Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, geodimis είπε

Μίλησα τελικά με το  service τους OVIM +800491800674 (από σταθερό μόνο): Η εγγύηση πράγματι είναι 3 χρόνια και εξαιρεί μόνο ότι προκαλείται από "φυσιολογική φθορά".

Τριμπούρδελο ελληνικό, με κάλεσαν από τα LIDL και μου είπαν έχει 2 χρόνια. Τους έβαλα να τα βρούνε με το service τους και να αποφασίσουνε...

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σχετικά με το σέρβις τους, δεν έχω καλή εμπειρία για άλλο  και πολύ φθηνότερο προϊόν τους. Δεν έπαιρναν πίσω ελλαχιστα χρησιμοποιημένο ηλεκτρικό  σκουπάκι που ήταν εντός 3ετους εγγύησης. Μου είπαν να το κρατήσω και  όταν βγάλουν πάλι το ίδιο σε φυλλάδιο να τους το πάω... Δεν ασχολήθηκα περαιτέρω με το θέμα.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, hitman 21 original είπε

Επισης απ τα τζαμπο εχω αγορασει το παρακατω της INTEX στην ιδια τιμη.Δεν το εχω δοκιμασει ακομα,πιστευω μεχρι τελος του μηνα να εχω αποψη.

https://www.e-jumbo.gr/kalokairina/fouskota-axesouar-kolymvisis/varkes-kano-sup/sanides-sup/set-fouskoti-sanida-sup-ble-320x81x15cm-me-axesouar-tsanta-metaforas-intech_1630558/

Εαν μπορεις και γινεται, εαν δεν το εχεις ανοιξει πηγαινε το πισω ΧΘΕΣ
Ειναι πολυ καλυτερη του Lidl, μιλαμε για διαφορα μεγαλη ομως.

Προσοχη με τις μπλουζες και τα μαγιο, δεν τα επιστρεφουν, και ενταξει τα μαγιο το λεει και η σελιδα καθως ειναι σαν εσωρουχα. Αλλα τις μπλουζες γιατι; Οταν πουλανε μια καλοκαιρινη μπλουζα δεν εχει επιστροφη;

• Like 2
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, dess είπε

Σχετικά με το σέρβις τους, δεν έχω καλή εμπειρία για άλλο  και πολύ φθηνότερο προϊόν τους. Δεν έπαιρναν πίσω ελλαχιστα χρησιμοποιημένο ηλεκτρικό  σκουπάκι που ήταν εντός 3ετους εγγύησης. Μου είπαν να το κρατήσω και  όταν βγάλουν πάλι το ίδιο σε φυλλάδιο να τους το πάω... Δεν ασχολήθηκα περαιτέρω με το θέμα.

Την απόδειξη την είχες κρατήσει;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Doubt είπε

Την απόδειξη την είχες κρατήσει;

Ναι την είχα την απόδειξη και ήταν - αν θυμάμαι καλά - μερικούς μήνες μετά την αγορά.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, safridia είπε

Προσοχη με τις μπλουζες και τα μαγιο, δεν τα επιστρεφουν, και ενταξει τα μαγιο το λεει και η σελιδα καθως ειναι σαν εσωρουχα. Αλλα τις μπλουζες γιατι; Οταν πουλανε μια καλοκαιρινη μπλουζα δεν εχει επιστροφη;

Δυστυχως η ευτυχως το εχω ανοιξει.Οταν λες διαφορα τι εννοεις?Μιας κ ειμαι αρχαριος κ θα ειναι η πρωτη φορα που θα δοκιμαζω SUP.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, hitman 21 original είπε

Δυστυχως η ευτυχως το εχω ανοιξει.Οταν λες διαφορα τι εννοεις?Μιας κ ειμαι αρχαριος κ θα ειναι η πρωτη φορα που θα δοκιμαζω SUP.

Του LIDL εχει δυο θαλαμους, η ενωση των δυο θαλαμων στο κεντρο το κανει πιο συμπαγες, το αισθανεσαι οταν πατας εκει απο την πιεση που εχει δεν υποχωρει. Σου δινει και εξτρα ασφαλεια, εαν στουκαρεις στα βραχια (εξαιρετικα δυσκολο να συμβει αυτο) η απλα εαν ανοιξει καπου ο ενας θαλαμος εχεις τον δευτερο για να γυρισεις πισω.

Εχει εξτρα καθισμα και στηριγμα για ποδια για να κατσεις κατω και δευτερη κουταλα για το κουπι να το πας σαν καγιακ. Σου δινει αδιαβροχη τσαντα.

