ειναι το παλιοτερο σχεδιο. Κοιτα και ημερομηνια κατασκευης, παρε την πιο φρεσκια. 1
topswnio Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, safridia είπε Αυτη που εχει την λευκη γραμμη στην μεση ειναι το καινουργιο μοντελο, εκεινη που ειναι ολη μπλε ειναι το παλιοτερο σχεδιο. Κοιτα και ημερομηνια κατασκευης, παρε την πιο φρεσκια. Κρίμα πήρα το ανοιχτο μπλέ γιατι σκέφτηκα το άλλο οτι θα ξεθωριάζει. αρα το παλιό πήρα....
bloodraven Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Με την εφαρμογή Lidl Plus ενεργοποιείς κουπόνι και σου δίνει και 50€ έκπτωση σε όλες τις σανίδες SUP, (από ότι βλέπω είναι για την επόμενη εβδομάδα μόνο) 1
Doubt Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 11 λεπτά πριν, bloodraven είπε Με την εφαρμογή Lidl Plus ενεργοποιείς κουπόνι και σου δίνει και 50€ έκπτωση σε όλες τις σανίδες SUP, (από ότι βλέπω είναι για την επόμενη εβδομάδα μόνο) Καλωσορίσατε. 2 μέρες τώρα για αυτό γράφουν. 1
macovet Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Quote On 24/05/2023 at 15:58, achilles_g_ said: Αν κάποιος το θέλει και δεν του εμφανίζει το κουπόνι, αν αποφασίσω να μη το πάρω μπορώ να του δώσω το κουπόνι μου. Αν δεν το πάρεις το θέλω! Ή αν περισσεύει σε κάποιον άλλο φίλο. Έκανα 3 λογαριασμούς και τίποτα, μόνο για τρόφιμα βγάζει🙁
bloodraven Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Σκέφτομαι μήπως είναι μόνο σε συγκεκριμένα καταστήματα. Δοκίμασε να αλλάξεις κατάστημα , βάλε αγαπημένο ένα στην Πάτρα ΤΚ 26500.
CleanthisD Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, bloodraven είπε Σκέφτομαι μήπως είναι μόνο σε συγκεκριμένα καταστήματα. Δοκίμασε να αλλάξεις κατάστημα , βάλε αγαπημένο ένα στην Πάτρα ΤΚ 26500. Έλυσες τον κώδικα!! Επιλέγοντας Πάτρα εκείνο που είναι μακρυά από την θάλασσα εμφάνισε εντελώς διαφορετικές προσφορές. Μεταξύ εκείνων είναι και αυτή με τα 50 ευρώ μειων
aekfc212 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Υπαρχει καποιος που μπορει ν να μου στειλει κωδικο για την έκπτωση.εφτιαξα 3 λογαριασμους και δοκιμασα αρκετα καταστηματα και τιποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις