Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην αρχη ειπα ουαου.

Μετα εκατσα και σκέφτηκα τη χρηση κανω στα δυο Nest Hub (gen 2) που εχω και δεν νομιζω ότι αυτο το tablet ειναι αυτο που χρειαζομαι και ειδικα στην τιμή που εχει.

Για εμενα το ωραιο με τα Nest Hub ειναι οτι ξερω που ειναι, στη θεση τους. Δηλαδή αυτο το tablet θα το έχουμε που; Και θα το παρει η γυναικα ή ενα παιδι και θα το αφήσει σε ενα δωμάτιο και εγω θα το "ψαχνω";

Θα κανω cast απο το κινητό σε αυτό το tablet; Αν η θεση του tablet ειναι στο living room, θα κανω cast στην τηλεόραση ... αν η θεση του tablet ειναι στην κρεβατοκάμαρα, ειναι πεταμένα λεφτα.

Ελπιζω να βγαλουν και Nest Hub gen 3, σε καλη τιμή. Προτιμώ να εχω 2-3 Nest Hub παρα αυτο το ενα ακριβο μεγαλο tablet. 

Το πρόβλημα το εχει το Google Home που ειναι ελαφρώς απαράδεκτο, ο google assistant που συχνά πυκνά δεν καταλαβαίνει και καθεσαι και τσακωνεσαι με ενα ηχειο, και το λειτουργικό μενου του Nest Hub που το 70% ειναι σκουπιδια, δεν ξεραν τι να βάλουν και εβαλαν απο ολα και τωρα να σταματανε (πχ τα παιχνίδια).

Προτιμώ λοιπον να δωσω 400€ στη  Google να φτιάξει αυτά και οχι να παρω ενα android tablet με ηχειο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...