Να ξερετε ΟΛΟΙ οτι επισημα βαση νομου επιτρεπεται να παμε στα 500μετρα απο την ακτη, πρεπει να φοραμε πλευστικο βοηθημα (η σωσιβιο) και οτι σαν φουσκωτο ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ εαν βαλει αερα με κατευθυνση προς την θαλασσα, στα δυσκολα γονατιζουμε και βαραμε δυνατες κουπιες, σε ξεσερνει ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ.

image.png.786c805e9362ffc2adcef433b36b3f66.png

• Like 7
  • Thanks 2
  • Confused 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, safridia είπε

Δεν θεωρειται μπλουζα αλλα μαγιο, ειναι σαν εσωρουχο η αντιμετωπιση του. Οποτε μαλλον για αυτο το λογο δεν δεχεται επιστροφη.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Sebu είπε

Δεν θεωρειται μπλουζα αλλα μαγιο, ειναι σαν εσωρουχο η αντιμετωπιση του. Οποτε μαλλον για αυτο το λογο δεν δεχεται επιστροφη.

Εγω δεν βλεπω καμια διαφορα με ενα κοντομανικο μπλουζακι. Σιγουρα δυσκολα μπορει να υποστιριξει καποιος οτι ειναι εσωρουχο.
Πολυ κακη η πολιτικη οτι δεν δεχονται επιστροφες σε εποχιακα ειδη. Αυτο πρεπει να ειναι το μοναδικο καταστημα που το εχει σαν πολιτικη. (προσοχη δεν μιλαω να παρω κατι τωρα καλοκαιρινο και να το επιστρεψω τον χειμωνα που εχει αποσυρθει το προιον)

Δημοσ.
Στις 12/5/2023 στις 8:19 ΠΜ, tata22 είπε

Προς ενημερωση σας το ειχα παρει περυσι .. 1 μηνα δεν βγηκε απο το νερο Πολυ καλη συντηρηση ... Καποια στιγμη ξεκολλησε σε ενα σημειο και εχανε αερα (συμβαινει συχνα αυτο δεν εχει να κανει - πς σε ενα μαγζι και στο κολλανε) ... Μετα απο επικοινωνια στο τελος καλοκαιριου με σχετικο βιντεο μου εστειλαν καινουργιο χωρις φυσικα να επιστρεψω το παλιο ... Η επισκευη του παλιου ειναι το πολυ 20€/

Επιβεβαιώνω και εγώ την πολύ καλή υποστήριξη από το service. 

Σε αγορά κρουστικού που είχα κάνει και παρουσιάστηκε μετά από περίπου ένα χρόνο πρόβλημα, έστειλα φωτογραφικό υλικό και μου έκαναν επιστροφή των χρημάτων σε λογαριασμό μου. Το δεν προβληματικό κρουστικό μου είπαν ότι θα με ενημερώσουν για το που θα πρέπει να το επιστρέψω.

Έως τώρα όμως (2 χρόνια μετά την επιστροφή χρημάτων) δεν μου έχει ζητηθεί η επιστροφή του! 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, safridia είπε

Εγω δεν βλεπω καμια διαφορα με ενα κοντομανικο μπλουζακι. Σιγουρα δυσκολα μπορει να υποστιριξει καποιος οτι ειναι εσωρουχο.
Πολυ κακη η πολιτικη οτι δεν δεχονται επιστροφες σε εποχιακα ειδη. Αυτο πρεπει να ειναι το μοναδικο καταστημα που το εχει σαν πολιτικη. (προσοχη δεν μιλαω να παρω κατι τωρα καλοκαιρινο και να το επιστρεψω τον χειμωνα που εχει αποσυρθει το προιον)

Αν δεν βλεπεις διαφορα απο ενα κοντομανικο μπλουζακι τοτε δεν γνωριζεις και δεν καταλαβαινεις τι ειναι αυτο το προιον.

Αυτο το φορας ως πανω μερος για να κανεις καταδυση αν θες, snorkeling, ή για να κανεις θαλασσια σπορ (windsurf, kitesurft, σανίδα, sup_ ή ακομα και να εισαι ωρες στην παραλια χωρις να καεις.

Αντεχει θαλασσα, αλατι, στεγνωνει αμεσα, εχει υψηλο δεικτη SPF προστασιας απο τον ηλιο κτλ κτλ.

Εν ολιγοις δεν εχει καμια απολυτως σχεση με ενα κοντομανικο μπλουζακι. Αν το θεωρεις μπλουζακι πασο, δοκιμασε με ενα t-shirt τοτε να πας για καταδυση, ή για snorkel, ή για σανιδα, sup, windsurf ή να παιξεις ωρες ρακετες/μπιτς βολευ χωρις να καεις.

Αλλο προιον το ενα αλλο το αλλο.

Επεξ/σία από Sebu
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά εγώ ψάχνω ένα κανό για θάλασσα. Να αρχίσω να κάνω αποστάσεις και να εξερευνώ παραλίες. Πόσο πάνε αυτά και έχετε κάποιο να μου προτείνετε;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...