Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 ώρες πριν, stiflerakos είπε

Άκυρο το μέρος που σε ρωτάω αλλά πιθανότατα να έχεις ήδη honor.

Σαν cloud solution είναι το ίδιο με της χουα? 

Είχα χουα παλιά και ήταν σαν του ios . 

ναι, τα honor είναι Huawei με gapps

• Like 1
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Diavolos666 είπε

Φαντάσου το δικό μου είναι 30w και είναι μοντέλο του 2019, φορτίζει γρήγορα αλλά σήμερα έχει κινητά με φορτιστή π.χ. 120w και αυτοί αποκαλούν τα 18w γρήγορη φόρτιση;

Δυστυχώς εμένα φορτίζει ποιο αργά από τ δικό σου 27 iPhone 14 pro έλεος 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, chios είπε

Μάλλον δεν έχεις δουλέψει ποτέ κινητό με WiFi calling γι'αυτό το λες αυτό.

Δεν έχω δει ποτέ να γράφει κάτι διαφορετικό από lte κανένα τηλέφωνο μου. Αθήνα με κοσμοτε.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, vetinary είπε

ξερουμε ποτε / απο ποιον/ους ερχεται Ελλαδα?

επισημα απο κανεναν αν και ακουγεται οτι θα ερθουν τα επομενα pixel 8 κλπ απο vodafone το φθινοπωρο. θα ερθουν ομως συντομα πιστευω σε σκρουτζομαγαζα αφου στα ευρωπαικα amazon υπαρχουν ηδη.

Δημοσ.

Δε μπορώ να καταλάβω, θεωρητικά αν το Pixel 7 κάνει 600€ και το Pixel 7a κάνει 500€ τότε το 7 είναι καλύτερο αλλά με βάση specs το 7a είναι καλύτερο, τα πράγματα που "θυσίασαν" δεν έχουν και τόσο μεγάλη σημασία και ίσα ίσα έκαναν καλύτερη την κάμερα στο 7a παρά στο 7

Δημοσ.
On 11/05/2023 at 00:52, basilis_k6 said:

χαμένες κλήσεις ειχα με ολα τα τηλέφωνα. δεν άλλαξε κατι με το 6α. μαλλον λιγοτερες ειναι πλεον. wifi calling με σχεδον ολα τα πακέτα να δινουν άπειρες κλήσεις δεν ξερω γιατι να σε ενδιαφέρει αλλα οκ. 

το wifi calling δεν ειναι για να εχεις απειρες δωρεαν κλησεις .ειναι για να μπορεις να κανεις κλησεις οταν δεν εχεις σημα κινητης τηλεφωνιας.ειναι ασχετο με το πακετο που εχεις και οι χρεωσεις δεν αλλαζουν.αν εχεις 100 λεπτα ομιλιας 100 θα εχεις και σε wifi calling.απλα οταν δεν εχεις σημα 4g αλλα εχεις wifi συνδεεσαι στο wifi και κανει register το νουμερο σου κανονικα σαν να ειχες 4g.και μπορουν να σε παρουν κανονικα.το μονο που δεν δουλευει ειναι τα sms οταν εισαι σε Wifi calling.και λογω δουλειας παω σε σημεια που δεν υπαρχει σημα κινητης οποτε το wifi calling με εχει κυριολεκτικα σωσει.

On 11/05/2023 at 08:42, Q-Taxys said:

Πλέον σε Cosmote έχει VoLTE κανονικά και με μια εφαρμογή έχεις και VoLTE/WiFi σε όλους τους providers. 5G μόνο με root.

Χαμένες κλήσεις δεν συνάντησα σε καμία συσκευή.

βλακεια ειναι να μπλεξεις με root για να εχεις 5g και γενικως να μην παιζουν πραγματα οut of the box.

On 11/05/2023 at 20:10, basilis_k6 said:

Δεν έχω δει ποτέ να γράφει κάτι διαφορετικό από lte κανένα τηλέφωνο μου. Αθήνα με κοσμοτε.

αλλο το lte αλλο το volte αλλο το wifi calling. το volte θελει ενεργοποιηση για να παιξει οπως και το wifi calling. αν ενεργοποιησεις το wifi calling θα δεις κατι σαν αυτο που σου δειχνω στην παρακατω φωτογραφια.to βαλα aeroplane mode ανοιξα το wifi και βγαινει το ακουστικο με το νουμερο 1 και πανω το σημα του wifi. ειμαι πλεον σε wifi calling σαν να ειχα σημα 4g

Screenshot_20230514_012347_Viber.jpg

και εδω μια με volte

Screenshot_20230514_012426_Chrome.jpg

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Θελω να μοιραστω μαζι σας την "εμπειρια" μου με το pixel 7a. Το παρηγγειλα σε διευθυνση φιλου στην Γερμανια. Μου το εφερε πριν 3 μερες. Το εκανα set up την Τριτη το πρωι. Σημερα (Πεμπτη).. ΠΕ-ΘΑ-ΝΕ. Bricked εντελως. Χωρις καν να το χρησιμοποιω. Απλα.. πεθανε. Ουτε forced restart, ουτε τιποτα. 

Ο μονος τροπος να το κανει refund η Google ειναι το στειλω πισω στην διευθυνση παραλαβης (γερμανια) και ο φιλος μου να τους το στειλει...

Pixel γενικα ΤΕΛΟΣ για μενα (ΚΑΙ το Pixel 5 ειχε πεθανει μετα απο 2.5-3 χρονια)...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, vetinary είπε

Καλησπερα σε ολους. Θελω να μοιραστω μαζι σας την "εμπειρια" μου με το pixel 7a. Το παρηγγειλα σε διευθυνση φιλου στην Γερμανια. Μου το εφερε πριν 3 μερες. Το εκανα set up την Τριτη το πρωι. Σημερα (Πεμπτη).. ΠΕ-ΘΑ-ΝΕ. Bricked εντελως. Χωρις καν να το χρησιμοποιω. Απλα.. πεθανε. Ουτε forced restart, ουτε τιποτα. 

Ο μονος τροπος να το κανει refund η Google ειναι το στειλω πισω στην διευθυνση παραλαβης (γερμανια) και ο φιλος μου να τους το στειλει...

Pixel γενικα ΤΕΛΟΣ για μενα (ΚΑΙ το Pixel 5 ειχε πεθανει μετα απο 2.5-3 χρονια)...

Κυκλοφορούν απομιμήσεις και περίεργα τηλέφωνα οπότε πρόσεχε. 

Δημοσ.
Στις 25/5/2023 στις 7:59 ΜΜ, ikaruga24 είπε

Κυκλοφορούν απομιμήσεις και περίεργα τηλέφωνα οπότε πρόσεχε. 

το αγορασα απο google store germany...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...